kocamin bitmek bilmeyen yalanlar

Adam seni aldatmis benim aklım pek almıyor da hadi diyelim ki bir şans daha verdin çocuğun için, peki niye bi çocuk daha yaptın be kardeşim ? Sen kendi yolunu çiz artık. Bu adam çocuklarına baba olur mu bilmem ama sana koca olmayacağı belli

Son 2 aydir cok iyi diyosunz.
Tabi cok iyiyse 2 aydan snra ben gidiyorm demek olmaz.
Bosanmaya cesaret diyosaniz takipte olun.
Ilk yakaladginiz hatada ayrilin evden.

baya aldatıyor yani. buna katlanılmaz ama. şunu anlamadım "ailem boşanrsam kızımı kocama verecekti" demişsin. sen istemeden kimse senin çocuğunu kimseye veremez. ailen çocuğunu mu istemiyor? eğer öyleyse, ailenle kalmazsın. çalışır, kendin çocuğuna bakarsın. böyle örnekler çok var yani

adama ora oraya yakın bura buraya yakın derken dünya turu yapacakmış yahu.
kocan firarda.
arkadaşların dediği gibi boşanmayacaksan kurcalayıp kendine eziyet etme.
keşke 2. çocuğu yapmasaymışsın ama olmuş bir kere.
söyle bir doktora gitsin temiz kağıdı getirsin yoksa birlikte olma.
ondan sonraki birlikteliklerinde de korun.

Kendi ayakları üstünde duramayan kadınlarımızin sonu, aile deseniz her aile sizinki gibi olmuyor elin çocuğuna niye bakim zihniyetinde cogu, kadın çalışsa kreşe mi yetecek kiraya mi yeni doğan bebek var o ne olacak dışardan mesleği elinde olana kolay geliyor ya mesleği olmayan işte kocanın kötüsüne bile böyle katlanır gerek evladı gerekse ortada kalmamak için katlanır susar, şimdi tekrar söylüyorum erkek çocuğundan çok kız çocuğumuzun okuması için çabalamaliyiz erkek çocuğuna değil kız çocuğuna miRAS bırakmayı düşünmeli konu sahibi allah yardimci olsun çok zor işin aslında mesleğin gelirin olsaydi 5 dk durmazdın eminim ama yinede allah büyük bi hata daha yaparsa gerekeni yap korkma bunu da kesin dille anlat devlet yardımlariy la yine ayakta kalırsın korkma allah buyuk

Boşanamayacaksanız bişeylerini bulup bulup bağırıp çağırıp hala yüzsüz gibi o evde oturmaya devam etmek yerine görmeyin duymayın bakmayın bilmeyin.Boşanıcaksanız yapın böyle şeyleri ya.Zaten adamın ne mal olduğu belli bide iyice böyle adamlar karşısında gördü duydu hala evde oturuyo dedirtmeyin kendinize.

anladığım kadarıyla boşanmak istiyorsun fakat ekonomik özgürlüğün olmadığı için boşanamıyorsun.
Eşinin sürekli seni aldattığına dair deliller yakalıyorsun. eşinden habersiz bir avukata git ve danış eşinin seni aldattığına dair sağlam deliller bulup bunları topla sonra boşanma davanı aç, çocuklarınıda yanına alırsın adamında donuna kadar neyi var neyi yok alırsın, çocukların için ve kendin için güzel bir nafaka ev filan. anladığım kadarıyla maddi durumu iyi, o adamıda çekmezsin. Sadece bir tavsiye.

Alışmış kudurmuştan beter diye bi laf var o adam artık yalvarsa yakarsa hep sonunda yine aldatir.arkadasin dediği gibi gizlice bi avukat bulup delillerle mahkeme açın Çocuklarınızı da alıp nafaka istersiniz. Allah yardımcınız olsun
he bide avukat masrafı için maddi güç yoksa barodan talep edilince ücretsiz avukat veriliyor diye biliyorum

çok geçmiş oılsun demicem.2, çocuk nedne yapılıyor böle bir adama?ama üzülme,çokk aldatışan kaıdn var sneın gıbı,oturuyor,2, yi 3 ü de yapıyor,bari kurcalmayında kendınızı hasta etmyın,iki tane tanıdığım var artık hiç kurcalamıyor neden biliyomusun,sakınleştirici içiyor,relax,adamın yaptığı hiç birşey batmıyor,

Sana hep iyi olur muhtemelen ama başka kadınlara da devam edecektir iflah olmaz bir adam gordum hem bebeği var hem bir bebeği daha olacak ama adam arsız...sence adam olur mu hayıt.

Kısa ve öz arkadaşım, boşan. Seni bi güzel aldatıyor. Aldatmasa bile yani bu derece yalan söyleyen birisinden ne eş olur ne baba. Çok zor olsa gerek, anlamak mümkün değil seni elbet. Ayrıl boşan deyip kesip atmak kolay deniyorda, asıl olan sana ve çocuklarına olmuş, oluyor ve devam ettiğiniz sürede olacak giibi. Ne demek batum gürcistan zart zurta eşden habersiz gitmek ya!!!

Eleştiri istemıyorum dıyorsun madem neden paylaşm yapıyorsun ? Allah aşkına ne dıyelım sana aferın kocana sen yıne affet ve yıne defalarca aldatıl mı dıyelı ya biraz mantıklı olun arkadas!

Madem yalanlar bitmek bilmiyor neden hala kocanız? 1-2-3 ee sonrası? Kabullenmeniz ya da affetmeniz onun kişiliğini kabul ettiğinizi gösterir. Bir de üstüne çocuk yapıyorsunuz. O çocuğu böyle kötü bir aile hayatına doğurup günahına giren anne babaları hiç anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…