kocam ve ailesi

Evet malesef oyleler benim esimin babasi yok vefat etmis uc erkek kardesler ve en kucukleri dolayisiyla kaynanam bizimle yasiyor evlenirken istemedim ama sonra kiyamadimkabul ettim ama hayatim kabusa dondu ne evliligimden bisey anladim ve hayatimdan bunlar akraba olarakta biraz anlayissizlar dusunun evlendigimin ertesi gunu misafir geldi evime eski esyalar yeni esyalar arasinda kaldim bide kaynanamin rahatligi bir isin ucundan tutmamasi kafasina gore misafir cagirmasi bide kalmaya gelenler kaynanam gece odasinin kapisini bile kapatmazdi rahatsiz oldum cok artik esimlede aram bozulmustu iyice sonra cocugum oldu anneligimden bile anlamadim bisey cok zor anlayissiz ve cahil insanlarla ugrasmak cok

aynen senin duygun yok sen üzülmezsin onlar ne dese yapılır ama senin lafın beş para etmez hatta kötüsün art niyetlisin

bizdede tam tersi altlı üstlu oturuyoruz beraber yiyip içmemize ragmen... sevgili kocam yukarıda mutfaga girip bişey yiyemez oldu... kendini iyice geri çekmiş durumda...

Baştan hata yapmışsın kuzum kv evine alarak ben asla diyorum asla almam

Baştan hata yapmışsın kuzum kv evine alarak ben asla diyorum asla almam
Iyi niyet varya bizde onun kurbaniyim simdi olsa asla almazdim ama...valla arada bir gitsede kafa dinlesem diye bekliyorum sinir hastasi oldum ciktim ilk baslarda kendi annemden ayirmazken simdi en ufak bir sevgisi kalmadi hayir esin olsa anlasamasan bosarsin gider bunu atsam atamam satsam satamam allahtan tek dilegim hasta falan olupta basima kalmamasi

Ayyy aynen yavrum ben bosansam da gelir babamın evine iki ucu boklu değnek

erkeklerın hepsı boyle aslında hepımız aılemıze duskunuz esıın aılesı uzakta ama kv hergun bı kackere arıyo bazan musayıt olmadıgımız durumlarda veya esımın moralı bozukken ablalarına dedı annem hergun sohbet muhabbet beklıyor ama hepımızın kendımıze gore derdı sıkıntısı var sureklı elde telefon olmuyor dıye ablamda dedı anneme sabah ıse gıderken mesaj cek akşam paydos edıp eve gelınce mesaj cek esımde guldu ama bazen sınırlenıyor ben durduruyrum o annen uzakta merak edıyor dıyorum oda ablamlarla hergun sohbet edıyor beklıyorkı benlede oyle olsun ıstyor ama olmuyor gunde bı kackere sohbet dıyor

Ayyy aynen yavrum ben bosansam da gelir babamın evine iki ucu boklu değnek
Hayir sunu anlamiyorum kendi kaynanasida yasiyo esimin babaannesi koyde yalniz yasiyo o git onla yasa madem gittimi bir hafta kalamaz orada ama benim basimda durmayi biliyor sinir oluyorum bazen gercek anlamda ne yapacagimi sasirdim valla evimde rahat edemiyorum nefret ettim iyice o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…