kocamla evde sürprizli bir gece

Nileylul16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
203
17
34
arkadaşlar merhaba burada açtığım diğer konulardan bilen bilir eşimle çok sorunlar yaşadım . Ama o baya bir gelişme gösterdi .. bende şimdi evliliğimizi güçlendirmek o ilk zamanlardaki gibi aşkı, heyecanımızı hatırlatmak için evde ona güzel bir akşam hazırlamak istiyorum . çocukları anneme bıraktıracağım üç dört saaatliğine ... bende öyle çok bilmem ne yapılır bir erkeğe nasıl romantik bir gece sürpizi hazırlanır ... kızlar fikirlerinizi bekliyorum :)

arkadaşlar merhaba burada açtığım diğer konulardan bilen bilir eşimle çok sorunlar yaşadım . Ama o baya bir gelişme gösterdi .. bende şimdi evliliğimizi güçlendirmek o ilk zamanlardaki gibi aşkı, heyecanımızı hatırlatmak için evde ona güzel bir akşam hazırlamak istiyorum . çocukları anneme bıraktıracağım üç dört saaatliğine ... bende öyle çok bilmem ne yapılır bir erkeğe nasıl romantik bir gece sürpizi hazırlanır ... kızlar fikirlerinizi bekliyorum :)
Çocuklar yokken ilk zamanlarda neler yapıyorsanız onları yapın. İlk zamanlarınıza geri dönün bi nevi nostalji yaşatın eşinizede kendinizede

Öncelikle şu tarihte ve şu saatte seninle özel bir akşam yemeği yemek istiyorum konulu mesajınızsın sonuna ev adresinizi ekleyin. Daha sonra evde romantik bir atmosfer oluşturun. Etrafı mumlarla donatın. Fonda romantik bir müzik de olsun tabi. Eşinizin sevdiği yemeği yapın ve masanızı hazırlayın kadehleri de ihmal etmeyi unutmayın derim. Çikolatalı bir tatlı romantik ve sıcak duygular yaratabilecek bir tatlı seçimi.
Size yakıştığını düşündüğünüz elbiseyi giyip abartılı olmayan güzel bir makyaj ve şekillendirilmiş bir saçla hazır olun geceye. Ardından hoş bir koku bırakmak ve için parfümünüzü sıkmayı ihmal etmeyin. Güzel bir akşam yemeğinden sonra dans edebilirsiniz. Tam bir balayı edasıyla geceyi beraber ve yatakta geçirin.

X