#KocamaDokunma ve Bize Düşündürdükleri

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
İnternet adeta bir harikalar diyarı... Bugün En Çok Konuşulanlar listesine giren etiket #KocamaDokunma oldu! Hem de şaka yahut troll işi değil; tamamen gerçek ve ciddi! ^
Gelin bu etiket altında konuşulanlara ve bize düşündürdüklerine şöyle bir bakalım!
Önce olayın en başına gidelim... Bu etiketin başlatılmasına vesile olan hadiseye!

Çünkü bildiğiniz gibi, erkekler melektir. Bu yılan kadınlar da eter ile bayılttıkları erkeği çalıp evlerine götürür ve zincirlerler.

Elbette Türkiye'nin en çok konuşulan çiftinin de günah keçisi belliydi...

Hem de Acun Ilıcalı'nın "ben gözüme kestirdim, peşinden koştum" diye itiraf etmiş olmasına rağmen.

40 küsür yaşında zengin ve tecrübeli bir adamın, 19'unda bir üniversite öğrencisi kızı kandırabileceği değil de; tam tersi daha akla yatkınmış gibi!
19 yaşındaki saftirik Şeyma'nın, koskoca Acun Ilıcalı'yı -Acun'un asla rızası olmamasına rağmen- zorla alıkoyması mesela...

Eğer bir koca avlamak istiyorsanız -ki biliyorsunuz kocalar doğaları gereği karılarına çok bağlı ve asla gözü dışarıya bakmayan tiplerdir; yanınızda bir halat yahut kalın bir tel taşımanızı öneririz. Böylece masum kocayı iple sarıp, kendinize doğru zorla çekebilirsiniz.

"Şaka bir yana" demek isterdik lakin bu bakış açısı ve İnternet hareketi son derece tehlikeli olabilme ihtimali taşıyor.

Öncelikle kadın düşmanlığını tetikliyor. Size hesap verme zorunluluğu bulunan, muhatap olduğunuz kişi, kocanız. Bir başka kadın değil. Ayrıca pek çok kadın beraber oldukları erkeğin evli olduğunu sonradan öğrenebildikleri gibi, "zaten boşanma aşamasındayız" gibi laflarla kandırılabiliyorlar.

Hoş, böyle olmasa dahi yine de hesap soracağınız ve sadakat yemini etmiş kişi: KO CA NIZ. Elin kızı değil.

#kocamadokunma

— Burcu Ekmekci (@brcekmkci) 22 Eylül 2017
Koca değil de 3 yaşında çocuk sanki!

Ne kocaymış arkadaş!

Neyse ki mizahsever sosyal medya kullanıcıları tarafından etiket kısa sürede amacından saptırıldı:

https://o nedio.com/haber/son-gunlerin-magazinsel-olaylariyla-baslayan-akim-kocamadokunma-ve-bize-dusundurdukleri-787641

Bu instagramı çok karıştırır millet birbirini etiketlemeye devam etcek, eğlence çıktı millete:)

Offf en iyisi kimse kimseye dokunmasin hepimiz rahatlayalim

Herkesin kocası kendine arkadaşlar lütfen başkalarının kocasına dokunmayin.

valla bizim ülkede böyle bişey düşünemiyorum, malum bizim ülkede paylaşılamayan erkekler
Rusyayı düşündümde, her erkeğe 2 kadın düşüyor nüfus oranlarına göre..Kadınlarıda okadar alımlıdır hani..
Fakat bu konuda bizim ülkemizin eline su dökemezler

Ayrıca kendi erkekleri sadık olduğundan, niyeti bozan hatunları bizim ülkeye geliyor

Edit: (Niyeti bozanlar) dedim ayrıca dikatinizi çekerim..

Bu her ülke, her ırk için geçerli, şimdi ırk olayını bahane edip saldırmak isteyen olabilir..

Son düzenleme:
Çok saçma bir kampanya olmuş, koca kendisine dokunulmasına engel olamıyor mu? Kaldı ki evli oldukları halde her daim gözü dışarda, bir avcı gibi fırsat kollayan onlar.. Hani erkekler çok masum, kandırılmaya müsait, çok saf varlıklar da, yazık aldatmak zorunda kalıyorlar karılarını; bu kampanya bunun bir açılımı sanki! Hem ne malum etiketlenen kişinin kocayla alakası olmayıp ta gizli bir kıskançlığın, düşmanlığın intikamı için etiketlenmeyeceği...

Yesim salkim da gulben ergen hakkinda herkesin kocasini elinden aliyor dedi bi tv programinda. Bu konu da ordan cikti

dün müydü evvelsi gün müydü ebru şallının evli bir erkekle olmasınıda bayağı eleştirmişti

Her zaman erkekler masum zaten. Biz kendi kendimizin kuyusunu kazıyoruz. Erkeklerin sadece hazıra konması yetiyor

Kimse kimsenin hayatına karışmayıp yuva yıkmaya da kalkmasa bi sıkıntı olmicak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…