kocamin ve metresinin oyunu

Uff çoook kötü mıdem bulandı..

Valla canım ne yazık ki böyle ahlaksız şeyler çoğaldı. Dünyanın çivisi çıktı diyorlar doğru. Daha önce yazdım burada bir konuya. Bizim köylümüz var kızının 2 kız çocuğu oldu, kayınpederi gelinine "bu adam sana erkek çocuk yaptıramayacak sen benimle ol" demiş. Köylümüzde kızına küçücük bir ev aldı borçla, harçla ama damadı hala babası ile görüşüyor. Nasıl işler bunlar bilmiyorum. Biz şok olduk. Neyse en iyisi düşünmemek bunları insan kime güveneceğini şaşırıyor.

Bir de Fransada yaşıyormuşsunuz. Orada evlilikte aldatma suç. Avukatınız ne ayak çözemedim ben. Başka birini bulun muhakkak.

Ya canım orada böyle kredi veriliyor mu? Burada onun adı tefeci oluyor. Senin boşanma davan ne zaman, bu oyunu çıkartırsın ortaya. Eşin bir ara senden özür dilemiş falan, eski konunu okudum. Sakın inanma. Satma hiçbirşeyini. O kendi hissesini satsın o zaman. Tedbir koydurmak gibi bir hakkın yok mu?

Dolandırıcı bunlar. Lütfen pes etmeyin ve başka avukat bulun o kadına da dava açın.Zaman çabuk geçiyor hakkını almak için savaşın lütfen . Sonra pişman olursunuz.
bu olaydan beri 1.5 yil gecti inanin hala ilerleme yok buda beni cok yoruyor umidimi kaybediyorum
Yanliz kocam siddet yuzunden ceza aldi 40 bin lira gibi bir tazminat oduycek ama diger dava suruyor ama benimde gucum tukendi artik bosveresim geliyor .Sonra kendime kiziyorum ,cocuklarim icin savasayim diyorum ama cok zor gercekten zor hem cocuklar hem is aramak hem ev ,derken oglumda kucuk daha bakiciya veriyorum
Allah tan hergun uyaninca yeniden guc diliyorum ,aksam olunca ise artik bitsin diyorum bitsin de kurtulayim

Konu sahibi arkadas 4 cocugum var demissin. Onlar ne yapiyor kac yasindalar bu durumdakir ruh halleri . Allahim sabir versin size ama pesini birakmayin.

türk degil demi bunlar, fransizlar gibime geldi. cok rahatlar cünkü kari koca.

vay be Fransız kocaya bak burada bu cinayet sebebi,ha bu kadar da geniş olmakta iyi değil

bizim memleketliye gelecek olursak aynen saf mı yoksa o saflığın altında başka bir plan mı var?

önceden soruldumu bilmiyorum konu sahibnin çocukları varmı acaba?

varsa bu adam hadi karısından kaçırıyor ya çocukları

bu adamın gözü fena dönmüş para ya yer ararken elinde para da kendi de patlamasın bir de o var.

yani çok güvensiz bir ortam

Hımm aradakı mesajlrı kaçrmşm..Türk olmadıkları belli,bende hayret etmştm.Çünkü Türk erkekleri eşlerini paylaşack kadar genişlemediler heralde
malesef hanimlar ama bunlardan turkiyede de cok. Hem de zerre kadar anlamiyorsunuz. Rabbim bizi iyi yasatiyor iyi nimet veriyor. Oyle rezil ki hayat oyle seyler gordum ki anlatamam. Biz evlerimizde ya da kendi hayatlarimizda yasarken neler donuyor da farkinda degiliz. Onun icin kimseye zerre kadar guvenim yok. Isin ucunda cinsellik olunca hele bir de para girince neler donuyor neler. Simdiden hamile halimle cocuklarimin bebekliklerini degil de ergenliklerini dusunuyorum. Boyle seylerden Rabbime siginirim.

