kocamin bitmek bilmeyen yalanlar

pudra sekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
53
49
31
Slm kızlar direkt konuya gircem çünkü sinirden elim Ayağım titriyor üstelik hamile halimle benim eşim oto alım satimci sürekli yalanlarini ufak tefek yakalar gururu kırılması diye yüzüne vurmazdm ama bukadari neredeyse dusuk yapmama sebep olacaktı bu senenin şubatında ankaraya araba filosu getirecem diye gitti beni de annemlere postaladi zaten orda birşeyler tuhafima gitmişti hiç olmadığı kadar beni çok arıyor sevgi sözcükleri falan söylüyor ney se sadece bikere teleferiği binecez telefon kapanabilir dedi ulaşamazsan merak etme dedi ve tam sabah Dokuzdam akşam beşe kadar telefonu kapalıydı sonrasında kendi aradi sarjim bitmişti dedi dışarda nasıl şarj ettin dedim bana kızdı bağırdı neyse beyefendi geldi araba maraba gözüm degmedi tabi ne arabalarla ilgili bi telefon geldi ne bi evrak ne bi fotoğraf hanı arabalar diye sorduğumda aynı gün statik hepsini dedi eşimin hotmaili vardı şifresini biliyodm ama pek anlamadgm için pek bakmiyodm şifresini verdiğine gore yoktur bisey diyodm neyse geldiği günün sabahı şeytan durttu bi bakaym dedim bu MSN ye actigimda eşimin hergun girdiği kullandigi ni gordm arkadaşlarına baktm hepsi hayat kadını yikildm sordm bu ne diye bekarliktan kalma dedi şimdi kullanıyorum ama daha iki gün önce bile kullanmıştı daha sonra arkadaşım bana bu MSN yı açmıştı o kullanmıştır dedi dedi ben annemlere gittim iki ay orda kaldm bu arada unuttum 11aylik bir meleğim kızım var onun maması bezi hız umrunda olmadı aryip sorması iki ay sonunda bana geri don mesajları attı yeni bisayfa açalım falan filan amcamla babam onu çektiler karşılarına amcam ve oğulları onun gözünü korkuttu bir daha birşey duyarsak senle ilgili seni biz oldururuz dediler köpek gibi olmuştu aslında geri donyecektm ama eğer bosansaydm ailem kızımı kocaman verecekti kızından kopamadm ve gerçekten mecburen geri dondm iki ay etmedi doneli hali tavrı iyi şimdi ama kızlar asıl konuya geliyorum bundan bi hafta önce falan ankaradaym diye çektiği fotoğraflarına bakmiyodm telefonundan bi fotoğrafta arkasında deniz olduğunu fark ettim başka fotoğraflarda da ters duran bi restorant ilginç türk dışı binalar ve gücü yazılar başta gücü yazısı olduğunu fark etmedm bu ne diye sordm ankaradaymdeniz yok sen nereye gittin dedim kkızılca kıyameti kopardm bayildm ama yine yalan söyledi İstanbul gittim dedi niye diye sorduğumda İstanbul ankaraya yakinmista orayida öğretim bi demiş ben ağlama bağırma çağırma krizleriyle kendimden geçtim uyudm sabah erken uyku tutmadı uyandm telefona baktığımda fotoğraflarını silmisti ama aklımda o ters bia kalmıştı googleda nerede diye araştırdım batum çıktı doğru tabelalardaki yazılarda gurcu yazilarydi onu uykudan uyandirdm niye gittin Gürcistana dedim soka ugradi ama hemen toparladi ne gurcistani falan diyip bilmemrzlikten geldi gitmedm falan dedi kavga ettik ben esyalarimi topladm kizimi da alip duraga gittim kadin siginmaya gidecektmbyolda bizi alfi eve goturdu itiraf etti ozur diledi aklim basimda degildi dedi ailemin kiymetini bilmiyodm yeni anladm falan filan ben bir daha asla yapmiycam tövbe edicem falan filan kızlar bosanamam kızından kopamadm ustelikte hamileym ama ona guvenim yerle bir oldu ağzından çıkan herşey bana yaslanmış gibi geliyor ne yapcam bilmiyorum ondan çok sogudm o bana iyi şimdi ama ben ona buz kestm sesi bile kulağıma degsn istemiyorum ne yapmalym yardım lutfen

Madem bosanmayacaksin ne sebeple dedektifcilik oynuyorsun..herseyi bilipte hazmetmis bir kadinsin simdi onun gozunde..artik kocani tutabilene aşkolsun..zaten yapsa da karisi yaninda yapmasa da..evet hamilelikte bosanma kimbilir nasil zor, ustelik bebegin de var..ama ne olursa olsun bu rezillik yutulur cinsten degil..Allah yardimcin olsun.

