- 9 Ağustos 2021
- 15.363
- 52.583
- 548
- Konu Sahibi Anneolmak12567
-
Bu tamamen kendine güvenle ilgili. Kendine güven problemleriniz var. Eşim de mükemmel bi adamdır ( böyle söyleyince garip oluyor ama sizin dilinizle ifade etmek istedim) ama hiç bu duyguları hissetmedim. Sorun sizin kendinizle. Soğutmak istiyorsanız devam edin.
Tedavi olun. Lütfen. Eşiniz için. Biz sekmeyi kapatır gideriz. Asıl sıkıntıyı siz yaşayacaksınız
Kaygı bozukluğu var daha önce 1 yıl kadar tedavi oldum geçmedi çocukluktan gelen birsey özgüvenle alakası yok çünkü zaten özgüvenliyim gir Google araştır kaygı proplemi diye burda bilmeden boş boş yorum yaparsınız anca hepiniz megan fox anriana lina sınuz şuan o kötü kalplerinizdeki nefreti o kadar hissettim ki kendi psikolojik sorunu ma şükrettimBu tamamen kendine güvenle ilgili. Kendine güven problemleriniz var. Eşim de mükemmel bi adamdır ( böyle söyleyince garip oluyor ama sizin dilinizle ifade etmek istedim) ama hiç bu duyguları hissetmedim. Sorun sizin kendinizle. Soğutmak istiyorsanız devam edin.
Çok gerginsin erken yaşlanırsınKaygı bozukluğu var daha önce 1 yıl kadar tedavi oldum geçmedi çocukluktan gelen birsey özgüvenle alakası yok çünkü zaten özgüvenliyim gir Google araştır kaygı proplemi diye burda bilmeden boş boş yorum yaparsınız anca hepiniz megan fox anriana lina sınuz şuan o kötü kalplerinizdeki nefreti o kadar hissettim ki kendi psikolojik sorunu ma şükrettim
Gidin yarım bıraktığınız tedavinizi olun, o koca yakında dayanamaz sizi boşarsa şükürü görürsünüz.Kaygı bozukluğu var daha önce 1 yıl kadar tedavi oldum geçmedi çocukluktan gelen birsey özgüvenle alakası yok çünkü zaten özgüvenliyim gir Google araştır kaygı proplemi diye burda bilmeden boş boş yorum yaparsınız anca hepiniz megan fox anriana lina sınuz şuan o kötü kalplerinizdeki nefreti o kadar hissettim ki kendi psikolojik sorunu ma şükrettim
övgü nerede?sildin mi yoksa?Övülecek biri başka soru?
Şoktayım. Dalga mı geçiyorsunuz? Ben bunun özgüvenle ilgili olduğunu düşündüğüm için kötü kalpli mi oldum?Kaygı bozukluğu var daha önce 1 yıl kadar tedavi oldum geçmedi çocukluktan gelen birsey özgüvenle alakası yok çünkü zaten özgüvenliyim gir Google araştır kaygı proplemi diye burda bilmeden boş boş yorum yaparsınız anca hepiniz megan fox anriana lina sınuz şuan o kötü kalplerinizdeki nefreti o kadar hissettim ki kendi psikolojik sorunu ma şükrettim
Valla ben cok guzelim, katip de oyle. Ha ben kocayi da bosadim ugrasamadim ama yanimdaki adam beni aldatacaksa da keyfi bilir, kendine yakisani yapmis olur diye bakarim. Bu kadar agresyona gerek var mi onu hic bilmiyorum, kesin kacar bu adamKaygı bozukluğu var daha önce 1 yıl kadar tedavi oldum geçmedi çocukluktan gelen birsey özgüvenle alakası yok çünkü zaten özgüvenliyim gir Google araştır kaygı proplemi diye burda bilmeden boş boş yorum yaparsınız anca hepiniz megan fox anriana lina sınuz şuan o kötü kalplerinizdeki nefreti o kadar hissettim ki kendi psikolojik sorunu ma şükrettim
Kıllı göbekli Türk erkeğine bi pohpoh bi pohpoh, şımarınca da ağlıyorlar.Hiçbir erkek bu kadar muthis olamaz ya kendi gözünde buyutmussun
Neyi önerelim ama dan sonrası yok daha doğru düzgün cümle kurup soru sormayı bilmiyorsunuz sonra tartışma yaratıyorsunuz kafanız mı güzel?Buraya boş boş yorum yapın diye de yazmadım öneri verin diye geldi klavye artistleri
Çok yakışıklı, dindar, mert, delikanlı, işinde gücünde biriymiş.övgü nerede?sildin mi yoksa?
abovvv ne diyorsun?bizim evde yok böylesi.bir de bunun için kahredeyim kendimiÇok yakışıklı, dindar, mert, delikanlı, işinde gücünde biriymiş.
Çatlaman için söyledim.
Bilirim sen yastığa başını basıp çığlık atmayı seversin böyle durumlarda.
Cogu gunluk kisisel bakimlarindan bile bihaber ama kendilerini Jason mamoa saniyorlar boyle kadinlar yuzundenKıllı göbekli Türk erkeğine bi pohpoh bi pohpoh, şımarınca da ağlıyorlar.
E herkes kalbinin ekmeğini yer.abovvv ne diyorsun?bizim evde yok böylesi.bir de bunun için kahredeyim kendimi
bu kadar mükemmel adam ne günah işledi de acaba kurban olduğum rabbim konu sahibini reva gördü bu mümin kardeşime diye düşünüyorum şuanÇok yakışıklı, dindar, mert, delikanlı, işinde gücünde biriymiş.
Çatlaman için söyledim.
Bilirim sen yastığa başını basıp çığlık atmayı seversin böyle durumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?