Ya canım orada böyle kredi veriliyor mu? Burada onun adı tefeci oluyor. Senin boşanma davan ne zaman, bu oyunu çıkartırsın ortaya. Eşin bir ara senden özür dilemiş falan, eski konunu okudum. Sakın inanma. Satma hiçbirşeyini. O kendi hissesini satsın o zaman. Tedbir koydurmak gibi bir hakkın yok mu?
evet canim ozur dilemisti barismak icin ama yalanmis son darbeyi vurmak icinmis
Nasil olsa ben her dedigine kanip naniyordum bana zorla istedgini yaptirip metresine sattiricakti ama artik uyandim ya
Boyle kredi burda cok nadir oluyormus ama benim yok deme sansim yoktu zaten herseyi ayarlamislardi banada imza atmak kaldi tek sucum kocama guvenmekti.Mallara tedbir koydurucam ama onada bir yol bulurlar diye korkuyorum cunki kocam yuklu bir tazminat oduycek

Konu sahibi arkadas 4 cocugum var demissin. Onlar ne yapiyor kac yasindalar bu durumdakir ruh halleri . Allahim sabir versin size ama pesini birakmayin.

canim cocuklarim buyuk kizim nerdeyse 20 yasina giricek digeri 18
Kucuk kizim 6 yasinda ama psikolojik tedavi goruyor babasini ozluyor ama dile getiremiyor hircin kaprisli bir cocuk oldu
Oglum 2 yasina giricek o mutlu babasini tanimiyor hic gormedi dogumdan 3 ay sonra bu olaylar oldu ve o evden gitti

malesef hanimlar ama bunlardan turkiyede de cok. Hem de zerre kadar anlamiyorsunuz. Rabbim bizi iyi yasatiyor iyi nimet veriyor. Oyle rezil ki hayat oyle seyler gordum ki anlatamam. Biz evlerimizde ya da kendi hayatlarimizda yasarken neler donuyor da farkinda degiliz. Onun icin kimseye zerre kadar guvenim yok. Isin ucunda cinsellik olunca hele bir de para girince neler donuyor neler. Simdiden hamile halimle cocuklarimin bebekliklerini degil de ergenliklerini dusunuyorum. Boyle seylerden Rabbime siginirim.
evet canim ne guzel yazmissin
Isin icine para ve cinsellik girince yillardir tanidigim adam bir hayvana donustu inanamadim ve hala sanki tum bunlar bir kabus uyanicam diye umitlendigim oluyor inanamiyorum anlayamiyorum beynim durmus durumda Onlara beddua etmekten baska birsey dusunemiyorum
Hem bunun tuek yada fransiz olmakla alakasi yok sanki tum fransizlar aynimi yada turkiyede boyle aileler yokmu cok var

Bir de Fransada yaşıyormuşsunuz. Orada evlilikte aldatma suç. Avukatınız ne ayak çözemedim ben. Başka birini bulun muhakkak.
canim bu avukati bana cok ovduler ,cok iyi cok saglam biri dediler diye bende onu tuttum
Evlilikte aldatma evet burda suc ,onumuzdeki ay dava gorulucek eger kaybederse degisirim ama tam dava oncesi degistirmek bana pek dogru gelmiyor yada yanlis dusunuyorum

canim bu avukati bana cok ovduler ,cok iyi cok saglam biri dediler diye bende onu tuttum
Evlilikte aldatma evet burda suc ,onumuzdeki ay dava gorulucek eger kaybederse degisirim ama tam dava oncesi degistirmek bana pek dogru gelmiyor yada yanlis dusunuyorum
Peki bir şey soracağım devlet orada maddi imkanları olmayanlara kendi avukat atamıyor mu? Yani sizin böyle bir hakkınız var mı? Ya da ücretsiz danışacağınız bir yer? Hukuki bürolar? Fransayı bilmediğimden...

Çivisi çıkmış herseyın..20 yıllk evlılık..Karısını para içn paylaşan insan bozuntusu..ALLAH yardmncnz olsun..Ne zamandr bılıyorsn aldatıldıgını ?
Hamileyken ogrenmistim ama uzun suredir supheleniyordum kac kez o yuzden kavga ettik hep beni sucladi
Sen manyaksin nasil oyle dusunursun ,ben serefsizmiyim o kadar ,iyi senaryo yaziyorsun
Daha neler demediki hatta ben kendimi suclu hissetmeye baslamistim
ama aralarindaki ask mesajlarini gorunce ve bulustuklari yeri gorunce bitti hersey
Yani iki yildir ogrendim ben ama 4 yildir birliktelermis

