- 29 Haziran 2024
- 69
- 28
- 28
-
- Konu Sahibi blondewoman
Önceden kızımın üstüne o kadar titreyen ben babasıyım onun diyen adam çok değişti. Ben mecbur muyum senin şımarık kızına katlanmaya dedi.
Çok kalp kıran bir cümle.Ben mecbur muyum senin şımarık kızına katlanmaya dedi.
Normal babası senin şimarik kızına katlanmak zorunda mıyım der miydi? Yoksa kızim napiyosun kardesine diye mi sinirlenirdi?Sadece bu örnekten anlaşılmaz ki sinirlenmesi normal kardeşini ağlatmış cunku
bu laf çok iğrenç. Belki sinirle söyledi ama yine kötü. Boşanmıyosan bile hatasını anlayana kadar tepkini koy.Ben mecbur muyum senin şımarık kızına katlanmaya dedi
İnsanız hepimiz aynı tutmak çok zor zaten.Kendi evladımızla yeğenimizi bile bir tutamıyoruz bazen.Merhaba arkadaşlar benim ilk evliliğimden 5 yaşında bir kızım var. Kızımın babası ile görüşmüyoruz. 3 sene önce ikinci evliliğimi yaptım.İkinci eşimden de 9 aylık bir oğlum var. Bu zamana kadar ikinci eşimin kızımın üzerinde çok emeği geçti ben hemşireyim çalışıyorum kızıma hep ikinci eşimin annesi yani üvey babannesi baktı.Oğlum doğunca eşim çok değişti önceden evin tek çocuğu kızımdı şimdi papucu dama atıldı. Geçen gün kızım kardeşinin elini ısırmış. Oğlum ağlamaya başladı. Eşim kızıma bağırdı. Ne yaptın sen diye. Bende sakin ol dedim. Önceden kızımın üstüne o kadar titreyen ben babasıyım onun diyen adam çok değişti. Ben mecbur muyum senin şımarık kızına katlanmaya dedi. Ben kızıma da kızamıyorum sonuçta o daha çocuk yanlışı doğruyu bilmiyor ikiside benim evladım ayrım yapamam ama eşim şimdiden öz ve üvey ayrımına başladı inanamıyorum ondan hiç beklemezdim.Bu adam neden değişti böyle?
Çok acele etmişsiniz evlenirken. Halbuki maddi gücünüz falan da varmış kimseye muhtaç olmadan kızınızı büyütmek için. Kızınız 2 yaşındayken evlenmişsiniz ne ara boşanıp ne ara tanışıp güvenip evlendiniz? Adam öküz. Evet çocuğun yaptığı iyi değil de bu adam çok eziyet eder kızınıza. Koruyun onu.Merhaba arkadaşlar benim ilk evliliğimden 5 yaşında bir kızım var. Kızımın babası ile görüşmüyoruz. 3 sene önce ikinci evliliğimi yaptım.İkinci eşimden de 9 aylık bir oğlum var. Bu zamana kadar ikinci eşimin kızımın üzerinde çok emeği geçti ben hemşireyim çalışıyorum kızıma hep ikinci eşimin annesi yani üvey babannesi baktı.Oğlum doğunca eşim çok değişti önceden evin tek çocuğu kızımdı şimdi papucu dama atıldı. Geçen gün kızım kardeşinin elini ısırmış. Oğlum ağlamaya başladı. Eşim kızıma bağırdı. Ne yaptın sen diye. Bende sakin ol dedim. Önceden kızımın üstüne o kadar titreyen ben babasıyım onun diyen adam çok değişti. Ben mecbur muyum senin şımarık kızına katlanmaya dedi. Ben kızıma da kızamıyorum sonuçta o daha çocuk yanlışı doğruyu bilmiyor ikiside benim evladım ayrım yapamam ama eşim şimdiden öz ve üvey ayrımına başladı inanamıyorum ondan hiç beklemezdim.Bu adam neden değişti böyle?
Hem çocukları ayırmasın istiyorsunuz hemde uyardığında susturuyorsunuz adamın üslübu kadar bu da yanlış bence. Özle üvey zaten bir olamaz elbetteki kendi çocuğunu daha çok sevecek ama karşına al sakinleştiğinde konuş kullandığı cümlenin sizi üzdüğünü anlat.ikinci eşimin kızımın üzerinde çok emeği geçti ben hemşireyim çalışıyorum kızıma hep ikinci eşimin annesi yani üvey babannesi baktı.Oğlum doğunca eşim çok değişti önceden evin tek çocuğu kızımdı şimdi papucu dama atıldı.
Orası doğru tabiNormal babası senin şimarik kızına katlanmak zorunda mıyım der miydi? Yoksa kızim napiyosun kardesine diye mi sinirlenirdi?