- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
Klasik Türk erkeği geni herhalde ..
Senin annene düşkünlüğüne anlam veremeyen adam kalkar 1 saat bile geçmeden anam da anam diye
sayıklar durur ..
Aklımdan geçeni söyleyemiyorum bilgecee....Bizimkiler genelde hanim köylü oluyorlar.
Tamam kardeşe zaten duskunluk var bizim orf adetlerimizde ama evlenince karisi daha cok ön planda oluyor. Cok sukur sansliyim ben))
Aklımdan geçeni söyleyemiyorum bilgecee....
Yok söylemem ama suratımda salak bir gülümseme var şu an. Özelden yazayım.Söyle söyle çekinme
ne guzel ya, MaşaAllah : ) sevindim boylelerinin de var olmasina..Bizimkiler genelde hanim köylü oluyorlar.
Tamam kardeşe zaten duskunluk var bizim orf adetlerimizde ama evlenince karisi daha cok ön planda oluyor. Cok sukur sansliyim ben))
Öküz olunca böyle oluyormuş demekkihemen sonra mı?
Walla ayyy hemen duşa gireyim diyeni duydum,
Acıkanı duydum, nikotin krizini duydum,
dönüp totoşunu uyuyanı duydum,
DAAA kardeşim kardeşim diye sayıklayanı ilk defa duyuyorum,
O an unu nasıl düşündü!!!
ne guzel ya, MaşaAllah : ) sevindim boylelerinin de var olmasina..
CaCanım bi sırrın var mı bizde söyleBizimkiler genelde hanim köylü oluyorlar.
hayirlisi insaAllah Bilgecem.. gozum iyice korktu ama nasip..Canim darisi başına inşallah. En hayırlısı en guzelinden Rabbim versin sana da
CaCanım bi sırrın var mı bizde söyle
Sicti batırdı ama haberi yok bidaha nah alır
one be!Belki de adam önce bu yolla sizin gönlünüzü yaptığını düşünüyorOrtam hazırlıyor
Hoş çok da mutlu olmuyorum ama bilemiyorum tabiiAfedersiniz ama aklima gelen tek sey esinizin soyle bir mantik kurdugu (hos degil ama oyle anlasiliyor)
yaw kadin nasilsa rahatladi pelte kivamina geldi tam zamani simdi soyleyim o mutlulukla he desin.
valla yaptigindan bu cikiyor kusura bakmayin
Kaç senelik evlisiniz bilmiyorum lakin 5. yılı devirmişseniz size doğru iyi yönde düzelmeler olur sanırım.Tabi bu eşinize ve sizin yaklaşımınıza da bağlı.Sakin sakin konuşarak bu durumun hiç hoş olmadığını dile getirirseniz eminim dank eder.
Iykkkkone be!
ben akşam onu ikna ederim diyen orta yaşlı teyzeler gibi