kocam ve ailesi

keyfin iyiyken söylemek istemiştir. o yüzden:)))))))))))))

o dediğin insan gibi ailelerde olur canım sana el kızısın boşatırım seni diyen görümcen olursa kaynananın ayaklarını yıka elbisesini değiştir sonra diğer gelini millette överse senin yanında kocana seni kötülerse senden borç altın alıp kardeşi ödemiyorum derse düğünde ailene ve arkadaşlarına kötü davranışlarda bulunurlarsa fiziğini sürekli eleştirirlerse kızları gibi ne davranabilirsin nede iyilik yapmak gelir içinden inan bana

İlişkiden hemen sonra demesi çok garipmiş cidden ama sende her şeyine tamam deme bence boş anında konuş bu konuları onunla.

Aynen benim açtığım konulara bir göz atsana

bence iliskiden sonra sizin gevseyeceginizi dusunup karsi cikma ihtimalinizin az oldugunu varsayarak boyle bisey demistir..yani baska turlu dusunemiyorum ben..

Benim eşim babasını zaten çok aşırı severdi.anne biraz tuhaf,soğuk bi kadın.evlendikten sonra annesine daha düşkün oldu.ama bana zararı yok
Eşinin de ailesine daha çok değer verip bağlanması normal.genelde böyle oluyor.ama ilişkiden hemen sonra konuşulacak laf değil yani.bunu bu şekilde ifade etmelisiniz eşinize

Bakalim konuştuk ama tekrar ederse elimden bir kaza çıkacak

birazz sen ayarlıcann onu kuzumm benim kaynanamm zebellahh gibi başımdaa daha nişanlıyımm ama şimdilikk dengedee davranırr ne onu ne benii cok tutmazz ikinizin sorunuu diyoo bazen gıcık oluyorumm ama böylesii daha iyi gibii

Etrafimdakilere bakinca ve akrabalara evet evlendikten sonra Aile bagimlisi oluyorlar ..

Halbuki daha once eve ugramazdilar, Ama kendi esim tam tersi hepsinden uzaklasti kendiliginden ..

Senin esine gelince , Bence iliskiden hemen sonra soylemesinin sebebi en sakin halini bekledigi icindir ..
Oan zagen hayir demeyecegini biliyo kesin..

Gece gece koptum.

Onlara karsi sevgi yada saygi beslemiyordu, evlendikten sonra iyice sallamamaya basladi.

Onun ailesi benim, benim de ailem o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…