• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama ders vermek istiyorum yardım

Meraklikadin95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
27
12
3
29
Merhaba arkadaşlar 3aylık hamileyim 2yıllık evliyim evlendim evleneli yğzüm gülmedi ki severek evlendik 8 yıldır tanıyorum toplamda ama hiç tanıdığım gibi değil evlendikten 2 ay sonra evi terketmek istemiştim hatta şimdi hergün hırgür sürekli bebeğime bişey olacak korkusu asla yok sabaha kadar ağlasam sus da uyuyum dövsem nasıl ağlıycan vs diyo benimle normalde konuşmuyo hiç yeni evli gibi olamadık elimi tutmaktan utanıyormuş sevgilimiymişiz biz. Halbuki evlenmeden evlenince çarşıda elele gezicez derdi hep. Çok afedersiniz canı istemedikçe saçımı bile Okşamaz iki güzel laf etmez. Sevgisini hissedemiyorum artık. Çok zor gunler geçirdik ama onun sevgisizliği beni daha çok üzüyor. Nasıl ders verir aklını başına getiririm.

Merhaba arkadaşlar 3aylık hamileyim 2yıllık evliyim evlendim evleneli yğzüm gülmedi ki severek evlendik 8 yıldır tanıyorum toplamda ama hiç tanıdığım gibi değil evlendikten 2 ay sonra evi terketmek istemiştim hatta şimdi hergün hırgür sürekli bebeğime bişey olacak korkusu asla yok sabaha kadar ağlasam sus da uyuyum dövsem nasıl ağlıycan vs diyo benimle normalde konuşmuyo hiç yeni evli gibi olamadık elimi tutmaktan utanıyormuş sevgilimiymişiz biz. Halbuki evlenmeden evlenince çarşıda elele gezicez derdi hep. Çok afedersiniz canı istemedikçe saçımı bile Okşamaz iki güzel laf etmez. Sevgisini hissedemiyorum artık. Çok zor gunler geçirdik ama onun sevgisizliği beni daha çok üzüyor. Nasıl ders verir aklını başına getiririm.
Sizi kıskanması lazım.
Gidip kimseyle tabi ki flörtleşmeyin ama biraz daha bakımlı ve neşeli olmayı deneyin.
Neşelenmek için ona muhtaç olmadığınızı, beğenilmek için hele hiç olmadığınızı kanıtlamak zorundasınız.
Kısacası kendinizle ilgilenin ama onun için değil, kendi akıl ve ruh sağlığınız için.
Sizdeki özgüveni görünce noluyo yeaaa diye kafasına dank eder.
Ama olay sadece sevmemesi değil psikolojik şiddet de yapıyor.
Aşağılıyor,
Dövmek gibi kelimeleri söylemesi bile şiddete girer.

Sizi kıskanması lazım.
Gidip kimseyle tabi ki flörtleşmeyin ama biraz daha bakımlı ve neşeli olmayı deneyin.
Neşelenmek için ona muhtaç olmadığınızı, beğenilmek için hele hiç olmadığınızı kanıtlamak zorundasınız.
Kısacası kendinizle ilgilenin ama onun için değil, kendi akıl ve ruh sağlığınız için.
Sizdeki özgüveni görünce noluyo yeaaa diye kafasına dank eder.
Ama olay sadece sevmemesi değil psikolojik şiddet de yapıyor.
Aşağılıyor,
Dövmek gibi kelimeleri söylemesi bile şiddete girer.
Doğru söylüyosunuz. Böyle fikirlere ihtiyacım vardı teşekkür ederim

Bebek düşünürken çok istekliydi mutlu oluruz belki kurtarır o bizi düşüncesi ama şimdi onunda gübahına girer miyim ya annesiz ya babasız kalır mı bu evlilik nereye gidiyor fiye düşünüyorum hep
Allah yardımcınız olsun umarım eşiniz düzelir şiddetin psikolojik yada fizikseli yoktur şiddet siddettir. Sağlıkla kucaginiza alın bebeginizi