Peki bir şey soracağım devlet orada maddi imkanları olmayanlara kendi avukat atamıyor mu? Yani sizin böyle bir hakkınız var mı? Ya da ücretsiz danışacağınız bir yer? Hukuki bürolar? Fransayı bilmediğimden...
Canim olmazmi ucretsiz hukuk burolari var
Devlet ucretsiz avukat veriyor ama bana mal varligi oldugu icin vermedi

evet konu sahibinin esi ile fransiz bi adam ve afrikali bi kadin bu oyunu planlamis.
fransiz adam karim istedigi kisiyle cikabilir diyor yani.
kisacasi herkes para pesinde.
kocasi saf gibi ama belkide saf falan degil, parayi karimdan kacirayimda digerlerine kaptirsamda olur kafasinda.
tercumanim olmussun canim aynen oyle
Ama anladigim kocam saf falan degil
Parayi karimdan kacirayim ,metresimle yerim derdinde ama Allah yanlarina birakmaz insallah
Insan cocuklarini dusunmezmi ya
ustelik bu kadin yillarca vesikalik calismis biriymis ya
Ne kadar surecekki aralarindaki
Pislikten baska birsey degil
Dahada kotu olan benim rezil koca onlarla ayni evi paylasiyor

Slm kizlar
Kisaca ozetliycem ama toparlayabilirsem insallah cunki uzun ve karmasik bir konu
20 yillik evlilik ,4 cocuk ve sonrasinda hic beklemedigim bir sekilde esimin arkadasinin karisiyla beni aldatmasi ,siddet derken bosaniyorum .
Bugun ki sorunum ise bosanma davam suruyor ,esimle ortak mallarimiz var.Bir kac yil once yuklu bir miktara gayri menkul almistik,paramiz yetmedigi icin kredi aldik ve krediyi bize esimin bir arkadasi verdi.Sonrasinda ise esim o arkadasinin esiyle beni aldatmaya baslamis ve ben hep supheleniyordum ama konduramiyordum .
Neyse esim bir sure sonra calismayi birakti ,tum gun bu kadinla gezip egleniyormus tabi biz bir sure sonra krediyi odeyemez hale geldik.Ben hamileydim bunlari sonradan ogrendim hamileligimin son donemlerinde.
Tabi borc odenmeyince o kadin ve kocasi uzerimize cullandi ya odersiniz yda mallariniza el koydururuz diye.
Esim ise cok rahat ,orali olmuyor meger zaten ucude aralarinda anlasmislar .Bastan beri kredi verilmesi, esimin isi birakip bilincli olarak borcu odenemeyecek hale getirmesi,yani planlanmis hersey.
Aptal olan benmisim meger kocama sinirsiz guvendigim icin
Suan is ariyorum,borclari bir daire satarak kapatmamiz mumkun ama kocam olucak adi buna yanasmiyor
Amaci benim kendi hakkimi sattirmak ,bosanma oncesi mal paylasimini azaltmak ,tabi mallari yari fiyatina satmami istiyorlar.
Davalar cok uzun suruyor ,bunaldim artik kaldiramiyorum
Ya kendi hakkimi ucuza saticam Allaha havale edip gidicem huzurlu olayim yeter diycem
Yada hakkimi savunayim derken yillarim gecicek ,ofkeyle,stresle,yorgun ,cocuklarimla yeterince ilgilenemeyerek
Avukatim birakin diyor hakkinizi satip rahat edin diyor
Ama bunu istemiyorum ,ya sonra pisman olursam.Zaten onlarin istedigi bu
Napicagimi bilmiyorum ,heran karar degistiriyorum

Konunun hepsini değil birkaçını okudum. Sizi aldattığı kadına dava açabilecek olsam avukatım söylerdi başka avukata gitmeye vaktim yok gibi birşey söylemişsiniz. Site adı vermek sanırım yasak ama sadece avukatların olduğu, güncel bir site var kadın haklarına dair ayrı bir bölümü içerinse barındıran bir platform. üyelik, ücret vs de gerektirmiyor. Araştırıp bu tür yerlerden de fikir alabilirsiniz.

