- 24 Aralık 2016
- 38
- 8
- 35
-
- Konu Sahibi dlkarsln2594
E neden ayrılmıyorsunuz mutlu değilseniz?adam yine de kıskanmadı ,bu da insanı kötü hissettiriyor.Etrafımda ilgilenen ve bana güzel olduğumu sözleriyle ve tavırlarıyla hissettiren erkekler var ve eşimin bana hissettiremediği o değer onlar gösterince gururum okşanıyor.Eşime "Beni nedenkıskanmıyorsun " diye sorunca sana güveniyorum diyor,ne alakaysa...Yaşımdan da genç görünfdüğüm için kimse eş olduğumuza ihtimal vermiyor(o yüzüğünü takmaz hiçbi zaman),yanındayken asılan oldu adam sesini çıkarmıyor.
eskiden esimi cok kiskanirdim.artik hic kiskanmiyorum.esime sevgim mi azaldi?hayır. eskisinden daha cok seviyorum ama kendime güvenim artti.kendime güveniyorum sonrada esime..siz cok güzel genc olabilirsiniz esiniz özgüveni yüksek biriyse bunun pek bir önemi yok.zira ne begenmedigimiz kadinlar yakisikli kocalarini kendilerine yakistirmiyor bazen.özgüven le alakali bir durum bence..Bu yazdıklarımın neresinden "mutsuzum" sonucunu çıkardınızBen mutsuzum demiyorum ki eşimi sevdiğim için kıskanıyorum ve aynısını ondan bekliyorum...