- 24 Kasım 2023
- 8
- 9
-
- Konu Sahibi kimimbilmem
Söylememe gerek kalmıyor ki beni tahrik edebilecek her şeyi yapıyor ve zaten hoşuma da gidiyor ama devamı gelmiyor. Boşaldım mı boşalacak mıyım diye odaklı gidiyorum sanırım onun da etkisi büyük. Bir kere olacağımı anladım bunu fark ettikten sonra kaçtı ve neyin beni etkilediğini de bulamadım djdjfnBence ne istediğinizi açıkça söylemek eşinizi uyaracaktir, erkeklerin hoşuna gidiyor bu anlamasını beklemeyin tam olarak açıkça ifade edin.
teşekkür ederim mantıklı geldi evet, parmakla yapmasını istemememin de sebebi bu tam o dengeyi bulamaması. Başka herhangi bir tavsiyeniz var mı? Ben çoğu hareketten zaten hoşlanıyorum ve o da zaten yapıyor o yüzden erkeğe ne istediğinizi anlatın yorumları bende bir şey uyandırmıyor anlatabildim mi ne demek istediğimiİlişki sırasında orgazm çoğunlukla kadının üstte olduğu pozisyonda ileri geri hareketle oluyor ve onu da siz yapamiyormuşsunuz. Bence önce ağrılarınızın sebebine ve tedavisine yoğunlaşın. İşi tamamen erkeğe bırakıp orgazm olmak çok zor. Sonuçta ne kadar uğraşsa da hangi pozisyonda ne şiddetle ve ne kadar süreyle ne yapması gerektiğini ayarlayabilmesi çok güç. Üstte olabilseniz mutlaka orgazm olursunuz.
Orda problem yok, sadece ne yapmam nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. İstediğim şeyi bilmiyorum ki ondan talep edeyim. O sebeple tavsiye istedimEğer evliliğiniz ilişkinizin iyi olması güzel geçmesini istiyorsan çekinmeden eşinle bu konuyu konuşup nasıl mutlu olmak istiyorsan karşılıklı konuşup uygulayacağınız sonucta karşında eşin var cekinecek utanılacak durum yok rahat olman gerekiyor