Kocama guvenmiyorum

Açık açık kuzenine göz koydum diyen bir adamın tartışılacak hiçbir yönü yok ne yazıkki. Ya kadınlık gururunuzu takinip bosanin yada bir omur ona buna göz koyan bir adamla hastalıklı şekilde yaşayın. Seçim sizin.

Tekrar konu acmak istemedim artik esime karsi cok sogudum simdi ona karsi birsey hissetmiyorum hala devam ediyor iliskimiz ne yapacagimi sasirdim bir omur boyle devam edermi bilmiyorum

Acaba eşin kuzeninin resimlerine baktı, sen olayı büyüttün, adamda sinirlenip mi böyle bir şey söyledi?

Yani sen kuzenime asılıyorsuna getirdin de adam sinirle "He göz koydum!" mu dedi? Bence böyle olmuştur olay.

Aksi mümkün olabilir mi ya?

Evet olabilir ama hala beden baktigina anlam veremiyorum merakindan mi yoksa hoslAndigindan mi

Ya sen bakmio musun birilerine. Bu bakma isi biraz abartiliyor bana gore. Bi insan ilgi cekici olabilir. Herkesin aurasi farkli. Ilgini ceken her insana asik olcaksin arzulayacaksin diye birsey yok bence. Kiminin zekasini begenirsin yaptigi yorumlar hosuna gider. Kimin paylastigi resimler guzeldir insanin bakasi gelir.

Ya sen bakmio musun birilerine. Bu bakma isi biraz abartiliyor bana gore. Bi insan ilgi cekici olabilir. Herkesin aurasi farkli. Ilgini ceken her insana asik olcaksin arzulayacaksin diye birsey yok bence. Kiminin zekasini begenirsin yaptigi yorumlar hosuna gider. Kimin paylastigi resimler guzeldir insanin bakasi gelir.

meraktan baktıysa nasıl göz koydu KUZENİNİZE?
bence bu adama güvenmeniz hata olurdu
basın tekmeyi anlasın dünya kaç bucak

Benim derdim bitmez herhalde kocama guvenmiyorum beni cok uzdu facebookda hergun kuzenimin resmine bakti ben sordugumda goz koydum dedi cok zoruma gitti ondan sogudum artik ne yapsam olmuyor eskiden giderdim yanina simdi hic canim istemiyor

gerizekalı herif..
sen de onun akrabalara sark..
bakalım napcak.......

İğrenç!!sakasina bile olsa kabul edilebilir bir cümle değil.böyle tavırlardan sonra seviyor demeniz de tuhaf

X