Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

burcindemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
64
0
36
34
Ankara
merhabalar şuan halen işin içinden çıkabilmiş değilim yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm ama ailemle paylaşmak yerine sizlerle paylaşmayı uygun gördüm..

Eşim akşam işten normal saatinde geldi 19:30 da oturdu yemeğini yedi.Oturup tv izlerken birden msj geldi ona telde benim yanımdaydı ! Saklı kantin yazıordu..Bakmayacakdım ama birden baktım mesajda şöyle yazıyordu:( müsaitsen beni ararmısın ? diye ben hayretler içinde kaldım çok şaşırdım.Damacana su işiyle ugrasıyorlar verdikleri saklı kantini ben de biliyorum ama mesaj çok ilginç geldi.Bu ne dedim bilmiyorum dedi direk aradı meşgule attı kişi,ben tekrardan aramasını sesi hoparlore vermesini söyledim.Aradı bir bayan açtı efendim dedi buyrun su mu istiyorsunuz dedi arkasından cvp vermesine izin vermeden evdeyim felan dedi yoo mesaj çekmeyi öğreniyorum dedi karşısındaki bu seferde böyle msj mı çekilir felan filan dedi ama eşim sürekli evdeyim gibisinden imalarda tabiii:50::50:uygun değilsin sanırım dedi karşısındaki ben hemen teli aldım alo dedim suratıma telefonu kapattı ..

Çok sinirlendim şaşkınlık bir taraftan sinirden bagırdım çagırdım evden gitmesini istedim ve ısrarla bayanı aradım açmadı...snr arayıp özür diledi kapadı..bende kendisine mesaj çekdim bunun böyle kalmayacagını evli bir bayanın erkek arkadasının olmayacagını felan filan eşininde bunu ögreneceğini afedersiniz ama hakaret de ettim.Çünkü evli ve 2 cocugu oldugunu ögrendim....Bu olaydan snr ben ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin ...saatlerdir hiç konusmadım gelip dibime yalvardı asla öle bir şey olamayacagını beni sevdiğini kaybetmek istemediğini felan filan gündüz su vermeye gittiğinde bana sürekli mesaj cekerken onu gördüğünü mesaj cekmeyi bilmediğini yeni ögrendiğini felan filan söyledi....bende inanmadıgımı ve bu işin biteceğini söyledim...

Kafam allak bullak ben hayatımızla ilgili planlar yaparken işin böyle olması çok soğuttu beni ben bebek hayyalleri kuruyorum olaylar ne boyutta gelişiyor..:(:( 6yıllık evliyim ben ve 21 yasındayım onunla büyüdüm ilk aşkım herşeyim o benim gözümü onda açtım neden böyle oluyor anlam veremiyorum...ve buda ilk degil daha öncede telefonda böyle bir olay yasadık .Bununla 2.nci oluyor:43::43::43::43::43::59::59::58:

Son düzenleme:
acikcasi ne diyecegimi bilemedim simdi ama esinizin yaptigi aciklamalar pek inandirici gelmedi bana.Supelenmekte haklisiniz bence...

merhabalar şuan halen işin içinden çıkabilmiş değilim yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm ama ailemle paylaşmak yerine sizlerle paylaşmayı uygun gördüm..

Eşim akşam işten normal saatinde geldi 19:30 da oturdu yemeğini yedi.Oturup tv izlerken birden msj geldi ona telde benim yanımdaydı ! Saklı kantin yazıordu..Bakmayacakdım ama birden baktım mesajda şöyle yazıyordu:( müsaitsen beni ararmısın ? diye ben hayretler içinde kaldım çok şaşırdım.Damacana su işiyle ugrasıyorlar verdikleri saklı kantini ben de biliyorum ama mesaj çok ilginç geldi.Bu ne dedim bilmiyorum dedi direk aradı meşgule attı kişi,ben tekrardan aramasını sesi hoparlore vermesini söyledim.Aradı bir bayan açtı efendim dedi buyrun su mu istiyorsunuz dedi arkasından cvp vermesine izin vermeden evdeyim felan dedi yoo mesaj çekmeyi öğreniyorum dedi karşısındaki bu seferde böyle msj mı çekilir felan filan dedi ama eşim sürekli evdeyim gibisinden imalarda tabiii:50::50:uygun değilsin sanırım dedi karşısındaki ben hemen teli aldım alo dedim suratıma telefonu kapattı ..

Çok sinirlendim şaşkınlık bir taraftan sinirden bagırdım çagırdım evden gitmesini istedim ve ısrarla bayanı aradım açmadı...snr arayıp özür diledi kapadı..bende kendisine mesaj çekdim bunun böyle kalmayacagını evli bir bayanın erkek arkadasının olmayacagını felan filan eşininde bunu ögreneceğini afedersiniz ama hakaret de ettim.Çünkü evli ve 2 cocugu oldugunu ögrendim....Bu olaydan snr ben ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin ...saatlerdir hiç konusmadım gelip dibime yalvardı asla öle bir şey olamayacagını beni sevdiğini kaybetmek istemediğini felan filan gündüz su vermeye gittiğinde bana sürekli mesaj cekerken onu gördüğünü mesaj cekmeyi bilmediğini yeni ögrendiğini felan filan söyledi....bende inanmadıgımı ve bu işin biteceğini söyledim...

