KOCAMDAN BOŞANAMIYORUM AKIL VERİN LÜTFEN !!!

Ne yüzsüz bu adam ya. 2 yıl bir araya gelmezseniz zaten boşanıyorsunuz ama kesin deliller varsa mahkeme boşar zaten. Aldattığına dair deliiler varsa tazminatını seve seve verecek.

Ne yüzsüz bu adam ya. 2 yıl bir araya gelmezseniz zaten boşanıyorsunuz ama kesin deliller varsa mahkeme boşar zaten. Aldattığına dair deliiler varsa tazminatını seve seve verecek.
aptallıkk yaptım verdim geriişte çok saf biriyim oyüzden bu kadar aldattı zaten

Ablacim biz ne yardimi edelim avukatlik senin isin

aldattını ispat ettıgınız aan boşanırsınız zaten diye biliyorum.. kanıtları kendi elinle nasıl verdin

20 yildir sizi aldatan adamla ne işiniz var allah aşkına ....

adama bak hem aldatıyor hem boşanmayı kabul etmiyor...tabii seni yedekte tutuyor..yalnız kalırsa nereye gidecek..tabiki sana gelecek..

O zaman avukatınızı değiştirin, daha sağlam işini bilen birini tutun

filmlerde gördüğünüz gbı degıl malesef hukuk sıstemı...evet mahkemede duruşma esnasında sadece daha once verdıgınız yazılı evraklar konuşur.size gerekmedıkçe söz verilmez zaten.Yani avukatın hatası yok burda sistem bu şekilde
konu sahibi tabiki boşanacaksın sadece eşin istemediği için süreç uzayacak okadar

telefon hangi oparötörünse döküman aldırın bak nasıl cıkıyo o zaman. avukatını deiştir bence. kadın herseyi ispatlarsa ve kadın boşanmak istese mahkeme boşar.

Çok şükür bu konularda aman aman bilgi sahibi değilim. Sadece çevremden olanları biliyorum, Arkadaşım eşinden tek celsede boşandı, eşi boşanmak istemiyordu, şuan konuşmadığımız için soramıyorum detayları ama kızın boşanmak istemesinin sebebi aldatılmasıydı, çocukların velayetini de anneye verdiler. Emsal varsa, yine olabilir bence.

o celseye kadar tum evraklar hazır edilmiştir aldatılma ispatlanmıştır...genede çok düşük bir ihtimal akadasınız şanslıymış uğraşmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…