arkadaslar 15 gun once bir bebegim oldu.bebek olduktan sonra esim acayip degisti.cok asabi, cok sinirli,bana karsi cok ters oldu.tum ilgisi bebekte.sanki o bebegi ben degil o dogurmus gibi.ben sadece sut vermek icin varim.gunde 40 kere evi ariyor.ne yedi ne icti saat kacta uyudu kacta uyandi vs vs biktim artik.bir de surekli bana karisiyor.onu verme onu giydirme yok ustunu cok orttun yok doymadi yok uykusu gelmis biktim artik.ben ne desem ne yapsam muhalefet ediyor.benim sozumun fikrimin zerre kadar onemi yok onun icin.soyledigim hic birsey onem arz etmiyor.annem yardim icin 20 gundur falan bizde.anneme de surat asiyor.kadin ne dese ne yapsa karsi cikiyor.sanki benim kocam 10 tane cocuk doguurdu buyuttu de annem acemi cocukmus gibi davraniyor.kafayi yicem arkadaslar bu adam boyle degildi. bir akil verin allah askina.
tıpkı benim doğum yaptıktan sonraki halimi yazmışsın.yani eşinin davranışlarından bahsediyorum.aslında kadınlar yaşar bu bahsettiğin şeyleri.enterasan geldi valla inşallah düzelir ne diyim.
konusmaya calistim.cok merak ediyormus cocugunu.endiseleniyormus.ben de lohusalik sikintilarini yasiyorum.cok moralsizim.annem de olup bitenin farkinda.bazen o da dilini tutamiyor.beni fistekliyor.annem yakinda gidecek kaynanayla kayinbaba gelecekler.o zaman daha da cozutmasindan korkuyorum.offf allahimm..
sabırlı ol derim ama bu durumun senin açından sıkıntı verici olduğunuda anlat,hamilelik ,doğum ve sonrası bizlerinde eşlerinde psikolojisine biraz ağır geliyor galiba...benim eşimdede hamileliğin son üç buçuk ayında oldu...ama kendinize yönelin...daha lohusasınız ve önemli olan sizin ve bebeğin sağlığı...
bence kayınvalidenler gelince daha iyi olabilir.. eğer sana ve annene çocuk bakımı konusunda güvenmiyorsa kendi annesi gelince daha rahatlayacaktır.. bizde bebek doğduktan sonra eşimle daha çok kavga eder olduk.. geçici bir dönemdir eminim.. alttan al diyemiyorum sen de lohusasın ama en azndan takmamaya çalış o sormadan sen anlat böyle oldu şöyle oldu diye ve hep iyi şeylerden bahset.. kayınvalidenler gelince de hemen olanları anlat onlara böyle böyle davranıyor diye ki kaynvalidenler de dikkatli davransın onu sakinleştirmeye çalışsınlar (tabi aran iyiyse).. kolay gelsin canım...
benim eşimde de vardı ilk başlarda biraz annesi varken falan da ona daha çok itimat ediyodu zor sıktım dişimi. şuan bebğimizin gelişimi iyi çok şükür kendim de baktım baktı bebek iyi o da bıraktı bana karışmayı. biraz sabret bebek Allah'ın izniyle biraz büyüsün o da der hıı bak eşim de biliyomuş bişeylerrr diyee
bir bebeğe babasından bile önce en iyi annesi bakar. bence biraz daha sabırlı olun. eşiniz bebeğinizin sizin yanınızda mutlu olduğunu gördükçe endişelerinin boşuna olduğunu anlayacaktır.