- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
ilskilerini ispatladim canim ama ben pes etmek uzereyim ,psikolojim altust oldu, tasiyacak gucum kalmadi,oyle mutsuzum oyle canim yaniyorkiİlişkilerini ispatlarsan bu işin içinden çıkabilirsin diye düşünüyorum canım. Avukatını da hiç kararlı görmedim. Avukat dediğin kararlı olur. Alabileceğin ne varsa al eşinden. HAk etmiş çünkü. Asla pes etme
Yani benim kocam arkadasinin esiyle ilskisi var ve arkadasida bunu bastan beri biliyormus zaten
Karisinin baska adamla ilskisine razi oluyor cunki karsiliginda benim kocami kullaniyorlar
Benim aptal kocanin o kadina olan zaafindan kadinin kocasi faydalaniyor
canim su asamada avukati degistirmek dogru olurmu bilmiyorum.
Kadinla ilskisi kesin,ama kabul etmiyor tabi
Kadina tazminat acma hakkim olsa avukatim soylerdi diye dusunuyorum
Bana kocanizin sucu demisti ,kadin onu kullaniyor demisti
Hayir canim gormuyor malesefya bunlar resmen soyguncu, dolandiricilik yapiyorlar kocanda bunlari görmüyor öylemi.
Acaba avukat damı bu işin içinde. Valla ben beklerim bunları duyduktan sonra
Yani benim kocam arkadasinin esiyle ilskisi var ve arkadasida bunu bastan beri biliyormus zaten
Karisinin baska adamla ilskisine razi oluyor cunki karsiliginda benim kocami kullaniyorlar
Benim aptal kocanin o kadina olan zaafindan kadinin kocasi faydalaniyor
Ya kizlar valla ben bunlari okuyunca iyice iskillendimKadına da kocana da elinde belge olduğu müddetçe tazminat davası açma hakkın var .
sadece internet arama motoruna yazsan en 50 tane böyle dava çıkar örnek olarak .
Senin avukatın seni kandırıyor bence bir an önce değiştir o avukatı.
Hayatım işte sırf bu yüzden dayanman lazım. İspatları yok etme ve kadına da dava aç, eşin de aldatmış. Bu durumda sen haklısın. Sakın pes edeyim deme. Bunca yıpranmışsın. Yazık değil mi? İkisinin de canına oku benceilskilerini ispatladim canim ama ben pes etmek uzereyim ,psikolojim altust oldu, tasiyacak gucum kalmadi,oyle mutsuzum oyle canim yaniyorki
Onca yillik evlilik bir orspu ugruna bitti ve birde ustune kocamin arkamdan cevirdigi bu oyunlar yikti beni
Guclu olmaya calisiyorum ama degilim ,sagligimdan olucam diye korkuyorum
Ya kizlar valla ben bunlari okuyunca iyice iskillendim
Ilk firsatta birde kadin avukata gitmek sormak isterim ama hic zamanim yokki
Tum gun formasyondayim bir hafta sonum var evde ve bugun evde kaldim
yicek zaten baksana merak etme cok beter olacak.Hayir canim gormuyor malesef
cunki suan kocam olucak adi uckur ve ask dusunuyor gozu baska birsey gormuyor
Anca o kari kocadan darbe yerse gorur
Aynen oyle yaptim emin ol canimBence once ise rezalet cikararak baslayin. Herkes duysun derim.
Bu kadinin, kocasinin evlerini, siyerlerini biliyor musunuz ? Gidin basin, kendin o...sun, kocan da bir g.vat seni pazarliyor, benim kocam da salak kendini kullandiriyor diyin.
En dedikoducu arkadaslkariniza telefon acip dert yanin.
Avukati baroya sikayet edin. Kendisine telefon edip tazminat, dava hakkiniz oldugunuz halde bundan bahsetmedigi icin kocanizla isbirligi yaptiginizi dusundugunuzu, baroya da sikayette bulundugunuzu da soyleyin.
Sessiz , asil durmayin hanimefendi. Bu rezilligi ayyuka cikarin bence.
ilskilerini ispatladim canim ama ben pes etmek uzereyim ,psikolojim altust oldu, tasiyacak gucum kalmadi,oyle mutsuzum oyle canim yaniyorki
Onca yillik evlilik bir orspu ugruna bitti ve birde ustune kocamin arkamdan cevirdigi bu oyunlar yikti beni
evet canim fransadayimSiz yurt dışında değil miydiniz? Şu 2. kadına dava açma hakkı falan orada olmayabilir ama yine de başka bir avukata danışın bence mallar konusunda. Sizi neden pes etmeye zorluyor ki?
Canım bak, sen iyi uğraşıyorsun ki...iyi bir avukat bulsan, hakkım olanı al sen yeterki, benim hakkımdan şu kadar senindir desen, adam takla ata ata uğraşır zaten.ilskilerini ispatladim canim ama ben pes etmek uzereyim ,psikolojim altust oldu, tasiyacak gucum kalmadi,oyle mutsuzum oyle canim yaniyorki
sagol canim Allah razi olsun linke giricem ilk firsattahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/hukuk-kosesi.57/
bak canım bu link hukuk köşesine ait orada da bir anlat durumunu, avukat arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır .
Hem orası aracılığı ile güvenilir bir avukat da bulabilirsin belki .
Aynen oyle yaptim emin ol canim
Burdaki tum cevre ,herkes,akrabalar,arkadaslar kocamin ilskisini biliyor ,ama oyle birsey yok karim bize iftira atti diyormus,ben evli kadinla isim olmaz bizki is ilskisi diyormus
oysa kadinin kocasini arayip senin karin fhse benim kocamla cikiyor demistim bana cevabi ise
o senin sorunun benim karim ozgur istedigiyle cikar demisti
e ablacım baştan desene Fransada olduğunu, o zaman dava hakkın olmayabilir, biz Türk mevzuatından bahsediyoruz.evet canim fransadayim
defalarca avukatima demistim o kadina ve kocasina dava acalim resmen bizi tuzaga dusurduler kullaniyorlar diye
ama olmaz demisti
kocama 400 bin liralik tazminat acti oda suruyor
aynen dediginiz gibi
Adam ve karisi zaten es degistiren tiplermis
bazi seyleri desifre olmamak adina acikca yazamiyorum inanin