KOCAMA YAZDIM. Bakalım beğenecek misiniz ?

nesmit

Nesrinsavas ben:)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
2.492
7
683
38
İstanbul
Merhabalar
Eşim uzakyol kaptanı ve 1,5 yıl nişanlı kaldık. Bu süre içerisinde kocam seferdeyken gecenin bir vakti yazdığım yazıyı sizlerle de paylaşmak istedim.:asigim: Şuan 2,5 aylık evliyim ve yanımdaaa. Ama 3 ay sonra gitmek zorunda yine...senağlamaOnu çokkkk seviyorummmmmmm:1hug:Şeniz

Hayatıma

Evet sana hayatım diyorum. Çünkü sen benim hayat kaynağımsın. Yaşama nedenimsin, umudumsun. Aldığım nefes soluduğum hava, ekmeğimsin, suyumsun. Ve sen hayatım vaktinden çok sonra gelen sevdalı bir yağmursun…

Gözümü açıyorum sen varsın, kapatıyorum sen varsın. Ve biliyorum ki hiç bitmeyecek olan deli sevdamsın. Benim için bu dünyada teksin. Ne geçici ne de anlık zevksin...

Seni seviyorum. Sana olan hayranlığım günden güne artıyor. Ben senin kalbini, yüreğini, saflığını sevdim. Yeri geldi hiç susmadan konuşmanı, yeri geldi tek kelime bile etmeden öylece sessizliğini sevdim…

Seninle birlikte denizi sevdim, gemiyi sevdim,maviyi sevdim. Kısacası senin sevdiğin herşeyi sevdim...

Seninle yaşamayı seviyorum ben. Bana yaşama sevinci veriyorsun. Seninleyken kendimi o kadar iyi hissediyorum ki; bu dünyadaki en mutlu insanın ben olabileceğini bile düşünüyorum. Hani derler ya yanımdayken bile özlüyorsam seni sensizken hissettiğim ne? Ben sevmiyorum sensizliği işte ya. Ben seninle varım ve seninle var olmaya devam edeceğim…

Sen bensin, ben senim. Sen benimsin, ben seninim. Hayattaki en güzel şey nedir deseler bir sn. bile düşünmeden senin adını veririm. Sen benim vazgeçilmezim olmuşsun…

Her gece yatarken gözlerini düşünüyorum. Hayata hep sevgiyle baksınlar diye dua ediyorum. Çünkü ben yaşama sevincimi gözlerinden alıyorum…

Aşık oldum sana. Senin kokunu duymadan, seni görmeden bir dakika, bir dakika bile geçirmek istemiyorum. Yani birtanem anlayacağın sensiz hiçbir şey seninle herşeyim…

Hadi rüzgarın peşinden sonsuzluğa doğru yürüyelim. Hadi gel bir ömür boyu birlikte yaşayalım. Ne sen bensiz, ne de ben sensiz olayım. Hayatı sil baştan yaşamak istiyorum seninle…

Yağmurlu bir günde sana koşup gelirsem eğer saçlarımı düzelt, kafamı omzuna yasla. Üzgün bir çocuk gibi konuşursam senle anla sana çok ihtiyacım var. Ver o zaman ellerini elime. Bana gülümse ve seni seviyorum de…

Teşekkür ederim kalbim…
Beni hayata bağladığın için, yaşamama neden olduğun için.
Benimle bir ömür geçirmeyi kabul ettiğin için.
Ben hep seninleyim, sendeyim ve yüreğindeyim…

SENİ SEVİYORUM…

Nesrin
28/09/2007

saat 02:30

Çok güzel bir yazı olmuş.
Eşininde kesinlikle okuması gereken bir yazı.
:lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:

sanki biraz mehmet coşkun denizin yazılarından alıntılar var gibime geldiyerimseniben,
ama güzel bir yazı olmuş:kahve:

