Kocama guvenmiyorum

Ay ben burda yazilanlari okuyordum hic egleniyor bizimle feyk degilsen gibi mesajlar okumamistim yinede tesekkurler esim biraz meraklı kisilige sahiptir oyle bakar sadece kuzenim degil birkaclarina da ama kuzen olmasi benim zoruma gitti ne deyim sevmiyormu deyim
başkalarına da bakıyor ama sen sdc kuzenin bölümüne mi içerledin:KK57:

kocanızın yaptığı çok ayıp ne demek göz koydum bunu size nasıl söyleyebiliyor? bundan sonra eşinize güvenebilecek misiniz peki?

daha detay verseydin, burdaki üyelere daha bi samimi gelebilirdi konun.
( benim yaşım şu, eşimin yaşı şu gibi. şu kadar yıldır evliyiz. kuzeninle samimiyet dereceniz vs. )

Ay ben burda yazilanlari okuyordum hic egleniyor bizimle feyk degilsen gibi mesajlar okumamistim yinede tesekkurler esim biraz meraklı kisilige sahiptir oyle bakar sadece kuzenim degil birkaclarina da ama kuzen olmasi benim zoruma gitti ne deyim sevmiyormu deyim
goz koydum lafi az laf degil

Benim derdim bitmez herhalde kocama guvenmiyorum beni cok uzdu facebookda hergun kuzenimin resmine bakti ben sordugumda goz koydum dedi cok zoruma gitti ondan sogudum artik ne yapsam olmuyor eskiden giderdim yanina simdi hic canim istemiyor

Bence sana saka yapmis sende duygusala baglamsin olayi :KK19:
Bence sakince konus neden boyle birsey soledigini sor ve ciddiye aldigini belirt
Erkekler kadinlara göre neredeyse duygusuz bir yapıya sahip :KK69:

Abovv gerçek değildir şaka yapmıştır herhalde yani :KK57: neden bakıyorsun evli barklı adamsın yahu mantıklı bir açıklama lazım :KK53:

kuzeninize her gün baktını nerden biliyorsunuz ayrıca göz koyacak değil ya nasıl söyledi şaka gibi mi söyledi yani şaka yapmıştır " yok artık onunla da beni düşünüyorsan hee göz koydum " vs gibilerden anlatabildim mi umarım şakadır ya o ne öyle çok saçma eşinizin tavrı hiç böyle bir konuya denk gelmemiştim

Evet hic unutmuyacam bu soyledigini belki sakasina oylesine demistir ama oyle de olsa benom aklimdan hic cikmiyor belki o hic hatirlamiyordur da facenin gecmisinden bakiyordum hep kuzenimin ismini goruyordum

bazı adamlar öle imalardan hoşlanmaz,ters laf eder,lakın lafına değilde,etki tepki olmuş,lafına değilde bakmasına takıldım ben

Adam sizin akrabanıza, kardeşinize göz koydum şakası yapabiliyor.
Bunun şakası mı olurmuş?
Fikri neyse zikri de odur insanın.
Gerçekten sizi sevdiğinden emin misiniz?
Seven biri şaka bile olsa böyle bişey söyleyemez..

X