Cicim ayidami yasamadiniz yani ?yeni evliyken surekli dip dibe el ele olur insan odami olmadi?evlenmeden evvel hic anlamadinizmi?keske cocuk yapmasaydiniz ama olmus allah saglik versin

Cicim ayidami yasamadiniz yani ?yeni evliyken surekli dip dibe el ele olur insan odami olmadi?evlenmeden evvel hic anlamadinizmi?keske cocuk yapmasaydiniz ama olmus allah saglik versin
Balayından döner dönmez başladık annemler bile şaşırıyor siz evdedemi böylesiniz bizim yanımızdamı oluyo diyo evlenmeden hafta iki üç kere farklı bi ilçedeydim yanıma gelirdi 70km yol gelir bide dönerdi çiçek alır mektup yazar sürpriz yapardı herşey tamtersine döndü

Nikah&düğün salonlarının duvarına koca harflerle "Bebek evliliği kurtarma!" yazmaları lazım. Hep aynı, hep aynı... Kimse de kimsenin hayatından ders çıkarmıyor, olan bebelere oluyor.

Eşinizi öyle süslenmekle, trip atmakla, ders vermeye çalışmakla düzeltemezsiniz. Tek yolunuz iletişiminizi kuvvetlendirmek, bunun için de karşınızdaki adamın buna açık olması, hanzo gibi davranmaması lazım. Sizi anlamak istemesi, evliliğinizi yoluna koymak istemesi lazım. O zaman belki çift terapisine bile gidersiniz, ki çok iyi gelen bir şey. Haa bunların hiç birine yanaşmayan odunun tekiyse, geçmiş olsun, ya boşanırsınız ya da kaderinize razı gelirsiniz.

mutlu günlerinizi hatırlatsanız .birbirinizi ne kadar severek evlendiğinizi...düğün fotolarına bakın .ama bunları yapmadan önce kendinize güzel bi bakım yapın hala eskisi kadar güzel olduğunuzu hatırlatın

Balayından döner dönmez başladık annemler bile şaşırıyor siz evdedemi böylesiniz bizim yanımızdamı oluyo diyo evlenmeden hafta iki üç kere farklı bi ilçedeydim yanıma gelirdi 70km yol gelir bide dönerdi çiçek alır mektup yazar sürpriz yapardı herşey tamtersine döndü
Oncelikle en azindan gebelik sureci boyunca kafaniza takmayin yiyin icin ailenizin destegni alin bebek etkilenmesin.aileden biri esinizle konussa acaba bi faydasi olurmu?aslinda sizi kaybetme korkusu yasasa iyi olur

Evlenmeden önce, evlenince çarşıda el ele gezicez derken? Daha bekârken değer vermemiş size.
Neden sizi kandırıp evlenmiş acaba ?
Şimdi sizden utanmak nedir ?
Bu adama çocuk neden?

Bebek düşünürken çok istekliydi mutlu oluruz belki kurtarır o bizi düşüncesi ama şimdi onunda gübahına girer miyim ya annesiz ya babasız kalır mı bu evlilik nereye gidiyor fiye düşünüyorum hep

Bebek yahu bu. Neyi kurtaracak gunahsiz bi melek? Sorunlu evliliginizin supermani mi bebek? Hayret biseysiniz ya. Kac yasindasiniz 16 mi 17 mi? Bu nasil basit bi dusunce?

Umursamayin...onemserse sevgisi devam ediyodur... ama etkilenmiyorsa isiniz zor..vazgecmis olabilir bebegi bile gozu gormuyor.. su an bulutlarda olmaniz gereken donemler cunku.

Evlenmeden önce, evlenince çarşıda el ele gezicez derken? Daha bekârken değer vermemiş size.
Neden sizi kandırıp evlenmiş acaba ?
Şimdi sizden utanmak nedir ?
Bu adama çocuk neden?
Evlenmeden önce ben elele gezmezdim küçük bir yer de yaşıyorum o yüzden şimdi neden yapmıyor bilmiyorum

Back