- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
Bahahahayy
Klasik erkek yorumu işte '' sana da bir şey denmiyor ''
Hepsinde bozuk plak gibi aynı cümle ..
Eşin ne derse desin haklısın canım o yüzden tribe devam yaniii ..
Başka zamanlarını kollamalı kardeşini eve davet etmek için
genelde tatlandıkları doğru.Kızlar Merhaba amma da dertlisin demeyin. Birsey soracağım evli hatunlar evlendikten sonra eşiniz ailesine daha düşkün oldu mu ya çok üzülüyorum adam ilişkiden hemen saniye sonra bile kız kardeşim çok sıkıldı biraz bizde kalsın der mi?
Eyvallah kalsın kalsın ama bu hemen ilişkinin ardından denir mi? Be adam iki saat sabret de öyle söyle dmi. Yoksa ben mi haksizim ya bilemedim ki
Evet sesli düşünen bir öküz kendisigenelde tatlandıkları doğru.
belki bir çok erkek de ilişkiden hemen sonra ailesi hakkında bir şey düşünmüştür ama seninki sesli düşünen bir tip galiba
Banane sikildiysa dmi ben 1 çocukla 7 aydır evdeyim benim sesim cikiyomu kör olasica bide esini düşün
Ba
Hay manda nasıl sinir oldum kocama bak ,Eşler robot şekerim ..
Eşe hiç üzülünür mü ..
Yediği önünde yemediği arkasında bu adamların mantığı sana bana ..
amaa Kardeşler konu olunca duyguları var onların üzülürler sonra ..
Ben de çok sinir olurum böyle muhabbetlere
Siz kardeşlerinizle her dakika kavga ederken, annenizle anlaşamazken evlendikten sonra canciğer kuzu sarması olmadınız mı kızlar? Aynı şeyi eşler yapınca neden zorunuza gidiyor?
Eşiniz taktik uygulamış. Çiftler ilişki sonrasında birbirilerine hayır diyemezler, bunu kullanmış.
Ben o taktiği gözüne sokacam onun amaSiz kardeşlerinizle her dakika kavga ederken, annenizle anlaşamazken evlendikten sonra canciğer kuzu sarması olmadınız mı kızlar? Aynı şeyi eşler yapınca neden zorunuza gidiyor?
Eşiniz taktik uygulamış. Çiftler ilişki sonrasında birbirilerine hayır diyemezler, bunu kullanmış.
Hay manda nasıl sinir oldum kocama bak ,
Hey yavrum hey ilk değil ikinci ilkinde algilayamadim ikincide patladimTamam haklısın da
adam saniyeler sonra söylemiş
o kadar da değil yaniii ..
Boşver canım hepsi aynı iştee ..
ailelerine kendilerini ispatlama cabasina giriyor bazilari.. yada esine ailesini ispatlama cabasina..Kızlar Merhaba amma da dertlisin demeyin. Birsey soracağım evli hatunlar evlendikten sonra eşiniz ailesine daha düşkün oldu mu ya çok üzülüyorum adam ilişkiden hemen saniye sonra bile kız kardeşim çok sıkıldı biraz bizde kalsın der mi?
Eyvallah kalsın kalsın ama bu hemen ilişkinin ardından denir mi? Be adam iki saat sabret de öyle söyle dmi. Yoksa ben mi haksizim ya bilemedim ki
Nasıl oluyoda bunların gen haritası aynı oluyo
Siz kardeşlerinizle her dakika kavga ederken, annenizle anlaşamazken evlendikten sonra canciğer kuzu sarması olmadınız mı kızlar? Aynı şeyi eşler yapınca neden zorunuza gidiyor?
Aynı kocami anlattin yavrucumevlendikten sonra aileleri pek tatlı oluyo erkeklere sürekli onlara gitmek isterler başka memlekette çalışıyorsa oraya tayin isterler daha doğmadan çocuğuna aileden birinin adını koymak isterler kardeşleri anneleri dünyanın en iyi en mükkemmel insanlar oluverir gözlerinde onların yaptığı yemek temizlik üstüne kimseyi tanımazlar k....nı yırtsan onlar gibi olamazsın çünkü sen el kızısın ailesi senden daha çok düşünürmüş yuvanızı .....dı dı dı ....gerçek bu canım
Sicti batırdı ama haberi yok bidaha nah alırBelki de adam önce bu yolla sizin gönlünüzü yaptığını düşünüyorOrtam hazırlıyor