Çok güzel bir yazı olmuş canım Allah sevginizi daim etsin bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

sanki biraz mehmet coşkun denizin yazılarından alıntılar var gibime geldiyerimseniben,
ama güzel bir yazı olmuş:kahve:

evet canım ben mehmet coşkundeniz hayranıyım ve hemen hemen bütün kitapları elimde mevcut. Eşim seferdeyken hep okur okur ağlardım o yüzden ondan alıntılar ekledim. çünkü sevdamızın en büyük delilidir onun kitaplarıyerimseniben

evet canım ben mehmet coşkundeniz hayranıyım ve hemen hemen bütün kitapları elimde mevcut. Eşim seferdeyken hep okur okur ağlardım o yüzden ondan alıntılar ekledim. çünkü sevdamızın en büyük delilidir onun kitaplarıyerimseniben

bi aralar bende çok okudum bütün kitaplarını hemde,
o yüzden hemen gözüme çarptı:icecream:

tam waaaawwwww diyecektim
ama mehmet coşkundenizi hiç sevmem
ama senin duygularının samimiyeti-sıcaklığı çok güzel
eşine sen oku bence

çok özür dilerim ama yenisinya ondan bu duyguulardasın seneye yok yok 5, 6 ay sonra ilişkini ne boyutta oldugunu yazarsın ama kalbim mutlu olmandan yana

Kalbinden geçen en güzel duygularının bir ömür boyu sürmesi dileğiyle.............................

ayy canım ya böyle sevgileri okudukça gördükçe gögsüm kabarıyor valla allahım bir ömür boyu sizi birbirinizden ayırmasın mutluluklar dilerim .

arkadaşım sık sık ayrı kaldığınız sürece birbirinizi özler ve yıpranmazsınız ama sürekli bir arada olunca zamanla herkez gerçek beni ortaya çıkarır ve herşey bukadar güzel olmaz yalnız yanlışım varsa düzeltin ilerleyen zamanlar bu kadar güzel olmuyor inan nişanlılık yeni evlilik çok ama çok güzel temennim birbirinize olan aşkınız hiç bitmez

ya okurken gözlerim doldu ,baya içlendim.ALLAHIM sizi hiç ayırmasın ve aşkınız yıllara inat arttıkça artsın,güzelleştikçe güzelleşsin...MUTLULUKLAR...

bir cok kadinin düsüncelerini yazmissin diye düsünüyorum kendimce yani söyle söyliim ben malesef dugularimi bukadar güzel ifade edemiyorum ne yazikki cok isterdim ama beceremiyorum yalniz icimden gecenleri yazmissin resmen
allah mutlulugunu hic bozmasin insallah
saglik mutluluk ve huzur hep sizinle olsun

allah mutluluğunuz daim etsin canım... ben severek değilde daha çok doğru kişi olduğuna inandığım için eşimle evlendim 1yıl 2aylık evliyiz ve en ufak şeyler dahi sorun oluyor bu bana büyük huzursuzluk veriyor tek temennim bu bir likteliği aşkla canlandırmak... eşimi seviyorum umarım anlattığın kadara mutlu oluruz bizde...

çok özür dilerim ama yenisinya ondan bu duyguulardasın seneye yok yok 5, 6 ay sonra ilişkini ne boyutta oldugunu yazarsın ama kalbim mutlu olmandan yana

ama unuttuğunuz bir şey var nesrinim denizci eşi ve denizcilerin ne de denizci eşlerinin aşkları asla bitmez değil 5 buçuk ay 20 sene geçse nesrinim eşine şu ankinden daha fazla aşık olacak;)

ekim 11 tarihinde 2 sne olacak evliliğimiz ve ben ilk gunden daha çok seviyorum eşimi. bu sure içinde çok kötu olaylar yaşadık. eşim 18 gun boyunca somali korsanlarının elinde esir kaldı. zordu ama çok sukur bıttı. yanımda sımdı ve ben hergun bıraz daha asık oluyorum esıme. rabbım ınsallah herzaman bız boyle bırbırına asık kılar.

Back