- Konu Sahibi suicide_girl
-
Bu olay 18 yaşındayken yaşandı.bir daha öyle bir şey yapacağını sanmıyorum, ki denemeye kalkarsa bile şikayet ederim.O zamanlar saftım biraz, aklıma gelmemişti kimseye söylemek.Birbirimizi seviyoruz diye ailemizi dinlemedik hiç, ama kaçarak da olmadı evliliğimiz.Kız kocamın yanında bana iyi davranıyor, ama gidince şeytan kesiliyor..Kocam da onun iyi olduğunu düşünerek onu savunuyor bana hep..Ne yapsam ki?nasıl bıçak dayadı ya .. şikayet etmediniz mi ? ya tekrar yaparsa ? hem madem başından beri böyleydi neden bile bile devam edip evlendiniz anlamadım açıkcası. birbirimizi çok seviyoruz demişsiniz ama anlattıklarınızdan öyle anlaşılmıyor.
eşiniz kız kardeşini hangi gerekçeyle mi savunuyor ?
bıçak dayadı mı ?o kim yaa . neden şikayet etmedin . ne yüzsüzlük bu ne biçim insan bunlar . birde bunu evine alıyorsun . alma onu evine falan .
dedim ya çok saftım yaşımdan dolayı öyle bir şey yapmak aklıma gelmemişti..Evime almayı düşünmüyorum zaten bir daha, ne ben ona ne o bana.Canıma yetti hadi annesiyle babasıyla görüşmüyorum görüşsem de ayda yılda bir ama bu kız bir kaç aydan beri hep bizde.Geliyor yemeğimi yapıyorum, çayını önüne koyuyorum.Hiç bir şekilde saygısızlık etmiyorum sanki hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyorum ama yook.Annesiyle arası bozulur yatıya gelir, canı sıkılır yatıya gene..Dediğim gibi yatağını bile ben hazırlıyorum ama her hareketimde kusur buluyor.Hep bir laf sokma.Geçen gün oturmaya geldi gene bize, eşim evde yoktu..Konuyu döndürdü dolaştırdı eşimin eski sevgilisine getirdi.Bu konunun konuşulmasına ne kadar uyuz olduğumu da biliyor.Başladı anlatmaya yok abim o kızı çok seviyordu bir gün onun için şöyle şöyle yapmıştı, yok ben hala kızla konuşuyorum çok iyi kız demeler..Rahatsız olduğumu belli edemiyorum da geçiştiriyorum hıı tabi diyerek..En sonunda demez mi o kız bence senden daha güzeldi diye.Hay allahım ya..Oturdum tüm gece saklı saklı bunun için ağladım..
Sinirimi bozmak için yaptığının farkındayım zaten..Ama bir şey söylemeye de çekiniyorum çok ağır laflar ediyor hakaret etmiyor ama ağır işte..Kocama hep anlatıyorum zaten olur mu ya öyle şey diyor kız kocamın karşısında öyle davranmıyor ki..Hep birlikteyken canım cicim bebeğim hep..bilinçli yapıyor senin sinirini bozmak için . çok iyi davranıyorsun ona yanlış yapıyorsun . sen onun hizmetçisi misin ?o kim ya sana le davranıyor . en suçlu kocan . seni böle ezdirmemeli onlara . böle yapıcaksan bir daha gelme bu eve dese kardeşine bak bakalım yapabiliyor mu birdaha . yüz vermişsin tepene çıkmış şımarık şey .gelirse bile birdaha yüz verme hiç .
Sinirimi bozmak için yaptığının farkındayım zaten..Ama bir şey söylemeye de çekiniyorum çok ağır laflar ediyor hakaret etmiyor ama ağır işte..Kocama hep anlatıyorum zaten olur mu ya öyle şey diyor kız kocamın karşısında öyle davranmıyor ki..Hep birlikteyken canım cicim bebeğim hep..
Peki öyle yapmaya çalışacağım..Sinirlerim çok bozuldusende aynı takdiği uygula . yanındayken eşinin çok iyi davran . yokken laf sok sinirini boz . eşini kendi tarafına çek . sürekli şikayet etme eşine . kendi cezasını kendin ver . çünkü eşin belli ki kardeşine toz kondurmuyor .
sende aynı takdiği uygula . yanındayken eşinin çok iyi davran . yokken laf sok sinirini boz . eşini kendi tarafına çek . sürekli şikayet etme eşine . kendi cezasını kendin ver . çünkü eşin belli ki kardeşine toz kondurmuyor .
.Biz evlenmişiz yahu var mı ötesi? Üstelik hamile olmam da hiç bir şeyi değiştirmiyor.Hamileliğim çok güzel geçer diye hayal etmiştim oysa ki..Ne yapacağım ben kızlar? biliyorum ki kocam yine çağıracak o kızı evime.İstemiyorum onu hiç bir şekilde.Bu zamana kadar saygılı oldum ama artık yeter..Kocamdan da beklemiyordum böyle bir şey.Hayal kırıklığı içerisindeyim..
herseyı bılmenıze ragmen evlenmenız takdıre sayan.... bırbırımızı cok sevıyoruz demıssınız.. ben esınızde aynı sevgıyı göremedım anlattıgınıza göre.. cunkı seven bı ınsan hele esı hamıleyse böle bı durumda haksız bıle olsa kavga cıkarmaz... hamılılıgın verdıgı ruh halıne verir.. alttan alır... siz bıle bıle lades demıssınz ama bebegınıze üzüldüm umarım esınız ve aılesı düzelir.. yoksa bebegınız ıcın hıc ıyı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?