• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaman bir boşluk duygusu.. ne yapacağını bilememek.

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Selamlar hanımlar, canlar ciğerler. Biraz da ben buraya dert yanayım istedim. en güzel yıllarımızı geçirdiğim , her sıkıntıyı beraber atlattıgımız, statü farkı bulunsa, ailesinin durumu benimkinden kat be kat düşük olsa bile bunları hep '' biz yaparız aşkım'' diyerek sorunları görmezden geldiğimiz, beraber ağlayıp beraber çatlayana kadar gülüp beraber kaçamaklar yaptığımız eski sevgilim, 4 yılımı vermiştim kendisine..
her neyse, bitti. uzerınden belirli bir süre sonra biriyle tanıştım , 10 aya yakın bir süredir beraberiz, ama galiba sevmiyorum.. sevmediğimi de nasıl anladım biliyor musunuz, sürekli ikisini karşılaştırırken buluyorum kendimi. ve sevgilimi , eski sevgilimi sahiplendiğim gibi sahiplenemiyorum. benimseyemiyorum.
ama o beni çok seviyor, çok bağlı, hatta ben ondan ayrılırsam büyük ihtimal intihara falan kalkışır ( psikolojik olarak rahatsız oldugunu kabul etmese de, sadece kendısıne zarar verebilecek düzeyde rahatsız arkadaşlar..)
napmam gerektiğini bilmiyorum
sevmediğim bir ilişki ile hala devam etmeli miyim?
ayrıl derseniz, pat diye bırakmalı mıyım yoksa zamana mı yaymalıyım?
korkuyorum..
yardım edin...

Bahsettiğiniz statü farkı sebebiyle mi ayrıldınız? Son sevgiliniz biraz zayıf birine benziyor. Pat diye bırakmasanız da alıştıra alıştıra ayrılın madem mutsuzsunuz.

Bahsettiğiniz statü farkı sebebiyle mi ayrıldınız? Son sevgiliniz biraz zayıf birine benziyor. Pat diye bırakmasanız da alıştıra alıştıra ayrılın madem mutsuzsunuz.

hayır, o hiç umrumuzda olmadı, biz birbirmize saygısız oldugumuz icin ayrıldık.. evet, zayıf biri. güçsüz. bazen bu durumdan cok rahatsız oluyorum. nası ayrılacagımı bilmiyorum..

Merak etme insan cani tatlidir. Kimse sevgilisi birakti diye intihar etmez.
Guzel bir aciklama yapip, bitirmek istediğini soyleyebilirsin..

Ne yapıp edip ayrılın.
Aynı durumda olmak istemezdiniz.

kör ölünce baden gözlü oldu derler. ayrılır ayrılmaz pişman olacağınızı düşünüyorum.

Böylesi daha kötü değil mi? Onu sürekli kıyaslıyosunuz ve onun bundan haberi bile yok.. Problem yokmuş gibi ilişkiye devam edip kendinizi kandırıyorsunuz.

Önceki duygularınızı bastırmadan yeni bir ilişkiye adım atmamalıydınız bence.

sevmedigine eminsen ayril
ama bana sorarsan sevmek degil sevilmek daha onemli iyi dusun derim

Babam annem onu bırakacak diye haplarla ayakta duruyordu, o kadar aşık o kadar zayıf.
Annem boşadı, 3 ay sonra babam kendinden 30 yaş küçük kadınla evlendi ve şimdi çok mutlu.
Kimse kimse için tatlı canına kıymaz, kimse vazgeçilmez değildir.
İstemiyorsanız bırakın, kimse aşktan ölmüyor bu devirde.

Back