#KocamaDokunma ve Bize Düşündürdükleri

Evet. Hatta kimse o erkek için tek kötü laf etmemişti

yok karısı etti, asıl suçlu benim kocam diye, ebru medyatik olduğundan daha çok konuşuldu,
bence hata etti ebru, şimdi tüm reklam anlaşmaları iptal edilebilir, zaten kadınlara yönelik işleri var, pilatesle alakalı malzemeler, cdler vs, kotonla anlaşması falan...

Karısının dediğini görmemişim. İyi demiş. benim kocamın suçu yok onu kandırdılar diyeni de çok gördüm. Haklısınız ebru konusunda. Kaybedebilceği çok antlaşma var

Seren babasizlik cekmis sozde boyle kadinlarin yuzunden...ondan bu erkek paklama durumu...e malum ozel hayati da parlak gecmedi...ama suçunun erkekte oldugunu hala kavrayamadi...
Evet gulben gibi evlisever cok kadin var...ama yinede temel suç o minnoş erkekcikte...zihniyetini degistirse keske...
Ayrica gulbeni bu denli ifşa ettiklerini sevindim zira gulben onlarin arkadasiydi zamaninda,evlerine girip cıkıyormuş...hak etmis yani
Bazen kader gelip carpar hak edene...silkelensin diye...

Gülben ergen oldu bitti sevmem zaten nasılda sanatçıyın diyor kendine anlamadım söz yazarı değil ,enstrüman kullanmayı bilmez zaten seste berbat , seren serengil sevgili değiştirme sayısı az buz değil toptan hepsi kalitesiz benim gözümde , medyada ise hepsi satılmış birinin adamı

seren serengıl yesım salkımın gazına geldı
ortak paydaları gulben ergen

yesım salkımın kocası hakan uzanla ılıskısı vardı gulben ergenın... ben coooouk kucuktum hatırlıyorum ozamanlar tv de 5-6 kanal vardı calkalanıyordu resmen yer yerınden oynamıstı

seren serengılde azız yıldırımın kardesı alı yıldırımla bırlıkteydı ısın komık yanı alı yıldırım seren serengılle gorusurken evlıydı ! ve gulben ergenle adı soylenmeye basladıgı ıcın seren serengılle bıttı

tencere dıbın kara senınkı benden kara meselesı

seren serengılın annesıyle yurt dısında goz altına alınması narkotık tarafından. annesının suan halı hazırda kızıyla yasıt bır adamla bırlıkte yasaması, yesım salkımın sırf zengın dıye hakan uzanla evlenmesı, hakan uzanla evlılıgı boyunca 09484098409 kez aldatılmıs olmasına ragmen bırtek gulben ergenın ısmını zikretmesı, yesım salkımın 4 evlılıgınınde hep ıhanet yuzunden bıtmesı annesıyle babasının evlılıgınınde ıhanet yuzunden bıtmesı

ıkısınınde en nefret ettıgı kısı olan gulben ergenın onlenemez yukselısı sebebıyle cıldırmaları... gulben ergenı bıtırme kampanyası baslatmalarına neden oldular

taş yerınde agırdır. gulben ergenın sarkısını dınlesek ne olur dınlemesek ne olur... banane hakan uzanla otel odasında basılmasından banane seren serengılın elınden alı yıldırımı almasından... hıcbırımızın problemı bu degıl

benım ıcın problemın basladıgı yer kocama dokunma kampanyası akımı linci... kısısel sorunları ıcın bır kadının bır kadına yaptıgı. bukadar erkekcılık oynamak agır komplekstır. bır kadın olarak bu kadar erkekcı olmaları ınanılmaz irrite edıcı.

Bende anlamıyorum biri cikipta seren yeşim sizene gulbenin namus bekçiliği sizemi kaldı diyende Yok

Bunlardaki kuyruk acısı ne?
Gülben ergen, yeşim salkım ve Seren Serengile göre çok gündemde klipleriyle müziğiyle
Bize ne özel hayatından dimi ama...

Tamamen katılıyorum
Gülben ergeni hiç sevmem
Ama özellikle yeşim salkimin davası erkek falan değil
Bir programda sunucu ona siz evliliğiniz boyunca sadece gülbenle mi aldatıldıniz dedi oda hayır ama o kadınların çıkıp adlarını açıklayamam dedi
Madem amaçları bütün bu yuva yikan kadınlari ipliğini pazara cikarmak diğerlerini niye aciklamiyorlar

Seren serengilin siniri Gülben ergene.Öfkeli olmakta haklı niye olayların içinden Gülben Ergen çıkıyor.Tamam adamların gözü dışarda da o gözler hep Gülben’i mi buluyor.

Tag saçma evet ama Gülben’in bu kaçıncı olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…