- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.381
- Konu Sahibi suheylaylmz
Ay ne desem bilemedim .Önceden olma değil sonradan olma ana kuzusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne desem bilemedim .Önceden olma değil sonradan olma ana kuzusu
keyfin iyiyken söylemek istemiştir. o yüzden:)))))))))))))Kızlar Merhaba amma da dertlisin demeyin. Birsey soracağım evli hatunlar evlendikten sonra eşiniz ailesine daha düşkün oldu mu ya çok üzülüyorum adam ilişkiden hemen saniye sonra bile kız kardeşim çok sıkıldı biraz bizde kalsın der mi?
Eyvallah kalsın kalsın ama bu hemen ilişkinin ardından denir mi? Be adam iki saat sabret de öyle söyle dmi. Yoksa ben mi haksizim ya bilemedim ki
o dediğin insan gibi ailelerde olur canım sana el kızısın boşatırım seni diyen görümcen olursa kaynananın ayaklarını yıka elbisesini değiştir sonra diğer gelini millette överse senin yanında kocana seni kötülerse senden borç altın alıp kardeşi ödemiyorum derse düğünde ailene ve arkadaşlarına kötü davranışlarda bulunurlarsa fiziğini sürekli eleştirirlerse kızları gibi ne davranabilirsin nede iyilik yapmak gelir içinden inan banaacaba erkeklerde evlendıkten sonra aıle kurduktan sonra anne babalarına daha bır ozlem duyuyor olamazlarmı tamam olmadık zamanlarda sureklı hatırlatması hoş degılde sızde aılesını seven erkeklerden korkmayın allah aşkına esınızın aılesıne kendınızı sevdırın sız onların gelını gıbı degılde kızı gıbı davranın bakın eşinişz sızı nasıl yere goge koyamıyor.Ayrıca öz annenızlede kavga edıyorsunuz nasıl ona kırılmıyorsanız kayınvalıdenızede kırılmayın ilrdıde sızde anne olacaksınız sızınde cocuklarınız olacak kım ıstemez cocuklarının kendısını, hatırlayıp halını hatrını sormasını canım benım lutfen ıkı taraflı dusun bıraz uzun oldu ama bu boyle yanı
Aynen benim açtığım konulara bir göz atsanao dediğin insan gibi ailelerde olur canım sana el kızısın boşatırım seni diyen görümcen olursa kaynananın ayaklarını yıka elbisesini değiştir sonra diğer gelini millette överse senin yanında kocana seni kötülerse senden borç altın alıp kardeşi ödemiyorum derse düğünde ailene ve arkadaşlarına kötü davranışlarda bulunurlarsa fiziğini sürekli eleştirirlerse kızları gibi ne davranabilirsin nede iyilik yapmak gelir içinden inan bana
Demiyorum ki o yüzden sinir oluyoİlişkiden hemen sonra demesi çok garipmiş cidden ama sende her şeyine tamam deme bence boş anında konuş bu konuları onunla.
konularını bulamadımAynen benim açtığım konulara bir göz atsana
Hmmm okuyaydin iyidi kv nın yaptığı şeylerikonularını bulamadım
aslında paylaşımlarını nasıl bulacağımı bilemedimHmmm okuyaydin iyidi kv nın yaptığı şeyleri
Valla ben de aradım bulamadım ama dur bakalım ben bi daha bakiyimaslında paylaşımlarını nasıl bulacağımı bilemedim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esime-olan-sevgimi-kaybettim.781319/aslında paylaşımlarını nasıl bulacağımı bilemedim
Bakalim konuştuk ama tekrar ederse elimden bir kaza çıkacakBenim eşim babasını zaten çok aşırı severdi.anne biraz tuhaf,soğuk bi kadın.evlendikten sonra annesine daha düşkün oldu.ama bana zararı yok
Eşinin de ailesine daha çok değer verip bağlanması normal.genelde böyle oluyor.ama ilişkiden hemen sonra konuşulacak laf değil yani.bunu bu şekilde ifade etmelisiniz eşinize
adamlarin ne kadar hosumuza gittigini ciddiye aldiklarini dusunmuyorum.
gerci anlik biseyle de aklina gelmis olabilir.
Bak simdi aklima geldi
yeni evliyken (ilk bir kac aylik) iliskiden sonra esimin gozleri daldi noldu ne dusunuyorsun diye sordum adam perdeleri dedi.
ilk defa olan biseyse takilma
aynen öle oluyo sanki inadina yaparlar gibi giciklar hep göstermelikHep derim evlenene kadar doğru düzgün muhabbetleri yokken evlendikten sonra pek bir kıymetli oluyorlar.