kocami kıskandırmak için ne yapabilirim ..

dlkarsln2594

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
38
8
35
Kızlar kocami çok kıskanıyorum birkaç yanlışı oldu bana o yüzden güvenemiyorum da oda aynı olsun istiyorum kıskansın beni içi rahat etmesin aklı hep bende kalsın istiyorum ne yapabilirim yada bu düşüncem doğru mu sizce ?

Muhtemelen zamanında yaptığı yanlışları affetmişsiniz.Şu anda yine aynı yanlışların sinyalini alıyor tekrarlanmasından korkuyorsunuz.

Ancak düşünsenize o da aynısını yapıyor siz de.Ne kadar laçka ve geniş bir ilişki olurdu.

Ve ben hiç bi erkeğin o şekilde ders aldığını görmedim...
Eğer siz de öyle bir şey yaparsanız ona hatalarını örtecek bir kılıf hazırlamış olursunuz ellerinizle..Zeytinyağı gibi üste çıkar.

O seni aldattı diye sende mi aldatacaksın ???
Yanlış mı anladım ?
Zaten kabul etmişsin adamın yaptıklarını. Yapacak bi şey Yok seven kıskanır

Kıskandırmaya çalışmak evliliğinizi yıpratmak dışında bir işe yaramaz.

İki yanlış bir doğru etmez. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi eşinize yapmayın.

dusunce yanlis..kiskandirmaya gelince adamin icinden gelmiyorsa zorla niye kiskandirasin.oda senin gibi surekli kiskanan supheci biri olsa iliskiniz daha mi iyi olur gibi geldi size..biseyleride yasamis affetmisseniz artik surekli dusunmeyin..birinin sizi surekli dusunmesini sagliyacak bir formul uretilmesi henuz adam isterse dusunur istemezse dusunmez..sizde bu konulari cok dusunmeyin bence evliliginizde mutluluklar..

Kocan seni kıskAnsin diye sakin kendine olan saygıni yitirecek şeyler yapma bacim onun yerine şu melankoliden çık bi kere evini daha düzenli tut o geldiğinde sofran hazır olsun daima güler yüzle kapıyı aç çoğunlukla mutlu gülücuk ler at dahada ilgili ol bununla beraber evde bile çok bakımlı ol saçlarını yanında tara topla sık sık aynaya bak kendine övgüler yağdır gece bakımını karşısında yap v.s böylece senin kendine güvenen kendini seven bir kadın olduğunu dusunecektir bu sana hayranlık duymaya başlamasını sağlayacak onun için yaptıklarına bakarak bu kadin bana değer veriyor öyleyse sadece benim diyecek güveni artacak ve cok bakımlı olduğundan yinede kıskanacak çünkü gözü dışarda değil ama disardaki lerin gözü kayarsa korkusu taşıyacak

Bu düşündüğünüz eşinizin verimini düşürmekten başka bir işe yaramaz. Sonu huzursuzlukla bitecek davranışlardan uzak durmak gerekli.

popo hizası mini giyip sokakta dolaşın vs....şaka mı yapıyorsunuz koca kıskandırmak ne demek ? yaş kaç 14 - 15 ?

Başlık sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum ,aynı durumu ben de yaşıyorum.Yukarıda atıp tutan ergenlik bilmem ne atıp tutanlar anlayamazlar bu durumu.Eşinizin kıskanmaması sizi sevmiyor ve sizi sevilmeye layık görmüyor gibi hissettiriyor,bu da öz güveninizi yok ediyor.giydiklerime makyajıma hiç karışmaz,geçen yaz özellikle tepkisini ölçmek için cesur sayılabilecek bi bikini tercih ettim,

evlilikte kıskandırmaya calısmak hic hos degil hani 17-18 yaslarında olsanız flort zamanı daha anlasılır yas itibariyle..

adam yine de kıskanmadı ,bu da insanı kötü hissettiriyor.Etrafımda ilgilenen ve bana güzel olduğumu sözleriyle ve tavırlarıyla hissettiren erkekler var ve eşimin bana hissettiremediği o değer onlar gösterince gururum okşanıyor.Eşime "Beni nedenkıskanmıyorsun " diye sorunca sana güveniyorum diyor,ne alakaysa...Yaşımdan da genç görünfdüğüm için kimse eş olduğumuza ihtimal vermiyor(o yüzüğünü takmaz hiçbi zaman),yanındayken asılan oldu adam sesini çıkarmıyor.

E neden ayrılmıyorsunuz mutlu değilseniz?

Bu yazdıklarımın neresinden "mutsuzum" sonucunu çıkardınızBen mutsuzum demiyorum ki eşimi sevdiğim için kıskanıyorum ve aynısını ondan bekliyorum...

Bu yazdıklarımın neresinden "mutsuzum" sonucunu çıkardınızBen mutsuzum demiyorum ki eşimi sevdiğim için kıskanıyorum ve aynısını ondan bekliyorum...
eskiden esimi cok kiskanirdim.artik hic kiskanmiyorum.esime sevgim mi azaldi?hayır. eskisinden daha cok seviyorum ama kendime güvenim artti.kendime güveniyorum sonrada esime..siz cok güzel genc olabilirsiniz esiniz özgüveni yüksek biriyse bunun pek bir önemi yok.zira ne begenmedigimiz kadinlar yakisikli kocalarini kendilerine yakistirmiyor bazen.özgüven le alakali bir durum bence..

Buldum tam kelimeyi "sahiplenmemek" ...Benim gibi hisseden kadınların derdi aslında ne kıskançlık ne öz güven...Bizim sorunumuz,eşimizin bizi sahiplendiği hissetmememiz...Bazan şaka yollu "Biriyle beni el ele görsen kolay gelsin deyip geçersin" diyorum,sadece gülüyor...Ya çok güveniyor,ya birinin benimle bişey yaşamak istiyceğine ihtimal vermiyor ya da gitsem de umrunda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…