Canim olmazmi ucretsiz hukuk burolari var
Devlet ucretsiz avukat veriyor ama bana mal varligi oldugu icin vermedi
Anladım canım. İnşallah her şey yoluna girer. Keşke o ücretsiz bürolardan faydalanma hakkın olsa. Sonuçta devletin memuru arkandan iş çevirmez diye demiştim ben.

Slm kizlar
Kisaca ozetliycem ama toparlayabilirsem insallah cunki uzun ve karmasik bir konu
20 yillik evlilik ,4 cocuk ve sonrasinda hic beklemedigim bir sekilde esimin arkadasinin karisiyla beni aldatmasi ,siddet derken bosaniyorum .
Bugun ki sorunum ise bosanma davam suruyor ,esimle ortak mallarimiz var.Bir kac yil once yuklu bir miktara gayri menkul almistik,paramiz yetmedigi icin kredi aldik ve krediyi bize esimin bir arkadasi verdi.Sonrasinda ise esim o arkadasinin esiyle beni aldatmaya baslamis ve ben hep supheleniyordum ama konduramiyordum .
Neyse esim bir sure sonra calismayi birakti ,tum gun bu kadinla gezip egleniyormus tabi biz bir sure sonra krediyi odeyemez hale geldik.Ben hamileydim bunlari sonradan ogrendim hamileligimin son donemlerinde.
Tabi borc odenmeyince o kadin ve kocasi uzerimize cullandi ya odersiniz yda mallariniza el koydururuz diye.
Esim ise cok rahat ,orali olmuyor meger zaten ucude aralarinda anlasmislar .Bastan beri kredi verilmesi, esimin isi birakip bilincli olarak borcu odenemeyecek hale getirmesi,yani planlanmis hersey.
Aptal olan benmisim meger kocama sinirsiz guvendigim icin
Suan is ariyorum,borclari bir daire satarak kapatmamiz mumkun ama kocam olucak adi buna yanasmiyor
Amaci benim kendi hakkimi sattirmak ,bosanma oncesi mal paylasimini azaltmak ,tabi mallari yari fiyatina satmami istiyorlar.
Davalar cok uzun suruyor ,bunaldim artik kaldiramiyorum
Ya kendi hakkimi ucuza saticam Allaha havale edip gidicem huzurlu olayim yeter diycem
Yada hakkimi savunayim derken yillarim gecicek ,ofkeyle,stresle,yorgun ,cocuklarimla yeterince ilgilenemeyerek
Avukatim birakin diyor hakkinizi satip rahat edin diyor
Ama bunu istemiyorum ,ya sonra pisman olursam.Zaten onlarin istedigi bu
Napicagimi bilmiyorum ,heran karar degistiriyorum

Anlayamıyorum . Krediyi kocanızla sizin mi ödemeniz gerek yoksa sadece sizin mi ...

Degistirmesen bile elindeki envanterlerle bir avukatla daha gorus. Avukatinin dogru yolda olup olmadigini teyit et. hani derler ya akil akildan ustundur diye. Belki size farkli bir yol gosterir. Kendi avukatinizin haberi olmadan baska bir avukata danisin. Bu isler ayni dr gibi . Birinin verdigi ilac ise yaramaz da birinin ki iyi gelir.

Anlayamıyorum . Krediyi kocanızla sizin mi ödemeniz gerek yoksa sadece sizin mi ...
malda borc ta ikimizin canim
ama ben borclar odenemeyince hacizi engellemek icin borclarin ben is bulana kadar durdurulmasini talep ettim.
Kocam kasitli olarak is birakti ve kacak calisiyor,nafaka vermiyor bende simdiki gelirimle boclari odeyemiyorum tek care borclarin dondurulmasi
Ama onada itiraz ediyorlar illa sahip oldugumuz mallarin satilmasini istiyorlar tabi bosanma durumunda mallar cok ucuza gidiyor hop diye konucaklar bize verdikleri borcun on katini kazanicaklar
Benim aptal koca da benden ve cocuklarindan mal kacirma derdinde

bi yanım kötü konuşuyo diger yanım boşver Allaha havale et sat borclardan kurtul cocuklarınla huzurlu ol diyor bence 2. secenek daha mantıklı Allah nasıl olsa kimseye bırakmaz yaptıklarını o görendir bilendir.

X