Kafam allak bullak ben hayatımızla ilgili planlar yaparken işin böyle olması çok soğuttu beni ben bebek hayyalleri kuruyorum olaylar ne boyutta gelişiyor..:(:( 6yıllık evliyim ben ve 21 yasındayım onunla büyüdüm ilk aşkım herşeyim o benim gözümü onda açtım neden böyle oluyor anlam veremiyorum...ve buda ilk degil daha öncede telefonda 2 kere böyle bir olay yasadık :43::43::43::43::43::59::59::58:
öncelikle iyi geceler canım...
şaşırdım doğrusu mesaj çekmeyi öğrenirken başkasına beni arar mısın diye mi yazılır!!!
bide seninde dikkatini çekmiş evdeyin falan diye uyarmış:50::50::50::50:
umarım sonucunda kötü bişey çıkmaz...

banada çok inandırıcı gelmedi canım ama iyice araştır bakalım gerekirse eşinden döküman iste bakalım daha önce msjlaşmşlar mı:53:

istersem beni götürüceğini ve konuşturabileceğini felan söyledi ama ben asla inanmıyorum hangi kadın mesaj cekmeyi ögrenipte beni aramısın yazar yha :43::43::43: sanki rüyada gibiyim :50:

banada pek inandırıcı gelmedi ama bilmiyorum işte bu durumda (gerçekse eğer) inkar ettikleri için kanıtlıcak elinde bişeyin olmuyo ya ayrılcaksın yada varsa böyle bişe kanıt bulmaya çalış bunun için en önemlisi dökümdür ne zamn msjlaşmılar konuşmuşlar hepsi elinde olur

sakın fevri davranma derim ben sakın cok konusma bir de haklı durumda olsan da haksız duruma gecebilirsin cünkü.sen esine bir sey belli etme yani soguk davran tabi ama bir arkadası nburda söyledigi gibi bu oalyı iyice bir arastır döküman cıkart sonuca ulasmadan da sakın ayrılamaya karar verme ne kdar süpheli bir durum da olsa orta da erkek hr zman seni kandırabilme potansiyaline sahiptir ve sen kanıtlayamadıgı nsürecede inkar edecektir o yüzden simdi aglama canım benim üzme ,yıpratma kendini ,güclü olma zamanın su an biz kadınlar fıtratımız geregi cok güclyüzdür bunu sakın unutma hiç bir sey dünyanın sonu deği daha co kgencsin sakın örtme kapatma peşine düş yoksa bunun arkası kesilmez yılların heba olur bu adama cok pişmanlıkalr yasarsın sonra

tamam kendisine söyleyeceğim bana döküm getirmesini .....:50::50::50:bilmiyordum oldugunu öyle bir şeyin beni nelerin beklediğini bilmiyorum ama asla kendimden ödün vermeyeceğim bende annem gibi yıllarımı bir adam için harcayamam annem aldatıldııgnı bildiği halde yıllarca bizim için2 kızı için katlandı ama ne değişti sonucda ayrıldılar ve kardeşim dünyaya geldikten 2 yıl snr birde erkek çocuk doguruyum belki herşey değişir dedi ama nafile insan neyse odur kardeşim 5 yasında suan bende çocuklarımın öyle olmasını istemiyorum sırf bu yüzden anne olmaktan korktum ve çocuk istemdim iyikide istememişim sanırım:59::59:

tamam kendisine söyleyeceğim bana döküm getirmesini .....:50::50::50:bilmiyordum oldugunu öyle bir şeyin beni nelerin beklediğini bilmiyorum ama asla kendimden ödün vermeyeceğim bende annem gibi yıllarımı bir adam için harcayamam annem aldatıldııgnı bildiği halde yıllarca bizim için2 kızı için katlandı ama ne değişti sonucda ayrıldılar ve kardeşim dünyaya geldikten 2 yıl snr birde erkek çocuk doguruyum belki herşey değişir dedi ama nafile insan neyse odur kardeşim 5 yasında suan bende çocuklarımın öyle olmasını istemiyorum sırf bu yüzden anne olmaktan korktum ve çocuk istemdim iyikide istememişim sanırım:59::59:

canım seni simdi gercekten takdir ettim hep böyle metanetli ol biz varız bak burada ne zman istersen sana destek oluruz önce ailen gelir tabi onalrda sana destek oalcaktır emin ol.sen yanlıs bir sey yapmıyorsun yapmadın da eger ortada bir yanlıs varsa da mutlaka acıga cıkar o alalh sana gösteriri eminim ben belkide cocugunun olmaması da bir isarettir sana bilemezsin bunu simdi sabırlı ve güclü dimdk bir burcin görmek istiyoruz biz burda hepimiz bayanız seni en iyi biz anlayabiliriz öyle değil mi kızlar

üzme kendini canım varsa dökümanda kesinlikle çıkar hatta bende gelicem beraber döküman alıcaz de korktuğu bişey yoksa çıkarttırır numarası varsa o kadının o dökümanıda git kocasına göster ki başkalarının yuvasını dağıtmasın :57::57:

sanırım vodfoneden de oluyor. internet sayfasından vodafone online işlemler yazın sıfre nasıl istenıyormus ogrenın.gizlice sıfreyı alıp takıp edın o nmaraya msj atmıs mı kımlerı aramıs gorebilirsiniz.

Canım....keşke telefonu hemen elinden alsaydın...anii ve beklemediği bir olay olduğu için çağrı geçmişi duruyordur...hiç değilse oraya bakabilirdin.

Canim cok erken evlenmissin...

Hic hos bir durum yasamamissin....

Ve anlattiklarindan suphelenmen gayet dogal bence... Diger kizlarin dedigi gibi biraz hafiyelik yapman gerekiyor ama emin olabilmek icin... :97::97::97:

tamam öyle yapacagım bırakmayacagım bu işin peşini ..anlamıyorum bu kadınları yha evli çocugu var ne işin var erkkle yha..benimkine bir şey bile demiyorum anlam veremiyorum eve,bana o kadar düşkün kü anlatamam neden bunu yapıyor :(

Back
X