Kocamı sanırım sevmiyorum

Bu kocayla uğraşacağınıza, babanızı ikna etmek için uğraşmanız tavsiye ederim

Öyle şeyleryaşadım ki beni buna mecbur bıraktı kimse kimsenin iç dünyasını bilemez

Tamam ama sizin mesleginiz var belliki ayrica 66 gr altin ve eviniz varmis bin tl nafaka bile alsaniz calisip gecinirsiniz neyi duaunuyosunuz anlamadim koskoca kadinsiniz babanizdan izin almayin bi zahmet evinize gecin yada o evi kiraya verip ailenize yakin olun babaniz en fazla siddet uygulamaya kalkar polis cagirirsiniz yani zamanla hallolacak seyler bunlar o olmaz bu olmaz gayette bosanmak icin imkaniniz var cocuktan sonra calismiyorum ne demek cocuk iki yasinda olsa mis gibi calisirsiniz anneniz bakar yada krese verirsiniz

Tutucu dediginiz babanizin hükmü eşiniz sizi mutsuz ederken nerdeydi? Sen kim oluyorsun kizimi uzuyorsun, nasil bogazini sıkıyorsun diyemeyip sonra ayri yasayamazsin diyemez. Ayaklarinizin uzerinde durun. Boşanmak isteyen ilk ve son kadin degilsiniz. Mutsuzsaniz yukunuzu atin omzunuzdan. Eşiniz de nafaka vermek, çocuğunuzun ihtiyaçlarini kanun karşisinda odemek zorunda

Bu kadar imkanınız var neyi düşünüyorsunuz. Gecin kendi evinize, mesleğiniz de varmis girin ise. Anneniz cocugunuza bakar ya da krese verirsiniz pasa pasa yasarsiniz. Kisacik hayatta sunlari çektiğinize deger mi ya?
Sorun kayinvalidenizde degil oglunda malesef.

Babanızdan neden izin istediğinizi anlamadım. Çocuklu kocaman kadınsınız, istediğiniz yerde istediğiniz şekilde yaşarsınız. Kendinize ait eviniz de varmış, geçer oturursunuz. Hayatınızın iplerini elinize alın artık. Hayatınıza babanız karar vermemeli

Ya hu niye katlanıyorsun boşan kurtul şu cahil kocandan..

Boğazina mı asıldı ? Çüşş... gerisini okumaya bile gerek görmedim.

Yani kendinizi hazır hissedene kadar ailenizle yaşayabilirsiniz babanızın güvenini kazanmak istiyorsanız aileniz cocukla ilgilenirse rahat çalışırsınız zaten aynı evin içinde olmaz herkesin kendine göre bir durumu var alışkanlığı var bir müddet sonra babanız kabul eder bence sonuçta kendi eviniz var

şu an kararın boşanmak olduğu için bu şekilde yazıyorum, zaten sevgi saygı kalmamış en doğrusu bitmesi olur. çocuk bunlara şahit olarak büyümesin bari.
baban senin boşandıktan sonra nerde yaşayacağına tabii ki karar veremez ancak fikir sunabilir kaç yaşında kadınsın.
ayrılırsın işine geri dönersin çocuğu da kreşe verirsin olur biter.

Eşinize karakteri oturmamış diyorsunuz da bende sizin de benlik algınız oluşmamış. Çoluk çocuk sahibi olmuş kocaman kadınsın hala boşanınca babam ayrı eve izinsiz vermez diyorsun. Babandan niye izin istiyorsun ki? Bu senin hayatın, senin çocuğun, senin kararın. Keşke bunun farkında olsan

Kurda kuşa yem olursun aklini bilir celer suanki durumuna şükür edersin. Yapma biraz daha bekle en azından cocugun biraz daha büyüsün akli ersin ailene cvp verecek kıvama gelsin .. esinin aldatması yoksa sabir et inan bosananlarin cogu rezil oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…