kocam ve ailesi

Ayyy ne kadar güzel kuzum allah mutluluğunuz bozmasin

Slm canm, yok tatlım eşim bekarken nasılsa evlendkten sonrada oyleydı değişmedi. ailesiylede aram cok ıyı maşallah.. Allah yardımcın olsn

Hoş çok da mutlu olmuyorum ama bilemiyorum tabii
adamlarin ne kadar hosumuza gittigini ciddiye aldiklarini dusunmuyorum.
gerci anlik biseyle de aklina gelmis olabilir.
Bak simdi aklima geldi
yeni evliyken (ilk bir kac aylik) iliskiden sonra esimin gozleri daldi noldu ne dusunuyorsun diye sordum adam perdeleri dedi.
ilk defa olan biseyse takilma

Hahahahahahha oyy çok iyiymiş ikinci defa oluyo ilk değil

eşiniz ilişkinizi yada sizin duygularınızı çokta önemsemiyor demekki

Birlikte olduktan sonra suçluluk mu duyuyo acaba psiko? Önceleri ana kuzusuyla düşünülebilir bence

Her seferinde böyle oluyorsa bir sorun var kullanıyor demektir. Ama ik defa yaşadığınız birşeyse çok takılmayın derim.

acaba erkeklerde evlendıkten sonra aıle kurduktan sonra anne babalarına daha bır ozlem duyuyor olamazlarmı tamam olmadık zamanlarda sureklı hatırlatması hoş degılde sızde aılesını seven erkeklerden korkmayın allah aşkına esınızın aılesıne kendınızı sevdırın sız onların gelını gıbı degılde kızı gıbı davranın bakın eşinişz sızı nasıl yere goge koyamıyor.Ayrıca öz annenızlede kavga edıyorsunuz nasıl ona kırılmıyorsanız kayınvalıdenızede kırılmayın ilrdıde sızde anne olacaksınız sızınde cocuklarınız olacak kım ıstemez cocuklarının kendısını, hatırlayıp halını hatrını sormasını canım benım lutfen ıkı taraflı dusun bıraz uzun oldu ama bu boyle yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…