- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
-
- Konu Sahibi suheylaylmz
DMİ bide ikinci yapısı bunu elimde kalacak bu adamEvet eşler aileye bir düşkünleşiyor ama sizinki cidden abartılıymış
İlişkiden hemen sonra bile demesi normal değil tabii ki ..
Kızlar Merhaba amma da dertlisin demeyin. Birsey soracağım evli hatunlar evlendikten sonra eşiniz ailesine daha düşkün oldu mu ya çok üzülüyorum adam ilişkiden hemen saniye sonra bile kız kardeşim çok sıkıldı biraz bizde kalsın der mi?
Eyvallah kalsın kalsın ama bu hemen ilişkinin ardından denir mi? Be adam iki saat sabret de öyle söyle dmi. Yoksa ben mi haksizim ya bilemedim ki
DMİ bide ikinci yapısı bunu elimde kalacak bu adam
Aynen aynen eltim de öyle diyo x bu kadar düşkün değildi noldu bu çocuğa diyoHep derim evlenene kadar doğru düzgün muhabbetleri yokken evlendikten sonra pek bir kıymetli oluyorlar.
sizinle ilişki yaşarken bunları düşünüyor yani çok ilginç ve şaşırtıcı
normal zamanda denir de saniyeler sonra bu konuları açması
Hep derim evlenene kadar doğru düzgün muhabbetleri yokken evlendikten sonra pek bir kıymetli oluyorlar.
Ayipsin trip attım suçlu ben oldum sana hiç bir şey demiyorum dedi okuzcukÇok haklısın valla, kim olsa sinir olur o anda ..
Bence şuan sırası mı gibisinden belirt yersiz olduğunu,
söylemezsen anlamıyor maalesef bu erkekler
En relax halinizi mi kolluyor acaba, nasil olsa kabul eder mantığı ile..
Boğarim bu sefer onuDer derr bidahaki sefere biseylerden sonra degilde tam baslarken siz yapin bence ayni seyi
Diğer aile üyelerini değilde kv yi istemiyorumYo herkes olmaz, olmayanlar var. Sanki kabul ettirmek için sevişiyor gibi olmuş, ben bunu kadınlar yapar diye bilirdim :)
Normalde gelmelerini istemiyor musun?
Ayipsin trip attım suçlu ben oldum sana hiç bir şey demiyorum dedi okuzcuk