Kadın siginma evine gitmeye karar vermissin bırak git al cocugunuda ne hali varsa gorsun
Madem boyle az cok huyunu biliyodun cok klasik bi soru 2.cocugu nediye yaptın
Ailende hem senin arkanda hem değiller sen nekadar o ailenin evladiysan seninkilerde senin evladin bunu kabul ettirmelisin ailene ben evlatlarimdan ayrilamam diye hemende bosanmalisin

Sana bir tavsiye eğer boşanmayacaksan kocanın yaptıklarını kurcalama.çünkü adam belli ki aldatma yalan ne varsa hepsini yapıyor ve sen bulup ispatladikca da olan ona olmuyor sana oluyor.yapıyorum affeder nasılsa deyip devam ediyor.
Eğer bir kadın boşanamam diyorsa kurcalamayacak çünkü işin sonunda aldatılmayi kabul eden onursuz biri izlenimi oluşturuyor ve bu yüzden kocaların totosu iyice havalaniyor

Bosanirsam kadın sığınmaya gidecem belki de orası şuan ki durumundandaha iyidir ama ya kkızım onun gelecegini düşünmekten elim kolun bağlanıyor belki de cesaret arıyorum boşanmak için off kafam çok karisik lütfen eleştiri dışında bi akıl verin bana beynim durmuş ne yapacağını bilmiyorum sırf bu konu için üye oldm

Gurcistanda Istanbula yakin öyle diyip gitti heralde.
Bu kadar kavga kiyamet hir gür ortaminda 2. cocuk nasil oluyor?
Insan bu kadar soguyorsa kocasindan nasil kari koca hayatini devam ettirebiliyor?
Bu adam hep boyle gider bulmuş o yolunu yalan soyler aldatir evine geri döner.

Ayrıca konu sonundaki ne yapmalıyım sorusu zaten boşanamam kısmından sonra anlamsizlasiyor.

Yapacağın tek şey cinsel hastalık bulasmamasi için önlem almak ve 3.çocuğu yapmamak olsun.

Ilk önerim kadın sığınma evine git cocuklarinla ya da ailenı ikna et adamdan da nafaka al boşan çocuklarını yanına al

Ama boşanmam diyorsan

1- cinsellik esnasında korun cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı önlemini al

2-kocanın yediği naneleri kurcalama dedektiflik yapma sonuçta her durumda kabulleneceksin

3-asla başka çocuk yapma

ne yapmalıyım mı? gerçekten bu kadar olaydan sonra bunu mu soruyorsunuz? nasıl olsa boşanmayacaksınız, bari hastalık falan kapmayın..

Bari aptala yatda gururlu dusunsun seni
Hem ögren hem yuzune vur hem ayrilma daha kotu
En azindan beni yakalayanyor, bilmiyor desin de gozunde herseye katlanan aciz kadin resmi olmasin sana dair

Canım,hamilesingaliba.çok sinirlenme Allah korusun cocuğa zarar olur. Kendini deyer bilmez için harcama.bence git bir iki ay ayrı kalın.eğer seviyorsa aklı gelir başına özler seni.belki ders olur bi daha yapmaz. Yine karar senin.ben olsam öyle yapardım

Kızın için boşanmak diyodm ama galiba asıl onun için bosanmaliym bosanmam vkismini unutun sadece biraz cesarete ihtiyaçm var

Adami bosamayacaksan yalanlarini aldatmalarini arastirip ortaya dokup yuz goz olmak sadece sana saygisini daha da kaybetmesine neden olur. Affedeceksen bu islerin pesine dusmeyeceksin kendini de uzmeyeceksin

Su anda iyi hatta çok iyi yani olaydan sonra değil yaklaşık iki aydır çok iyi bana her işini anlatmaya çalışıyor benle kizimla ilgileniyor. Namazını düzenli kılıyor oruç tutuyor o böyle degismisken ben çok önceden yaptığı bu hatayı yeni ogrendm yanı bu yüzden düzelmesi önceden de düzelmişti ama böyle devam eder mi onu bilemiyorum

namaz oruç hayat kadını aldatma gürcistan
he canım istanbul da ankaraya 10 dk zaten.
neyse neyse bişey demicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…