Kocam sürekli bana ve kızıma beddua ediyor. Her kavgamızda hemen Allah sizin iki yakanızı bir araya getirmesin gibi beddualar ediyor,detaya inin?

Bedduaya sormuşlar "nereye gidiyorsun?" diye "çıktığım yere" demiş. Eşinize bu sözü hatırlatın. Öyle kolay mı bedduanın tutması. Yazık kızınıza böyle bir babaya sahip olduğu için yaşadığı hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum. Sizin biran önce ayaklarınızın uzerinde durup kızınızı bu babadan kurtarmanızı gerekiyor.

O beddua ancak onu tutar

Ne oluyor kendini mi rahatlatıyor

Sizde dinleyip aman beddua tutmasa bari diye beklentiye girip üzülüyorsunuz

O adamın başına bir şey gelse o kızı bakıcak bakmazsa hayırsız evlat olur

O zaman kimse anne babayı sorgulamaz neymiş anneyiz babayız yok öyle bir sey

Baba yağdırıyor bedduayi sizde buna maruz bırakıyorsunuz

Bunun adı çocuğu düşünmek değil bu ortamda yaşamaya mahkum etmektir

Beddua iki uci keskin kilic derler. Gittigi yerde muhatap bulamazsa sahibini keser. Ayrica da itin duasi kabul olsa da diyebiliriz. Utanmaz arlanmaz adam.

Beddua olayı oyle işlemıyor. Kopegın duası kabul olsa gokten kemik yagardı. Esınız tam bır les.
Bakın bnım babamda esınız gıbıydı belkı de daha fazlası ne oldu ne annmle ne babamla gorusmuyırum. Kımsesız gibiydim artık ıstyerek kimsesizim. Kızın da bu psıkolojı ıle buyuyunce ya akıllılık yapıp hayatından sızlerı sılecek yada kotu bır gelecek onu bekleyecek. Ilk onune gelene kanıp hayatı mahvolucak

Maalesef ayrılık o kadar kolay olmuyor.kızıma her konuda destek olmaya çalışıyorum ama babasının bu sözlerini telafi edebiliyor muyum bilmiyorum?
Üredi diye adam kutsal varlık değil, tabiki de kabul olmaz. Ama Çocuğu bu ortama maruz bırakıp “malesef ayrılık o kadar kolay olmuyo” diyen birisine ne anlatalım?doğurduğunuz çocuklara sahip çıkmak önceliğiniz.
Bir konuda 9 yıllık evli bir konuda 14 yıllık evlisiniz. Böyle mükemmel bir kocaya bir tane daha ödül gibi bebek vermişsiniz geçen sene üstelik. O evde siz hayatınızdan memnunsunuz eziyet sırf kızınıza sanırım. Tabi üyeliğiniz ve sürekli bilgileriniz değişen konularınız gerçekse

Baba bedduası eğer evlat hayırsızsa tutar. Yani çocuğu dünyaya getirmede rolü var diye zırt bırt beddua etme hakkı yok. 13 yaşındaki çocuğun ne hayırsızlığı olabilir ki tutsun? O beddua döner kendini bulur. Çocuğun psikolojisini bozmasına daha fazla izin vermeyin.

Boşanın lütfen. Ben de böyle bir babayla büyüdüm, benimki küfür ediyordu ve çocukluğum gençliğim mahvoldu. Çok ağır psikolojik rahatsızlıklar geçirdim. Şimdi yüzüme gülse de insan yaşadıklarını unutmuyor. Annem buna engel olmadığı için sürekli özür diliyor ama olan oldu, eğitimimi, insanlarla ilişkilerimi bile etkiledi. Her çocuk benim kadar kadar hassas olmaz belki ama olabilecek şeyler bunlar.

