Kocamın elinden telefon düşmüyor!! Yardimm

Gramma

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
5
7
36
Kızlar bir yıllık evliyim evlendiğim günden beri kocamın elinden telefon düşmüyor. Ayrıca telefonuna dokunama asla izin vermiyor. Acaba bir şey mi saklıyor benden. Youtube'dan sürekli otobüs videosu adanalı rapçileri izliyor. Çıldırıyorum.. Telefonun şarjı bitince açıp Cartoon Network'teki saçma çizgi filmleri izliyor. Gece 4-5defa kalkıp çikolata,dondurma, cips yiyor... Bu arada eşim 30 yaşında ve beyaz yakalı. Ben bu adamla ne yapacağım?

Ya herşeyi anladım da beyaz yaka olması garip geldi? Sözlü ikaz edin uyarın baktınız anlamıyor sizde aynısını yapın rahatsız oluncaya kadar telefonunuzu bırakmayın ..

Eşiniz büyümemiş ki ,çizgi film ne yani :KK70:
Evin yaramaz çocuğu gibi.
Konu fake galiba .

Beyaz yakalı ne demek onu da anlamadım .

Gece başlarken iyi geldi bu kahkaha attım

Otobüs videosu Adanalılar dondurma çikolata ve beyaz yaka :KK70:

Sanki bütün ilgisiz kelimeleri bir arada kullanıp kompozisyon yazın denmiş gibi olmuş
Ne yapacağımı inan bilmiyorum. Adam bi gün cikolatayla uyumuş sabah uyandığımda eli yüzü çikolataya bulanmıştı. Koltuklarin altından çikolata ambalajı topluyorum. Sabah yediklerinin hiç birini hatırlamıyor.

Ne yapacağımı inan bilmiyorum. Adam bi gün cikolatayla uyumuş sabah uyandığımda eli yüzü çikolataya bulanmıştı. Koltuklarin altından çikolata ambalajı topluyorum. Sabah yediklerinin hiç birini hatırlamıyor.

Uyurgezer filan olmasın?

Msj tekrarı

Bu konu dalga geçmek için açılmadıysa büyük sorunlarınız var demektir

Eşiniz büyümemiş ki ,çizgi film ne yani :KK70:
Konu fake galiba .
Beyaz yakalı ne demek onu da anlamadım .
Yahu konu niye fake olsun adam 30 yasinda muhendis (yasini ve sosyal statüsünü belirtmek için yazdım) evliligimin ilk aylarında çok yadırgamıştım. Evin tek çocuğu annesiyle konuştum bu durumu k kayinvalidem kızım oğlumun tek kötü alışkanlığı bu dedi. Biz onu böyle yetiştirdik dedi.

Yahu konu niye fake olsun adam 30 yasinda muhendis (yasini ve sosyal statüsünü belirtmek için yazdım) evliligimin ilk aylarında çok yadırgamıştım. Evin tek çocuğu annesiyle konuştum bu durumu k kayinvalidem kızım oğlumun tek kötü alışkanlığı bu dedi. Biz onu böyle yetiştirdik dedi.
Gerçekten şaka gibi .
Ne demek öyle yetiştirdik .
Yetişmemiş ki, aynı çocuk gibi

Çok özür dilerim istemsiz güldüm .
İşiniz zor siz büyütün bari.

Eşiniz ile ciddi anlamda konuşun alıp dışarı çıkın ,film seyredin birlikte .
Yani şu çocuk alışkanlıklarından kurtulmasını sağlayın bir şekilde .
Allah kolaylık versin.

Otobüs videosu ne ola :KK76:
Büyüteceksiniz , anlaşılan .bazı erkekler böyle kırk defa söylersin anlamaz ama kırkbirincide anlar yani. Ben biraz yonttum , şekillendirdim ama 7 yıl geçti aradan :):sampiyon:
Şaka bir yana adama neyapabilirsiniz ki, bence bu saydıklarınjzdan en kötüsü telefonla olan bağımlılığı onun dışında sorun yok...:temizlik:

Kızlar 1 yıldır alıştım artık. Aralık ayında kız kardeşime gittik bizimki gece kalkmış abur cubur arıyor mutfakta. O sırada yeğenim (4yasinda) sese uyanmış. Bunun ikisi karanlıkta birbirlerini görünce ıkiside çığlık attı. Yeğenim korkmuş bizimki ondan daha çok korkmuş. Baktım ıkiside korkudan kendinden geçmiş. Dedimki evde yap ama başka yerde yapma. Napiyim sekerim düştü oleyimmi diyo

Kızlar 1 yıldır alıştım artık. Aralık ayında kız kardeşime gittik bizimki gece kalkmış abur cubur arıyor mutfakta. O sırada yeğenim (4yasinda) sese uyanmış. Bunun ikisi karanlıkta birbirlerini görünce ıkiside çığlık attı. Yeğenim korkmuş bizimki ondan daha çok korkmuş. Baktım ıkiside korkudan kendinden geçmiş. Dedimki evde yap ama başka yerde yapma. Napiyim sekerim düştü oleyimmi diyo
Sen bir süre çocuk yapma önce kocan büyüsün sonra ikinci çocuğa sıra gelsin

Ben nutella ile döverim bu adamı :KK70:

X