- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 31
-
- Konu Sahibi gumusdelisi
Seninki gelecekmıs gene ben burnu yere dusse dusup almazz bızımkıı bakalım bunu ılk defa denıyorum bıraz uzatıcam bende tepkisini merak edyrm evdede cocuk coluk yok bızde kuskus takılırız
taktik şu tribe girdiğinde bulunduğun odayı terk et ve başka oda da bekle zaten en geç 1 saate gelir
Tabi eşini sen daha iyi tanırsın lakin ayrı yatmak hoş olmamış.
Aynen enistemi gördüm şu an. Yazik. Ablama da söylüyorum o kadın değil sensin kadin Nazlı olmasi gereken sensin ne oluyor böyle diyorum. . Eger tartışma büyük degilse ve sebep sizden degilse o gelmeyi bilecek Peşimizden. Erkekse bunu yapmasi lazım!
Merhaba canım
yazacaklarımı çok iyi oku ve düşün lütfen.
ben eşimle evlenmeden önce onun hiç böyle biri olduğunu anlayamamıştım , fakat evlendikten sonra gördüğüm şeyleri beni çok şaşırtmıştı .
Ben akrep burcuyum oh genişim iki oda bir salon , kolay kolay cnaımı sıkamaz veya acıtamaz kimse , pek kimseyide umursamam ha eşimi severim değer veririm ama beni ağlatamaz kolay kolay.
Aman tanrım resmen kocam , kadın gibi trip atıyor bende hiç trip mrip çekeçek biri değilim önce ona güzellikle anlattım bak yapma böyle cocuklaşma sinir oluyorum ne var burada mevzu çok küçük ama tepki büyük gibi geliyordu bana neyse bu böyle devam etti , bir zaman sonra çivi çiviyi söker dedim (buarada altan almam gerekiyorsa elbette altan aldıkalrımda oldu) ama bana pek fırsat kalmıyor birşey oluyor , üzerine tartışılmaz ben haklıyım ama adam beni hiç yormuyor gene triplerde küsmelerde.
ya aslında arada iyi oluyor biliyormusun kafanı dinliyorsun , ruhen ve bedenen dinleniyorsun ama bi yere kadar ya.
bu böyle kaldı uzun bir süre böyle bişey yapmadı ta ki bir akşam bana bir cinnet gelene kadar ne var ne yok söyledim tek tek hani deidm bu bu bu olmuştu ben aslında böyle düşünmüştüm ama şöyle davranmıştım vs diye diye hepsini söyledim ama onada sen bunu yaptın bunu karşılığında demedim i derdimde aklıma gelmedi
aha işte o andan beri tribe baglayan benim sanırım ne illet bişey olduğunu gördü bulaşmıyor bir daha , bendeki durum körle yatan şaşı kalkar hesabı.
2 evlilik yaptım 2 ayrı kişiyle birşey öğrendim ki , sen altan alıyorsun ya karşı taraf onu altan almadığını zaten benim gibik arşısındada geniş biri varsa nasılsa umursamıyor nasılsa çok cddiye almadı diye bakıyor(robotta değiliz yani) , atıcan biaz tribi ya küsecen yani ha karşılığında özür dilenir ,dilenmez karşılığında bilemem ama yap yani .
bu kadar
bendede şöyle bir durum var mesela tartışıyoruz filan
ben gidiyorum diyorum önce gidiyorum mutaga bi dolanıyorum geri gelip iki laf daha söylüyorum , sonrada yatıyorum diyorum yaıtyorum bekle babam bekle yok tabi glen neyse diyorum gelene kadar uyanık kalayım ama nerde uyuya kalıyorum :)
bizdeki trip çok sökmüyor ama olsun yapıyom yani en azından
Tabi eşini sen daha iyi tanırsın lakin ayrı yatmak hoş olmamış.
bizde cumadan beri triplerdeydik bugün yumuşadı ben başladım tribezaten oyle yaptım tum gece odamdan cıkmadım agla agla ıcım dısıma cıktı gece uyumaya geldı yatakta bırbırımıze bıle dokunmadık oyle uyuduk dun 2 . gundu bu sefer yastgını aldı gıttı .hıc bırsey demedım .senınkı ıle benımkını kıyaslandırma bıle ne guzel kıymetını bıl canım kocanın kız gıbı trıp yapan erkek pek fena cekılmıyor.
Bencede,
bakın hanımlar önümüzde yaz tam kavga zamanları malum , giyin gecelikleri dönün sırtınızı valalhi kralı gelse tribe dayanamaz ya barışırırsınız biraz kullanın bazı şeyleri
bizde cumadan beri triplerdeydik bugün yumuşadı ben başladım tribebakalım ben kaç gün dayancam yüzünü görünce gülmek geliyor içimden
akşam yelkenleri suya indiririm. allah siiznde myhabbetinizi arttırsın eşinle kötü ruhlar gitsin yanınızdan
Canım elbette sen iyiysen iyi olacaksınız. Şimdi aranız neden kötü? Eşin iyi olmadığı için mesela. Bu karşılıklıdır yani.
Bir kere eşine bağırma hiçbir zaman. Hiç kimse kendisine bağıran birisinden hoşlanmaz, onun haklılığını görmek istemez .
Canı sıkkınsa tuhaf tuhaf davranıyorsa bir süre kendi haline bırak, hesap sorma, olayın üzerinde durma. Sana tavırlı davransa da olayı kişiselleştirme.
Sabırlı ol. Tripleri geçip düzeldiğinde yanına gelir seninle iletişime geçmek isterse hesap sorup tavır yapma eşine.
Bazı insanlar etrafında üzerine düşen birileri olunca şımarırlar. Eşinde de benzer bir durum gelişmiş olabilir.
Sabırlı ol velhasıl, canını sıkma.
Nereye kadar huzursuzluk çıkartabilir ki? Oda sıkılır bir süre sonra :26:...