kocamin vakti hep dolu

Aynisini sende ona yap dicem her adamin kisiligi farkli bosamaya kalkar filan allah korusun..

ne bilim ben trip atarim, koltukda uyuyakalmis ayagi yapar yanina gitmem..ot soktururum oda zavallim bakarki ben bu huyuma devam ettikce karinin yuzunu gormicem yola gelir :))))))

bizimki yeni evliken yapardi bende aynen bu sekil davranirdim..ona evde tekken neler hissettigimi aynen yasatirdim...

Bence üsteleme bu konuda. Ne kadar üstelersen, ne kadar trip atarsan, ne kadar surat asarsan inadına daha fazlasını yapar. Diyeceğini dedin sen artık o düşünsün. sende kendine bir meşgale bul. Çık dışarı, gez arkadaşlarınla buluş. Çevren yoksa spora git orada elbet bir çevre edinirsin. Bunları den. Bak o zaman çok mutlu olacaksın.

burada sorun başkalarının çağırması değil
eşinin gitmek istiyor olması!

gitmek istemeyen adam bi bahane ile geri çevirir.
işim var, yorgunum, misafir gelecek vb.. bahaneden bol şey mi var?
evde daha eğlenceli vakit geçirmesini sağlarsanız dışarı çıkmaktan vazgeçebilir.

selam kizlar.. esimle iyi geciniriz bir yillik evliyiz.. fakat esimin okadar cok cevresi varki her aksam birileri arayip ya cagiriyor ya bisey istyor yardim filan. ne blim evden gtmesi icin hep bir sebep ckiyor. esim evden gtmesin dye hep plan yapiyorum ama nereye kadar yapablirim.. esim cagirilan yerlere hayir demeyi bilmiyor malesef hemen kosuyor.. soyle bi bos bos esimle evde oturamiyorz biri arayip cagrcak dye korkuyorum esimle konusuyorum ama kiziyor gtmimmi dyor v.s. filan ben ne yapablirim nasil duzelteblirim yardim edin kizlar noktalama isaretlerine dikkat edemedim telfnum kasiyor ve net kapabiyor hizli hizli yazdim kapanmadan.

Eşiniz bekar gibi yaşıyor. Evli olduğunu hatırlatın.

selam kizlar.. esimle iyi geciniriz bir yillik evliyiz.. fakat esimin okadar cok cevresi varki her aksam birileri arayip ya cagiriyor ya bisey istyor yardim filan. ne blim evden gtmesi icin hep bir sebep ckiyor. esim evden gtmesin dye hep plan yapiyorum ama nereye kadar yapablirim.. esim cagirilan yerlere hayir demeyi bilmiyor malesef hemen kosuyor.. soyle bi bos bos esimle evde oturamiyorz biri arayip cagrcak dye korkuyorum esimle konusuyorum ama kiziyor gtmimmi dyor v.s. filan ben ne yapablirim nasil duzelteblirim yardim edin kizlar noktalama isaretlerine dikkat edemedim telfnum kasiyor ve net kapabiyor hizli hizli yazdim kapanmadan.
ilk zamanlar bizim de problem di. bekar gibi davranıyordu arkadaşları çağırır annesi çağırır yeğeni küser bizi sevmiyor diye vs... vardı da vardı. bi akşam arkadaşı çağırdı evli barklı adamsın ne işinvar gce tek başına dışarıda ben çıkıyor muyum vs bi kavga öyle böyle değil..sonu çok kötü ve kırıcı oldu. artık bekar arkadaşları ile nerdeyse hiç görüşmüyor . çünkü onlar bi araya gelince yabancı bayanlar da oluyor ortamda . ve sonuç artık evlisin :) bi süre sonra oda gitmek istememeye başladı .evli olduğunu artık eskisi gibi gezip tozamayacağını anlayınca sorun ortadan kalkıyor

yaaa benim esim keyi gtmiyor akrabalari hep biseyler istyolar kahve bagimlisi filan deil arkadaslarini geri cevirir ama akrabalari yasca byuk insanlar surekli biseyler istyolar hic demiyolar bu adam evlo esimde kiramiyo kimseyi kahveye gder ama soyle bejim eve bayan arkadasim filan gelirse oyle gder esim cok yardimsever akrabalarida esimi hic bos birakmazlar masallah ya byere gotur derler yada ne blim akrabalri cok gezmeyi sever surekli bir hafta gtmeyelim ararlar gelirler gelmediniznyaa dyee ooof yaa

ilk zamanlar bizim de problem di. bekar gibi davranıyordu arkadaşları çağırır annesi çağırır yeğeni küser bizi sevmiyor diye vs... vardı da vardı. bi akşam arkadaşı çağırdı evli barklı adamsın ne işinvar gce tek başına dışarıda ben çıkıyor muyum vs bi kavga öyle böyle değil..sonu çok kötü ve kırıcı oldu. artık bekar arkadaşları ile nerdeyse hiç görüşmüyor . çünkü onlar bi araya gelince yabancı bayanlar da oluyor ortamda . ve sonuç artık evlisin :) bi süre sonra oda gitmek istememeye başladı .evli olduğunu artık eskisi gibi gezip tozamayacağını anlayınca sorun ortadan kalkıyor
zaten illa boyle hi byuk kavga cikcak oyle anlicaklar

X