gidebilecegim yere gtmiyokinkahveye filan gdyor
selam kizlar.. esimle iyi geciniriz bir yillik evliyiz.. fakat esimin okadar cok cevresi varki her aksam birileri arayip ya cagiriyor ya bisey istyor yardim filan. ne blim evden gtmesi icin hep bir sebep ckiyor. esim evden gtmesin dye hep plan yapiyorum ama nereye kadar yapablirim.. esim cagirilan yerlere hayir demeyi bilmiyor malesef hemen kosuyor.. soyle bi bos bos esimle evde oturamiyorz biri arayip cagrcak dye korkuyorum esimle konusuyorum ama kiziyor gtmimmi dyor v.s. filan ben ne yapablirim nasil duzelteblirim yardim edin kizlar noktalama isaretlerine dikkat edemedim telfnum kasiyor ve net kapabiyor hizli hizli yazdim kapanmadan.
ilk zamanlar bizim de problem di. bekar gibi davranıyordu arkadaşları çağırır annesi çağırır yeğeni küser bizi sevmiyor diye vs... vardı da vardı. bi akşam arkadaşı çağırdı evli barklı adamsın ne işinvar gce tek başına dışarıda ben çıkıyor muyum vs bi kavga öyle böyle değil..sonu çok kötü ve kırıcı oldu. artık bekar arkadaşları ile nerdeyse hiç görüşmüyor . çünkü onlar bi araya gelince yabancı bayanlar da oluyor ortamda . ve sonuç artık evlisin :) bi süre sonra oda gitmek istememeye başladı .evli olduğunu artık eskisi gibi gezip tozamayacağını anlayınca sorun ortadan kalkıyorselam kizlar.. esimle iyi geciniriz bir yillik evliyiz.. fakat esimin okadar cok cevresi varki her aksam birileri arayip ya cagiriyor ya bisey istyor yardim filan. ne blim evden gtmesi icin hep bir sebep ckiyor. esim evden gtmesin dye hep plan yapiyorum ama nereye kadar yapablirim.. esim cagirilan yerlere hayir demeyi bilmiyor malesef hemen kosuyor.. soyle bi bos bos esimle evde oturamiyorz biri arayip cagrcak dye korkuyorum esimle konusuyorum ama kiziyor gtmimmi dyor v.s. filan ben ne yapablirim nasil duzelteblirim yardim edin kizlar noktalama isaretlerine dikkat edemedim telfnum kasiyor ve net kapabiyor hizli hizli yazdim kapanmadan.
zaten illa boyle hi byuk kavga cikcak oyle anlicaklarilk zamanlar bizim de problem di. bekar gibi davranıyordu arkadaşları çağırır annesi çağırır yeğeni küser bizi sevmiyor diye vs... vardı da vardı. bi akşam arkadaşı çağırdı evli barklı adamsın ne işinvar gce tek başına dışarıda ben çıkıyor muyum vs bi kavga öyle böyle değil..sonu çok kötü ve kırıcı oldu. artık bekar arkadaşları ile nerdeyse hiç görüşmüyor . çünkü onlar bi araya gelince yabancı bayanlar da oluyor ortamda . ve sonuç artık evlisin :) bi süre sonra oda gitmek istememeye başladı .evli olduğunu artık eskisi gibi gezip tozamayacağını anlayınca sorun ortadan kalkıyor
maalesef :) sonra adın cazgır geline çıkacak ama yapacak bişey yokzaten illa boyle hi byuk kavga cikcak oyle anlicaklar