• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin ilgisizliği ne yaparsam yapayım ilgisini çekmiyorum🤔

Kibosx42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
74
88
88
34
3 yıllık evliyiz kocam aşırı ilgisiz ne yaprsan yapayım ilgisini çekmiyorum çok bakımlı bı kadınım işim gücüm yerinde kariyerim de var az çok . Evin içinde sexi iç camasirlarimla bile gezsem ilgisini çekemiyorum artık topiukli ayakkabı lar saç baş bildiğiniz p.yıldızları gibi geziyorum evin içinde bana yetmiyor daha çok ilgi alaka bekliyorum istiyorum onu bunaltan biri de değilim ama eve geldiğimde isim butin yorgunluğunu onunla atmak istiyorum.yemek temizlik herşey ben yapıyorum tek başıma ne yapmam lazım ki dikkatini ilgisini çekeyim

Bu yaptığınız şeyleri kesin, ilgi alaka göstermeyi de bırakın. Bazı erkekler kendileri gibi davranıldığında afallayıp anlarlar. Ama eşinizin genel karakteri buysa yapacak bişey yok. Siz bunları yaparken o ne yapıyor nasıl tepki veriyor ya da neyle oyalanıyor ki?

İlgilenecek birşey buluyo telefonda tiktok izliyor TV izliyor ve koltukta uyuya kaliyor

Back