Kocam sürekli bana ve kızıma beddua ediyor. Her kavgamızda hemen Allah sizin iki yakanızı bir araya getirmesin gibi beddualar ediyor,detaya inin?

Kristalbeyaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
118
50
29
13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?

Ne tutmsı ya itin duası kabul olsa gökten kemik yağar

Beddua tutmaz .

O bedduanın tutması için eşinizin mazlum olması gerekir bosa dememişler mazlumun ahı indirir şahı ki evladınız cok kucuk bedduası degil temiz kalpli anne babaların duası ile korunacak yaşta

Eşiniz hiç psikolojik destek aldı mı daha önce? Bedduası tutmaz niye tutsun ki , masum yavrucağa beddua etmiş. Anne baba eğer hakliysa ve çok canı yanmissa bedduaları tutar Allah katında. Hani bazen bir şeye çok üzülür ah edersin ya, bir anda tutar

Fiziksel şiddet de var mı ?

Öyle her kızgınlıkta edilen beddua tutsaydı şuan benim iki yakam bir araya gelmezdi. Maalesef ben de azar yerken çoğunlukla beddua edilerek büyüdüm ve bu psikolojiye ciddi şekilde zarar veriyor. Çocukların bu ortamda büyüyecek olmasına çok üzüldüm. Anne olarak siz çocuklarınıza şefkatli davranın bari annem iyi desinler.

Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı diye bir söz var, klişe ama sizin durumunuza tam uyuyor. Çok arıyor musunuz bu hıyarları gerçekten çok merak ediyorum, 13 yaşındaki kıza beddua etmek nedir? Adam mı öldürdü bu kız? Ayrıca çocuk ve ergenlerle çalışan bir uzman olarak söylüyorum, en az babanın korkunç söylemleri kadar sizin bu duruma müsaade etmeniz yaralar çocuğunuzu. Yediğim dayakları, işittiğim hakaretleri bile unuttum ama annemin beni korumamasını, bunlara izin vermesini unutmadım der hep çocuklar. İzin vermeyin.

Maalesef ayrılık o kadar kolay olmuyor.kızıma her konuda destek olmaya çalışıyorum ama babasının bu sözlerini telafi edebiliyor muyum bilmiyorum?
Bende de 13 yaşında olmuş 2 kız var. O kadar tehlikeli bir yaş ki 13, tam ergenlik çağı. En güvende hissetmesi yerde evinde, en güvende hissetmesi gereken kişilerden psikolojik şiddet görüyor. Siz de ihanet ediyorsunuz kızınıza. Kocanız keşke yok olsa geberse bir köşede. Sizin de "annesi" olarak söz hakkınız olmasa. Çocuk kendi kendine doğruyu yanlışı bulur. Öğretmenleri ve şanslıysa arkadaşları kendini güvende ve huzurlu hissettirirler. Siz de kocanızla ayrılmam ayrılamam diye şarkı türkü söylersiniz. Bu yaş çocuğa beddua dedin mi güler geçer ama hakkım haram olsun, Allah seni daha beter etsin lafları kazınır hiç çıkmaz aklından.

Zaten adam elinden gelse atacak sizi kapıya. Niye bırakılmıyor bu adam? Bu soruları emin olun kızınız da soruyor içinden. Ne telafisi, çocuk kendi kulağıyla duyuyor. Bebek mi bu sen yanlış anladın deyince kandırılsın.

Anne babaların yaptıgı en çok yanlış. O çocuk hayatı boyunca unutamıcak bunları. Bolelerı üre memeli.

Beddua tutmaz da çocuğun yaşadığı psikolojik şiddet tutar, ömür boyu da yakasını bırakmaz. Hangi çirkin ruh bırak kendi çocuğunu bir çocuğa beddua edebilir. Allah ıslah etsin rezil biri gerçekten. Özür dilerim kendisi eşiniz ama konu çocuk olunca kan beynime sıçrıyor. Sizin de sıçrasın.. Boşanmıyorsanız da gerekirse aslan kesilip o adamın dilini içeri sokun anne olarak

13 yaşında bir çocuğa beddua etmeyi nasıl hak görüyor kendinde ? Ayrılmak kolay değil demişsiniz 10 yıl içinde çocuğunuzla ilgili ne kadar zor şeyler yaşayacaksınız farkında mısınız sizce babası beddua ederken sizle mi kalmak isteyecek? Anne beni bu ortama neden maruz bıraktın diye hesap sormayacak hiç sanıyorsunuz. Ne yapıyorsunuz telafi etmek için avmye götürüp bişeyler mi alıyorsunuz? Biraz tvlerde evden kaçan kötü şeylere bulaşan çocukları dinleyin. Hepsi annesi baba sorunundan bahsediyor.

Çocuk doğduğundan beri buna maruz kalıyordur psikolojisini düşünemiyorum. Valla boşanmak yıllarca çekmekten daha kolay ama işinize gelmiyor olan çocuklara oluyor YAZIKKK. Umarım kendini kurtarırda suan onu yalnız bıraktığınız gibi o da hepinizden kurtulup güzel bir hayata başlar.

Ay valla sizede bosanin dicem. Evde beddua seansi yapilirken cocugunuz sadece sucluluk hissediyordur. Hele birde "babalik hakki"ndan vuruyosa cocugun psikolojisini düşünemiyorum.

Ozellikle bosanin diyorum cunku evde boyle sacmaliklara maruz kalan cocuklar disarida bir erkegin ilgisini gorunce ya evden kaçıyorlar ya okulu işi birakip 5 para etmez adamlarla evlenip hamile kaliyorlar ve daha da kotu seylere maruz kaliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…