- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
Ayyy ne kadar güzel kuzum allah mutluluğunuz bozmasinYa bizim erkeklerimiz öyle. E tabi annenin de payi var. Mesela kayinvalideme kayinpederim bir sey diyemez. E cocuklarini da öyle buyutmus. Karinizla mutlu olun derler hep. E abilerim de öyle. Amcamlar da öyle. Esimin ailesi de öyle. Yani biz hep böyle gördüğümüz icin diğer türlü tuhaf kaçıyor.
Haaa tabi söyle var her zaman destek tam destek olmaliyiz. Ben esimin annesine, babasina saygisizlik yapamam. O da asla benim aileme yapamaz..
Aradaki saygi cok onemli. Siz saygi duyunca o da size daha cok deger veriyor bence..
bana git gitmek zorundasin demez ama saygili olmak zorundasin der. Bizim en bastan beri kuralimiz budur ve asla aile icindeki sirri da kimseye soylemeyiz asla.. Bastan kural koymak en iyisi bence.
Bi de esine her konuda destek olunca senin kiymetini cok daha iyi biliyor.
Rabbim bozmasin ya.
sende ona yap aynısını sap gibi kalsın
one be!
ben akşam onu ikna ederim diyen orta yaşlı teyzeler gibi
bende onu diyorum ıyyyk!Iykkkk
Kızlar Merhaba amma da dertlisin demeyin. Birsey soracağım evli hatunlar evlendikten sonra eşiniz ailesine daha düşkün oldu mu ya çok üzülüyorum adam ilişkiden hemen saniye sonra bile kız kardeşim çok sıkıldı biraz bizde kalsın der mi?
Eyvallah kalsın kalsın ama bu hemen ilişkinin ardından denir mi? Be adam iki saat sabret de öyle söyle dmi. Yoksa ben mi haksizim ya bilemedim ki
Amin canim cumlemizinkini insallah. Rabbim kimsenin yuvasini huzurunu bozmasin..Ayyy ne kadar güzel kuzum allah mutluluğunuz bozmasin
adamlarin ne kadar hosumuza gittigini ciddiye aldiklarini dusunmuyorum.Hoş çok da mutlu olmuyorum ama bilemiyorum tabii
Hahahahahahha oyy çok iyiymiş ikinci defa oluyo ilk değiladamlarin ne kadar hosumuza gittigini ciddiye aldiklarini dusunmuyorum.
gerci anlik biseyle de aklina gelmis olabilir.
Bak simdi aklima geldi
yeni evliyken (ilk bir kac aylik) iliskiden sonra esimin gozleri daldi noldu ne dusunuyorsun diye sordum adam perdeleri dedi.
ilk defa olan biseyse takilma
eşiniz ilişkinizi yada sizin duygularınızı çokta önemsemiyor demekkiKızlar Merhaba amma da dertlisin demeyin. Birsey soracağım evli hatunlar evlendikten sonra eşiniz ailesine daha düşkün oldu mu ya çok üzülüyorum adam ilişkiden hemen saniye sonra bile kız kardeşim çok sıkıldı biraz bizde kalsın der mi?
Eyvallah kalsın kalsın ama bu hemen ilişkinin ardından denir mi? Be adam iki saat sabret de öyle söyle dmi. Yoksa ben mi haksizim ya bilemedim ki
Igrenccccccc :))))bende onu diyorum ıyyyk!
Ayyy bir arkadaşımın annesi, bir şey olduğunda ayyy ben onu ikna ederim derdi,
bir de gözlerini Türkan Şoray çakması şeklinde kırpıştırırdı...
Bizdeböle kalırdık ...
Katılıyorum kendi işi görülsun yetereşiniz ilişkinizi yada sizin duygularınızı çokta önemsemiyor demekki
böyle şeyler yaptığında ona cevap vermek yerine kırıldığınızı belli edinKatılıyorum kendi işi görülsun yeter
Her seferinde böyle oluyorsa bir sorun var kullanıyor demektir. Ama ik defa yaşadığınız birşeyse çok takılmayın derim.
Önceden olma değil sonradan olma ana kuzusuBirlikte olduktan sonra suçluluk mu duyuyo acaba psiko? Önceleri ana kuzusuyla düşünülebilir bence