kocam sevgisiz kalmış :))

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
Kızlar merhaba... Bes aylik hamileyim esim saolsun hamileliğimin ilk 3 ayini ( işsizlik stresininde büyük etkisiyle) zehir etse de sonunda kendini topladi,şimdi bana prensesler gibi davranıyor.. Ama dün bi tartisma yaşadık sacma bi nedenden kaynaklı ve sonradan öğrendiğime göre kardesine kızmış birseyden dolayi,isyerinde sıkıntı yaşamış bizim olayda tuz biber misali olmuş falan.. Ama sonrasinda bana saydırdıkları şunlar: nankör olmam,onun davranışlarını haketmemem,ne halim varsa görmem,benle ugrasmayacak olması falan.. hiçbirşey söylemedim,yazmadım,aramadim,sormadım.. bu arada eim çok cabuk sinirlenir,bagirir sayar ama hemen pisman olur yani mutfakta kizar oturma odasina gitmeden pisman olup geri dönüp özür diler.. tabi aksam geldi eli kolu dolu sevdigim ne yiyecek varsa almış getirmiş :) sonra beni öptü,gönlümü almaya çalıştı. Daha sonra konu üzerinde konusurken asil derdini yumurtladi beyimiz, ben ona sevgisiz davraniyormusum,ilgilenmiyormusum,bi kedi bile sevgi görmese hırçın olurmus ben onu umursamayinca o çıldıriyormus.. ben şok oldum kızlar çünki iki bucuk senelik evliyiz, tamam ilk aylarimiz çok sorunlu geçti ama sonrasinda duzelttik.. genelde de biz hic ayri takilmayiz,evde bile hep dip dibeyiz,birbirimizi birakip biyere gitmeyiz ki aileme bile gidemiyorum onu birakip yani göndermediğinden değil,ben birakamiyorum.. onu öperim,sarılırım,şakalar yaparim,sevdigi yiyecekleri yaparım ne biliyim ona gercekten sevgimi gösteririm ki oda bana ayni şekilde.. sürekli bi cicim ayi modundayiz yani.. ama bana öyle hissettiğini söyleyince çok şaşırdım.. simdi cinsel hayatimizla bagdastiranlar olabilir,ben vajinismusum ama ileri boyutta değil,yani en hafif asamasi diyim,çok şükür ki eşim bunu asla sorun etmedi,beni suçlamadi,hep şefkatle yaklaştı.. bu sorunu asmaya çalışıyorduk hatta ilerleme de kaydettik biraz,sonrasinda hamile kaldim ikimizinde istegiyle.. hamileykende esim bebege birsey olcak diye tedirgin oldugu icin en son,bende yanasmiyorum artik oda, ama o öyle düşündüğü için.. yani o konuyuda bahane edemez.. şimdi ben daha ne yapmalıyım bu adama nasıl ilgi gösteriyim ya da sevgi gösteriyim, fikirlerinizi merakla bekliyorum :)))

Madem karı koca diyaloğunuz iyi, neyi eksik yapıyorum diye açık açık sorun. Bebeğinize zarar vermeyecek ölçüde ve şekilde yakınlaşmayı deneyebilirsiniz. Erkeklerin birçok sorunu cinsellikle çözülebiliyor.

Ama en son onun icin hazirlandim falan sevecegi sekilde giyindim,sonra mevzuya girdik,tabi vajinismus olayida hamilelikte yine arttimi nedir hic olmadi yani sonra o da hayatim korkuyorum cocuga zarar verirmiyiz falan dedi sonra konustuk sohbet sirasinda hamileligim boyunca olmasada olur,sikinti degil falan gibi mesaj verdi.. ben de tamam dedim,o gunden sonrada kendiside o niyetle yanasmadi hic.. malum vajinismusdan dolayi pozisyonda cesit sinirliyken hamilelik alternatifleri bitirdi gibi.. neyse bi atak daha yapiyim yada acik acik sorsam olur mu neden yaklasmadigimi anlatirim napsam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…