- 21 Haziran 2016
- 132
- 99
- 98
- 40
Mrb.kendi telfonumun şarjı bittigi icin eşimin telefonundan internete girip birsey bakacakken.kullandigi operatorun mobil uygulamasinin indirilmis ve profil olarak acik oldugunh gordum.valla aklimdan da amn bananr ddmek gecmedi.ayrintili faturasina bakayim ş7nun dedim hep tarifrm yetmiyor deyip dur7yor dogrumi degilmi derken ilerleten sayfalarda ne goreyim bir numarayla aylardir konusma ve mesajlaşmalar var.6 aylik gosteriyor zaten ve alti ayda tamamen dolu.arada bazen 5-6gün hic arama msj yok sonra full devam yine..öyle kötü oldymki ayaklarkm ellerim buz kesti titremeye başladim.dondym kaldim napicami bilemeden.uyandirip kavga cikartsam heptrn inkar edecek.napayim nasil ögreneyim kim bu kadin.birde bana çol yogun calisiyorum sik sik arama konuşamam derdi...sabah gunaydim msejalariyla baslamislar muhtemelen ve aksamustu 6 civarina kadar devam etmisler hep.bazi heceler eve gec gelirdi mesela haturliyorum o heceler hep konusulmus mesjlaşilmiş...napicam ne edicem dondym kaldim geceden beri...numara gizli baktim bisey cikmiyor.napsam ne etsemde ogrensem kimdir nedir bana bi akil veron nolur