Reactions: sdg
Maalesef ayrılık çocuğunu her şeyden çok düşünürsen çooookta kolay olur.
Sen ne yaparsan yap bu psikolojik şiddeti telafi edemezsin o evde sürekli bunlar oluyor ki artık buraya yazdın…
ilerleyen yıllarda kızın babası gibi saçma bi adamı bulmaya çalıştığında aklına gelir mi acaba bu günler merak ediyorum…
Baba baba değilse sen anne olmaya bak bence…
Şu yapılanın karşısında kesin çözümler sunmuyorsun haksızlık karşısında susuyor gibisin…
Neydi o bi söz vardı haksızlık karşısında susana bir şey deniyordu ?
Annesin sen ya ?
Gecenin 3ünde kalkıp konu açacağına bi harekete mi geçsen acaba ?
Kolay olmayan şeylerle alakalı…

Eşinizin yaptığı baba hakkı değil. Neden , ne gibi durumlarda beddua ediyor? Örnek verir misiniz?

Allah onun iki yakasını bir araya getirmesin derler insana. Aptala bak aptala. Siz neden onunla berabersiniz ki?

bana bir kere yanlış yapan insanı hayatımdan çıkarıyorum​

Bunu yazan sizsiniz, konu başlığınız var. Kocanızın yaptığı yanlış olmuyor mu, adam niye dokunulmaz oluyor? Dilerim kocasız kalırsınız.

Çocukluğunuzda annenizden hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmüşsünüz. Bunun bedelini kızınıza mı ödetiyorsunuz? Kime nasıl güvenecek, güven duygusunun ne olduğunu bile bilmiyor çocuk. Siz bir mağara barzosuyla evlenmişsiniz, kızınızın da mı hayatı yansın? Ailenizde değer görmediğiniz sevilmediğinizi hissettiğiniz için böyle bir adamla evlenmişsiniz. Sizin gibi anne babalarla 18-20 yaşını geçtikten sonra görüşmemek, ölünüze dirinize gelinmemesi gerek. Keşke bu yaşlarında birileri sahip çıkıp koruyup kollasa da şimdi alınsa çocuklar elinizden.

Bence baba tedavi olması gerekir tutar tutmaz bilmemde dönüm dolaşıp yine bizi bulacak bu beddualar diye anlatın veya dinleyecegi birisi varsa söylesin

Ergenlik döneminde olan bir çocuğa beddua edip hayatını alt üst eder anca bedduası tutmaz da,o çocuğun şuan yaşadıkları tüm hayatını etkileyecek. Çocuğunuzu düşünüp boşanmayı düşünürseniz belki hayatını kökten kurtarmış olursunuz. Şuan en hassas dönemlerindeyken babasından beddua işitmesi onun hayatını ne derece etkiler siz farkında misiniz? Alın çocuğunuzu gidin o evden.

Haklı olmayan beddua ne diye tutsun hanımefendi?
Hele de çocuğa edilen beddua neden tutsun?

Sırf doğurmuş ya da doğurtmuş olmak anne baba olmaya yetmiyor.
Kendi zevkinin peşinde bir çocuğun doğumuna sebep olmak ona babalık hakkı vermiyor ki bedduası tutsun.
Hadi anne için hamilelik, doğum derken daha fazla hakkı var bir nebze de babanın o kadar da yok.
Hoş annelik için de sadece doğurmak yetmiyor. Kimse bu dünyaya isteyerek gelmedi, kendi zevklerinin/tatminlerinin peşinde koşarken bu dünyaya çocuk getiriyorlar. Sonra her türlü eziyet, sonra "karşı gelme. babandır, bedduası tutar". yok, ya!!

Sizin asıl sormanız gereken soru "kocam 13 yaşındaki kızıma psikolojik işkence yapıyor, ne yapmalıyım" olmalıydı.
Boşanın derdim de soruyu bile sormamışsınız, kızınızı korurken kocadan olmak var tabi.
Bari vicdan yoksunu kocacığınıza ağzının payını iyice bir bildirin bari de çocukla uğraşmasın bari!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…