- Konu Sahibi suicide_girl
Kızlar kocamla 2 yıldır evliyiz ve şuan hamileyim.Biz 5 sene birliktelik yaşadık evlenmeden önce.Ama o 5 senede neler çektim hala da çekiyorum.Kocamla birbirimizi gerçekten seviyoruz, ama onun davranışları beni öldürüyor.Sorun şu ki 7 seneden beri kocamın ailesiyle hiç bir şekilde iyi anlaşamadık.18 yaşındaydım ilk sevgili olduğumuzda, pek bir şeyden anlamıyordum.Kocamın ailesi de sorunlu yani babasıyla annesi ayrı fakat çocukları düzgün yetişsin diye aynı evde yaşamışlar, kadın aldatılmış falan..Her neyse, ben kocamla ilk tanıştığımda onların evine gittim.Ailesiyle tanışmak için gitmiştim böyle sürdü hep onlara gider olmuştum en sonunda kadın bizi yanlış anlamış yanlış şeyler yapıyoruz sanmış..Ben ne bileyim böyle olacağını..19-20 yaşımdayken kavgalar saçımdan tutmalar sinir krizleri yaşadım..Bir keresinde kız kardeşi bıçak dayamıştı kalbime..Yani küçük şeyler değil psikolojim çok bozulmuştu.Kocamın kız kardeşi daha ilk günden beri beni kıskanıyor haliyle ben de ondan nefret ediyorum ama iyi davranmaya çalışıyorum hep annesi babasıyla anlaşamasak bile kardeşiyle anlaşalım diye.Kız kardeşi beni hep küçümser, benden daha iyi yerlere geldi diye..Çünkü dediğim gibi neredeyse beraber büyümüştük bu kızla yaşıtız da.Bir gün hatırlarım üniversite sınavına girmiştik aynı yıl, ben düşük puan almışım diye nasıl küçümsedi beni, nasıl..Evime davet ediyorum kızı, yemekler yapıyorum ona özel iyi davranmaya çalışıyorum, yüzüme bile bakmıyor.Kocama çok düşkün bir de, aklını karıştırıyor hep..Kocama yemeklerimin kötü olduğunu söylemiş bir gün.Kafam attı en sonunda dedim kardeşinin olduğu hiç bir yere gelmem o kızda buraya gelemez.Ama yaptıkları bununla sınırlı değil ki, her lafında bir iğneleme, küçümseme, alaycı tavır..Arkamdan dedikodumu bile yapıyormuş küçük çocuk gibi.Her neyse kocamla bayağı kavga ettik.Evden ayrıldı 2 gün boyunca kardeşinin yanında kalmış.Geldiğinde yine aynı kavgalar gürültüler.Ben anlamıyorum kızlar adam dediğin karısını kollar her tür kötülükten, üzmeye çalışanlardan.Biz evlenmişiz yahu var mı ötesi? Üstelik hamile olmam da hiç bir şeyi değiştirmiyor.Hamileliğim çok güzel geçer diye hayal etmiştim oysa ki..Ne yapacağım ben kızlar? biliyorum ki kocam yine çağıracak o kızı evime.İstemiyorum onu hiç bir şekilde.Bu zamana kadar saygılı oldum ama artık yeter..Kocamdan da beklemiyordum böyle bir şey.Hayal kırıklığı içerisindeyim..