- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
-
- Konu Sahibi papatyasevilir
ben artik eskisi gibi onemsemiyorum.soylicegim seyi icimde tutmuyorum lap diye soyluyorum.allahtan kusme huyu yok o benim pesimden kosar konusalim konuyu halledelim diye.cogu seyde ben yonlendiriyorum artik.oyle yuvarlanip gidiyoruz.napalim bizimde nasibimiz boyleymis.moralini bozma bosanmayi dusunme fazla umursama konusmuyosa konusmasin bosver.hayatinin merkezinden yavas yavas kaldir bak nasil sana uyum saglamaya baslicaknasıl başa çıkıyosun afedersin ama yontulaya müsait mi bari
Benim merak ettigim bir sey var. Tatillerde ailemizin yanındayiz demissiniz ya.
Asil sebep bu olmasin? Insan tatilde neden ailesinin yanina gider ki? Gidin beraber bir tatil yapin. Illa Deniz olacak degil. Farkli sehirler farkli kulturler görün.
Ya benim esim cok ama cok nadir izin yapar, o da 1 gun. yakin şehirlere gider gezeriz Yine de..
Beraber vakit gecirip yeni seyler ogrenmek bence aşkı daha da arttiriyor.. Bundan sonra böyle yapin bence. ..
canım bizim yaz tatili 2 ay .önce aileleri gezeriz sonra 1 hafatlığına tatile giseriz.. bayağı uzun bir tatil görev yaptığımız yer de memlekete hayli uzak. zor da oluyor .rahat olamiyorsun.böyle olunca gidince gelemiyoruz. olmuyor yani...inşaaalh bu yaz tayincyiz .hayalim ailelerimide 1er hafta kalıp geri kalan zamanı evimde geçirmek...Benim merak ettigim bir sey var. Tatillerde ailemizin yanındayiz demissiniz ya.
Asil sebep bu olmasin? Insan tatilde neden ailesinin yanina gider ki? Gidin beraber bir tatil yapin. Illa Deniz olacak degil. Farkli sehirler farkli kulturler görün.
Ya benim esim cok ama cok nadir izin yapar, o da 1 gun. yakin şehirlere gider gezeriz Yine de..
Beraber vakit gecirip yeni seyler ogrenmek bence aşkı daha da arttiriyor.. Bundan sonra böyle yapin bence. ..
canım bizim yaz tatili 2 ay .önce aileleri gezeriz sonra 1 hafatlığına tatile giseriz.. bayağı uzun bir tatil görev yaptığımız yer de memlekete hayli uzak. zor da oluyor .rahat olamiyorsun.böyle olunca gidince gelemiyoruz. olmuyor yani...inşaaalh bu yaz tayincyiz .hayalim ailelerimide 1er hafta kalıp geri kalan zamanı evimde geçirmek...
kesinlikle ya ...cinsel dürtü yok ya..aldattığını falan da hiç sanmıyorumDunyasindan geçmıs adam
bence biz üstlerine çok düşüyoruz ondan böyle oluyolar.
bunlar ayrılmak için yeterli midir. bazen çok kızıyorum .
ha merhametlidir.olgundur.sorululuk sahibidr vsss. ama şu huyları yok mu ömür törpüm valla.