- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi gulsum3535
yıllar önce kanıt yok ki elimde inkar ediyor elimde olan mesajlara bile inkar ediyor düşünün artık. Mahvetti bu adam beni bana hakaretler ediyor neymiş 2 3 mesaj için yuvamı terketmişim ona göre aldatmak tercih etmekmiş. Bir kadını tercih etmemiş falan
aptallıkk yaptım verdim geriişte çok saf biriyim oyüzden bu kadar aldattı zatenNe yüzsüz bu adam ya. 2 yıl bir araya gelmezseniz zaten boşanıyorsunuz ama kesin deliller varsa mahkeme boşar zaten. Aldattığına dair deliiler varsa tazminatını seve seve verecek.
ne güzel canım. İnşallah bende kurtulurumAkraba dışı olursa daha iyi oluyor.
Benimkileri de hep 3-4 ay sonraya attılar. 2 kere yaz tatili girdi araya. Ama başardım
Ablacim biz ne yardimi edelim avukatlik senin isinarkadaşlar ben 20 yıllık evliyim 2 çocuğum var yıllardır beni aldatmadığı kadın kalmadı ve biz şuan ayrıyız ama resmiyette boşanamıyorum çünkü kabul etmiyor. 8 aydır mahkeme sürecindeyiz tedbir naafakası bağlandı 500 tl devlet memeuru ben bide tazminat istemiştim ama adam yakamı bırakmıyo benim kuzenlerime bile mesajjlar çeken sapkın bi adam napıcağımı bilemiyorum yardım edin elimde telefonu vardı mesajları vardı ama mahkemeye verdikten sosnra geri verdim.
20 yildir sizi aldatan adamla ne işiniz var allah aşkına ....arkadaşlar ben 20 yıllık evliyim 2 çocuğum var yıllardır beni aldatmadığı kadın kalmadı ve biz şuan ayrıyız ama resmiyette boşanamıyorum çünkü kabul etmiyor. 8 aydır mahkeme sürecindeyiz tedbir naafakası bağlandı 500 tl devlet memeuru ben bide tazminat istemiştim ama adam yakamı bırakmıyo benim kuzenlerime bile mesajjlar çeken sapkın bi adam napıcağımı bilemiyorum yardım edin elimde telefonu vardı mesajları vardı ama mahkemeye verdikten sosnra geri verdim.
adama bak hem aldatıyor hem boşanmayı kabul etmiyor...tabii seni yedekte tutuyor..yalnız kalırsa nereye gidecek..tabiki sana gelecek..arkadaşlar ben 20 yıllık evliyim 2 çocuğum var yıllardır beni aldatmadığı kadın kalmadı ve biz şuan ayrıyız ama resmiyette boşanamıyorum çünkü kabul etmiyor. 8 aydır mahkeme sürecindeyiz tedbir naafakası bağlandı 500 tl devlet memeuru ben bide tazminat istemiştim ama adam yakamı bırakmıyo benim kuzenlerime bile mesajjlar çeken sapkın bi adam napıcağımı bilemiyorum yardım edin elimde telefonu vardı mesajları vardı ama mahkemeye verdikten sosnra geri verdim.
O zaman avukatınızı değiştirin, daha sağlam işini bilen birini tutun
Çok şükür bu konularda aman aman bilgi sahibi değilim. Sadece çevremden olanları biliyorum, Arkadaşım eşinden tek celsede boşandı, eşi boşanmak istemiyordu, şuan konuşmadığımız için soramıyorum detayları ama kızın boşanmak istemesinin sebebi aldatılmasıydı, çocukların velayetini de anneye verdiler. Emsal varsa, yine olabilir bence.filmlerde gördüğünüz gbı degıl malesef hukuk sıstemı...evet mahkemede duruşma esnasında sadece daha once verdıgınız yazılı evraklar konuşur.size gerekmedıkçe söz verilmez zaten.Yani avukatın hatası yok burda sistem bu şekilde
konu sahibi tabiki boşanacaksın sadece eşin istemediği için süreç uzayacak okadar
Çok şükür bu konularda aman aman bilgi sahibi değilim. Sadece çevremden olanları biliyorum, Arkadaşım eşinden tek celsede boşandı, eşi boşanmak istemiyordu, şuan konuşmadığımız için soramıyorum detayları ama kızın boşanmak istemesinin sebebi aldatılmasıydı, çocukların velayetini de anneye verdiler. Emsal varsa, yine olabilir bence.