- 13 Mart 2012
- 331
- 4
- Konu Sahibi beybibeybi
selam arkadaşlar çalışan bi bayanım bu ay bebek için karar verdik ve çalışmalar başladı gelecek adetime 10 gün var ve bebeği çok istiyorum. asıl konu kocam çünkü bebek doğdukdan sonrada çalışmamı istiyor ben istemiyorum her anne gibi bebeğimi büyütmek istiyorum. geçenlerde bebekden konu açıldı kaynanam ben sabah erken kalkamam işi bırakır sen bakarsın dedi zaten ağız ucuyla bakarmısın demiştim çünkü istemiyorum bakmasını sigara içiyor. kayımpederde dedi ki ne çalışması bebeğine bakarsın tabiki de dedi. çok mutlu oldum. ama eşim iki üç ay bakar çalışırsın diyo anlamıyorum ısrarcılığını bugun yönetici bayan sordu bu durumda deam edermisin bırakırmısın diye bende bırakırım dedim sonra eşimle konuştum bana inatla çalışırsın benım annem bakmazsa senın annen bakar oda bakmazsa bakıcı tutarız dedi dünyam başıma yıkıldı. akşam konuşucam eşimle kesin ve net olarak bebeğim olursa çalışmıcamı söylücem.
ama korkuyorum da bi yerden sonra evin ve cocugun masrafları bunaltır da ayrılmak isterse? çünkü benim baban bizi bu yüzden terk etti. hiç çalışmam demiyorum da eğer çocuğum sıkıntı içinde büyücekse maddi olarak yetemiceksek çalışırım ama ben çalışmadan da rahat geçine biliriz evimz kendimizin borcumuz harcımız yok akıl verin bana bebek işini ertelemelimiyim çok üzgümüm kendimi anne olmaya çok alıştırmıştım
teşekkür ederim
ama korkuyorum da bi yerden sonra evin ve cocugun masrafları bunaltır da ayrılmak isterse? çünkü benim baban bizi bu yüzden terk etti. hiç çalışmam demiyorum da eğer çocuğum sıkıntı içinde büyücekse maddi olarak yetemiceksek çalışırım ama ben çalışmadan da rahat geçine biliriz evimz kendimizin borcumuz harcımız yok akıl verin bana bebek işini ertelemelimiyim çok üzgümüm kendimi anne olmaya çok alıştırmıştım
teşekkür ederim