- 8 Temmuz 2022
- 118
- 50
- 29
-
- Konu Sahibi Kristalbeyaz
Baba ya da anne olmak kimseyi durduk yere önemli bir kisi yapmiyor. Adam gibi biri olsa 13 yaşinda cocuga böyle konuşmazdi. Sirf üredi diye özel yetenekler yüklenecek değil abuk sabuk konuşmalari niye gercek olsun ki.
Siz de anne olarak keşke cocugu bu kişiyle büyütmeseniz.
Ne tutmsı ya itin duası kabul olsa gökten kemik yağar13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Beddua tutmaz .13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Eşiniz hiç psikolojik destek aldı mı daha önce? Bedduası tutmaz niye tutsun ki , masum yavrucağa beddua etmiş. Anne baba eğer hakliysa ve çok canı yanmissa bedduaları tutar Allah katında. Hani bazen bir şeye çok üzülür ah edersin ya, bir anda tutar13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Fiziksel şiddet de var mı ?13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?
Bende de 13 yaşında olmuş 2 kız var. O kadar tehlikeli bir yaş ki 13, tam ergenlik çağı. En güvende hissetmesi yerde evinde, en güvende hissetmesi gereken kişilerden psikolojik şiddet görüyor. Siz de ihanet ediyorsunuz kızınıza. Kocanız keşke yok olsa geberse bir köşede. Sizin de "annesi" olarak söz hakkınız olmasa. Çocuk kendi kendine doğruyu yanlışı bulur. Öğretmenleri ve şanslıysa arkadaşları kendini güvende ve huzurlu hissettirirler. Siz de kocanızla ayrılmam ayrılamam diye şarkı türkü söylersiniz. Bu yaş çocuğa beddua dedin mi güler geçer ama hakkım haram olsun, Allah seni daha beter etsin lafları kazınır hiç çıkmaz aklından.Maalesef ayrılık o kadar kolay olmuyor.kızıma her konuda destek olmaya çalışıyorum ama babasının bu sözlerini telafi edebiliyor muyum bilmiyorum?
Anne babaların yaptıgı en çok yanlış. O çocuk hayatı boyunca unutamıcak bunları. Bolelerı üre memeli.13 yaşındaki kızımıza da biraz kızsa hemen beddua etmeye başlıyor. Bu dünyada da ahirette sana hakkım haram olsun diyor çocuğa,Allah sizi daha beter etsin diyor. Sizce bedduası tutar mı? Babanın bedduası tutarmış derler ya … İnanın kendimi geçtim çocugum için çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım sizce?