Kocama 1 nisan sakasi yapmak istiyorum

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Slm kizlar,
Biliosunuz yarin 1 nisan!
Bende kocama saka yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemiyorum..
6 aylik evliyiz ve ben 3 aylik hamileyim.. Cocukla ilgili bidmseymi yapsam diorum ama bilemedim o olmaz heralde kizar ona saka oldugunu ögrenince...
Sok olacagi korkacagi ama kirilip kizmayacagi bisey olsun istiyorum. Hic unutmasin bu sakayi..
Ne yapabilirim sizceee yardimlarinizi beklioreee simdiden tskler öptüm :))

cnm yanlıs hatırlamıyorsam ablam yapmıstı bu sakayı
esını telını al kendı telefon numaranı kullandıgınız bı banka kartı varsa onun adıyla kaydet mesela garantı gıbı ıste bı lımıt belırle su kadar borcunuz bulunmaktadır odemedıgınız taktırde hukıkı ıslem baslatacagız gıbı yada bu ay ödemus oldugunuz bı tutar varsa o tutarı odememıs gıbı yazabılırsın

Aaa evet iyi fikir ama baska neler olabilir

dun gebelık testı yapmıstım keske 1 nısana saklasaydım 5 aylık bı bebegımız varken ıyı bı saka olabılırdı hamıleyım demem

ya ben yarın o işe gidince arayıp su bastı desem temizle mi der kosar gelirmi????
yada o uyurken çıkıp arasam senin arabayla kaza yaptım bende bişi yok ama arabanın sağ göçtü desem beni boşar mı bilemedim ???

Ay kizlar simdi aklima geldi sabah kalkinca agzima macun sürüp köpürtüp sonrada kivranip kivranip ölü taklidimi yapsam ahahahahaha

Ay yok ya yazik cok fena bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…