Bi müdahalede bulunmanız doğru olmaz zaten ne olduğunu bilmiyorsunuz kesinlikle hemen 112yi arayın bilen insanlara bırakınKızlar kocam ani bir hareket yapmış beli kitlendi kaldı.hastaneye de götüremiyorum mümkün değil merdivenleri inemem diyor.kas gevşedici brufen içirdim ama hiç fayda etmedi.ilk defa başımıza böyle bişey geldi bu ağrının geçmesi için ne tavsiye edersiniz
Cagirma o zamanEvde oldu ayağı masaya çarpmış üzerindeki vazo düşmesin diye ani hareket yapıp tutmaya çalışınca belimde birşey tık etti diyor.ambulans çağırağım ama yakın zamanda babaannem için ambulans çağırdık bir kaç defa her seferinde 2 genç kız hemşire ve bir ambulans şöförü ile geldiler.yine öyle gelirlerse benim kocam 1.90 boyunda 110 kilo adam mümkün değil onlarda indiremez ambulansa.
Kızlar kocam ani bir hareket yapmış beli kitlendi kaldı.hastaneye de götüremiyorum mümkün değil merdivenleri inemem diyor.kas gevşedici brufen içirdim ama hiç fayda etmedi.ilk defa başımıza böyle bişey geldi bu ağrının geçmesi için ne tavsiye edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?