• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın hadise hayranlığı varmış

Sevdasi_hilal

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
102
65
13
32
İyi geceler kızlar siteyi ızun zamandır takip ediyordum ama bu gece olanları kimseye soyleyemedm çünkü bozulduğumu belli etmek istemem haliyle, size anlatmak istiyorum.

3 senelik evliyim 2 yaşında oğlum var ikinciye hamileyim 15 haftalık.
Eşimi seviyorum iyi anlaşıyoruz buraya kadar sıkıntı yok uzatmadan konuya gireyim.

Arkadaslarla buluştuk 3 çift 6 kişiyiz. Arkadasın kuzeni o ses yarışmasına katılmış bu aksam yayınlanacak dedı kanal açık ama biz muhabbet edıp gülüyoruz falan. Sonra o çocuk çıktı şarkısını dınledık yorumları dinledik çocuk hadiseyi seçti gitti sarıldılar. Eşim gülmeye başladı. Sonra açıldı. Bi başladı konusmaya "Ben varya o sese katılsam seçeceğim kişi Hadise olur, niye biliyonuz mu? Sırf gidip ona sarılmak için gider Hadiseyi seçerim" dedi. Neye uğradığımı şaşırdm arkadaslar bozuntuya vermedi şakaya vurdular Hadise de kollarını açtı seni bekliyodu dimi falan demelerine rağmen ne var ya ben dobrayım açık açık soyluyorum gider sarılırım diyo halen. Kavga çıkarıp eve gelecek bi tip değilim ama bu davranışı ne alaka neden yani niye onu anlamadım. Konu oylelikle kapandı gitti. Uyuyamadım sizlere sormak istedim bunu yapmasının mantığı ne olabilir duygusal dönemdeyim eşim hamile olduğumu unutup patavatsızlık yapıyor bazen... canım sıkıldı:KK51:

Oy kuzu takilma bpyle seylere, bende gokhani secerdim diyorum kocama acayip geyik kafa cocuk diye, demekki ortam hos muhabbet ortami falanki onu diyivermis, ay yok bemce onemseme,bak hersey de yolundaymis işte ne guzel

İyi geceler kızlar siteyi ızun zamandır takip ediyordum ama bu gece olanları kimseye soyleyemedm çünkü bozulduğumu belli etmek istemem haliyle, size anlatmak istiyorum.

Eşimi seviyorum iyi anlaşıyoruz buraya kadar sıkıntı yok uzatmadan konuya gireyim.

Arkadaslarla buluştuk 3 çift 6 kişiyiz. Arkadasın kuzeni o ses yarışmasına katılmış bu aksam yayınlanacak dedı kanal açık ama biz muhabbet edıp gülüyoruz falan. Sonra o çocuk çıktı şarkısını dınledık yorumları dinledik çocuk hadiseyi seçti gitti sarıldılar. Eşim gülmeye başladı. Sonra açıldı. Bi başladı konusmaya "Ben varya o sese katılsam seçeceğim kişi Hadise olur, niye biliyonuz mu? Sırf gidip ona sarılmak için gider Hadiseyi seçerim" dedi. Neye uğradığımı şaşırdm arkadaslar bozuntuya vermedi şakaya vurdular Hadise de kollarını açtı seni bekliyodu dimi falan demelerine rağmen ne var ya ben dobrayım açık açık soyluyorum gider sarılırım diyo halen. Kavga çıkarıp eve gelecek bi tip değilim ama bu davranışı ne alaka neden yani niye onu anlamadım. Konu oylelikle kapandı gitti. Uyuyamadım sizlere sormak istedim bunu yapmasının mantığı ne olabilir duygusal dönemdeyim eşim hamile olduğumu unutup patavatsızlık yapıyor bazen... canım sıkıldı:KK51:
Olabilir boş bulunmuştur yada o an şakayı kaldırabileceğini düşünmüşüntür fazla takılma bunlara canım benim erkekler bizim gibi arkası dolu olarak dediğinin nereye gittiğini düşünerek konuşmazlar belli ki şaka yapmış düşünme boşver

:KK70:
Hayranı işte ne var bunda. Bende kıvanç tatlıtuğ hayranıyımdır görsem sarılırım.
Ne maksatla sarılacak ki? Böyle şeylerde kuruntu yapmak sizi yorar. Öyle bir ihtimali yok neticede :) olsa bile o sarılma 5 saniye sürsün en fazla ne olacak ki? Hayranlık besliyor bu kadar basit.

E nolacak ki bundan. Hadise zilyon tane adama sariliyor,hic biri de umrunda degildir. Varsin bunlardan biri de esiniz oluversin

Hadise eşimin memleketlisi , hatta ve hatta aynı köylüsü olur. Ve eşimde kendisine hayran. Hicbirzaman hayranım demedi alanen birsekilde fakat anlamayacak kadar saf değilim. Benim için önemi var mı yok :)
Hadise kim eşim kim Allaseen:halay:

Konu uçmusta valla Mehmet Günsürü görsem. Koca filan dinlemem bende sarılırım.Hos kocada kalmadı bozulacak:KK70:

Back
X