-
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
Beddua iki uci keskin kilic derler. Gittigi yerde muhatap bulamazsa sahibini keser. Ayrica da itin duasi kabul olsa da diyebiliriz. Utanmaz arlanmaz adam.13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Beddua olayı oyle işlemıyor. Kopegın duası kabul olsa gokten kemik yagardı. Esınız tam bır les.13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Üredi diye adam kutsal varlık değil, tabiki de kabul olmaz. Ama Çocuğu bu ortama maruz bırakıp “malesef ayrılık o kadar kolay olmuyo” diyen birisine ne anlatalım?doğurduğunuz çocuklara sahip çıkmak önceliğiniz.Maalesef ayrılık o kadar kolay olmuyor.kızıma her konuda destek olmaya çalışıyorum ama babasının bu sözlerini telafi edebiliyor muyum bilmiyorum?
Aşkolsun,tabii ki böyle harika evliliğe 3 çocuk yapılmış. Adamın bedduaları sadece üreme bölgesine tesir etse yeterliymiş ama olmamış.Tek çocuk mu? Bi tane daha yapın. Düzelir bence.
Allah onun iki yakasını bir araya getirmesin derler insana. Aptala bak aptala. Siz neden onunla berabersiniz ki?13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Haklı olmayan beddua ne diye tutsun hanımefendi?13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?