kocam ve ailesi

Afedersiniz ama aklima gelen tek sey esinizin soyle bir mantik kurdugu (hos degil ama oyle anlasiliyor)
yaw kadin nasilsa rahatladi pelte kivamina geldi tam zamani simdi soyleyim o mutlulukla he desin.
valla yaptigindan bu cikiyor kusura bakmayin

CaCanım bi sırrın var mı bizde söyle

Ya bizim erkeklerimiz öyle. E tabi annenin de payi var. Mesela kayinvalideme kayinpederim bir sey diyemez. E cocuklarini da öyle buyutmus. Karinizla mutlu olun derler hep. E abilerim de öyle. Amcamlar da öyle. Esimin ailesi de öyle. Yani biz hep böyle gördüğümüz icin diğer türlü tuhaf kaçıyor.
Haaa tabi söyle var her zaman destek tam destek olmaliyiz. Ben esimin annesine, babasina saygisizlik yapamam. O da asla benim aileme yapamaz..
Aradaki saygi cok onemli. Siz saygi duyunca o da size daha cok deger veriyor bence..
bana git gitmek zorundasin demez ama saygili olmak zorundasin der. Bizim en bastan beri kuralimiz budur ve asla aile icindeki sirri da kimseye soylemeyiz asla.. Bastan kural koymak en iyisi bence.
Bi de esine her konuda destek olunca senin kiymetini cok daha iyi biliyor.
Rabbim bozmasin ya.

Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum lakin 5. yılı devirmişseniz size doğru iyi yönde düzelmeler olur sanırım.Tabi bu eşinize ve sizin yaklaşımınıza da bağlı.Sakin sakin konuşarak bu durumun hiç hoş olmadığını dile getirirseniz eminim dank eder.

Afedersiniz ama aklima gelen tek sey esinizin soyle bir mantik kurdugu (hos degil ama oyle anlasiliyor)
yaw kadin nasilsa rahatladi pelte kivamina geldi tam zamani simdi soyleyim o mutlulukla he desin.
valla yaptigindan bu cikiyor kusura bakmayin
Hoş çok da mutlu olmuyorum ama bilemiyorum tabii

Yok daha 3 senedir evliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…