• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama..;

tozseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
42
0
86
İstanbul
" ACI DORUĞA ULAŞTIĞINDA GÖZDEN YAŞ GELMEZMİŞ"Böyle demiş şairin biri...Ahh ne güzelde demiş.Artık ağlayamıyorum bile ey sevgili.Sinirlenemiyor,sevinemiyorum.ruhsuz,duygusuz biri oldum.YAŞADIKLARIMDIR sorumlular.
Seni bana yaşattıklarından dolayı yargılamıyorum.Buna izin verdiğim için sadece ben suçluyum.ben senin ve bizim için hep veren taraf oldum.O kadar verdim ki,artık bende ruhumdan başka hiçbir şey kalmadı.Kaç kere denedim ahh kaç kere hayal kırıklıklarıyla uyudum saymadım.Denemedin demiyorum sende çok denedin ama olmuyor.Sen ve ben bir türlü BİZ olamıyoruz.Nasıl özlüyorum geçmişi bir bilsen.Özgür olduğum yanına koşarak geldiğim,omuzunda ev huzuru bulduğum o günleri...Şimdi ise ikimize ait olan bu evde bile huzuru bulamıyorum.evleneli 4 yıl oldu.yaşıtlarım çoktan hayatlarını kurup çoluğa çocuğa karıştılar.oysa ben hala seninle mücadele vermeye çalışıyorum.Uzun zamandır "bizim asla aile olamayacağımızı anladığım günden beri"ikinci bir hayat için her gece ALLAH'a yalvarıyorum.yaşadığım eve yuvam diye bilmektir en büyük hasretim.Gözüm kapalı güvene bilmektir ve aynı ölçüde saygı göre bilmektir diğer özlemim...
Neyin bedelini ödüyorum,hangi günahın cezası bu bilmiyorum.ilk aşkımdın!!!sana evet dememin nedeni aşkımın büyüklüğü değildi.beni gerçekten buğüne kadar senden başka hiç kimse böyle sevmemişti.güvende hissettirmemişti hiçbir omuz seninki kadar.senden aşk adamı olmanı hiç beklemedim.senin çok iyi aile babası olacağını bilerek evet dedim.çünki bizim evde hiçbir zaman aile babamız olmadı.sen hep en zayıf yerlerimi kullandın.özlemlerini çektiğim limanımsın zannettim.ahh doğru bildiğim yanlışlarım...ne sevgi kalırmış nedde gösterilen yüzler.herşey değişirmiş!!herşeyimi kaybede kaybede bu gerçekleri öğrendim.sırf bu nedenle bile teşekkür ederim sana.
bu bir veda mektubu değil,yüzüne söyleyemediğim gerçeklerimdir.gitmiyorum henüz.parçalarımı toparlamam,azda olsa senin gibi insancıklara karşı durabilmem için güçlenmem gerek.daha vakti var...hiç merak etme ...

Böylesine duygu yüklü içinden geldiği gibi yazdığına göre seni çok ama çok üzmüşler!!!
Hayat öyle veya böyle devam ediyor.Yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız!!!
Asıl önemli olan senin mutluluğun,hep veren ben oldum demişsin yaa..Bizler kadınız ve erkekler maalesefki veren tarafı hep biz kadınlar olarak görürler.Bizlerde fedakarız ya bütün dizginleri eline veririz..
Ah be gülüm benide çok duygulandırdı bu yazın..
Rabbim sana güç versin yine eskisi gibi ayakta kalabilesin!!:Saruboceq:

beni anlayan birilerinin olması öyle güzel ki...çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.kendimi ifade edememekten o kadar yoruldum ki kırıldığım konuları açıp dertleşmek istediğimde bile tartışma yaratıyor yazınca biraz rahatladım.emin güç verecektir yüce rabbim sadece zaman...

Fazla kilometre yapmamışsın.Yolun başındayken kimsenin seni daha fazla üzmesine izin vermemelisin.Hem duygularının farkındayken........................

sevgılı tozseker : aslında yazında hıcbır ornek vermeden o kadar cok sey anlatmıssın kı.. cok duygulandım. senı galıba anladım... aynen benımde gozumden yas gelmıyor bır senedır ... sıkılıp tıkanıp kalmaktan mıdır bılmem. tek farkımız benım esımden dolayı degıl. dıs guclerden.. ne dıyeyım bılemıyorum ınsallah duzelırsınız mı, esın dogru yolu ınsallah bulur mu, kendıne tek basına bır yol cız mı, ınan gercekten bılemedım bu gece bunu dusunecegım...sadece gucunu kaybetme.. hayat herseye ragmen yasamaya deger, hersey bız ınsanlar ıcın.. yasayacakların zaten onceden bellı bekleyıp neler yasayacagını gormeyı beklemekten baska yapacak bırsey de yok aslında. SU YOLUNU BULUR VE DE HERSEY OLACAGINA VARIR.. son soz olarak...

sılbastan baslamak gerek bazen,
hayatıı sıfırlamak,
sılbastan sevmek gerek bazen,
herseyı unutmak....

Söndürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda
Rengimizi sıyırmış ta gitmiş gidenimiz
Nur cemalimizin astarı kalmış bitek
Oda kaşık kadar
Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz
Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz
İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze
Bundandır böyle dibe vuruşumuz
Damla sakız hayallerimize yakamoz vursa
Bari öyle canlansa da hayat bulsa
Ne iyi olurdu kalbe kan yine hücum olsa
Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz
Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz
İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze
Bundandır böyle dibe vuruşumuz!!!

hayatın insana neler getireceği hiç belli olmuyor ne yazıkki...şu yalan dünyada mutlu olmak hepimizin hakkı..ama ne yazıkki bazı insafsızlar ..buna izin vermiyo...işye bu çok kötü...Rabbim onlarada merhamet versin inşallah..arkadaşım mücadele edebilmekte bir yere kadardır...eğer olmuyorsa istediğin gibi hiç boşuna gençliğini harcama..sanada yazık...herşey gönlünce olsun...

ah be canım aynı cümleleri son bi haftadır çok yakın bi arkadaşım o kadar çok kurdu ki,okurken benzerliklerinize şaşırdım,üzüldüm...işin kötüsü onun bi de kızı var. allah yüreğine güç versin. inşallah bu kötü günler senin için de arkadaşım için de bir an önce geçer gider....

yazdıklarınızdan çok etkilendim çok duygulu yazmışsınız
allah herşeyi gönlünüze göre verir inşallah

bu yazıyı yazalı tam 3 ay oldu belki bu son yazdığımı kimse okumayacak ama ben genede yazıcam...tam 3 ay değişen hiç birşey yok gibi sadece artık tahammül sınırlarımı zorluyorum!ağızımdan bittiğine dair tek bir cümle bile duymamasına rağmen,hal ve tavırlarımdan anladı çok üstüme düşüyor kendini değiştirmeye çalışıyor sanırım bu kaybetme psikolojisi bilemiycem ama arkadaşlar midem kaldırmıyor artık iyi yada kötü hiçbir şey istemiyorum sadece bitene kadar mümkün olduğu kadar uzak dursa keşke benden,beni eskisi gibi kendime bıraksa...gece yatağa yattığımda bittiğini, tekrardan kızlık soyadımı aldığım günlerin hayalini kurup mutlu oluyorum içimde herşeyin çok güzel olacağına dair belkide bunu artık hak ettiğime inandığım için çok kuvvetli bir güç var...ıNŞALLAH ALLAHIM özlemini çektiğim bütün ÜMıTLERıMı bana verir...offf sadece sabır onunda sonuna geldim.demekki herşeyn bitmesi gerçekten böyle bir hismiş...

bu yazıyı yazalı tam 3 ay oldu belki bu son yazdığımı kimse okumayacak ama ben genede yazıcam...tam 3 ay değişen hiç birşey yok gibi sadece artık tahammül sınırlarımı zorluyorum!ağızımdan bittiğine dair tek bir cümle bile duymamasına rağmen,hal ve tavırlarımdan anladı çok üstüme düşüyor kendini değiştirmeye çalışıyor sanırım bu kaybetme psikolojisi bilemiycem ama arkadaşlar midem kaldırmıyor artık iyi yada kötü hiçbir şey istemiyorum sadece bitene kadar mümkün olduğu kadar uzak dursa keşke benden,beni eskisi gibi kendime bıraksa...gece yatağa yattığımda bittiğini, tekrardan kızlık soyadımı aldığım günlerin hayalini kurup mutlu oluyorum içimde herşeyin çok güzel olacağına dair belkide bunu artık hak ettiğime inandığım için çok kuvvetli bir güç var...İNŞALLAH ALLAHIM özlemini çektiğim bütün ÜMİTLERİMİ bana verir...offf sadece sabır onunda sonuna geldim.demekki herşeyn bitmesi gerçekten böyle bir hismiş...

yazılarınızı hepsini okudum.. gerçekten çok etkilendim çok üzüldüm çok düşündüm.. Söyleyeceğim tek söz ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..

Ama yaaaaaaaaaaa
sen beni ağlattın
daha doğrusu hikayen :1no2:
o kadar üzüldüm ki
daha 1 yıllık evliyim
kendimde bi anlık düşündüğümde bile nefes alamıyorum :çok üzgünüm:
halin çok üzdü beni cnm mafoldumben
çok derin bilgiye sahip değilim ama o yazından sayfalarca anlam çıkıyor
derin yaraların var belli
yüce rabbim ıslah etsin
aradığın herşeyi tez zamanda gerçekleştirsin inş
bi çözümü yokmu :teselli:dur acaba