Kocam neden böyle nasıl olacak çok üzülüyorum 😭😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.240
299
Öncelikle herkese merhaba. Bu konuyu hiç açmak istemezdim ama elim kolum bağlı kendim üzülüyorum ve fikir danisacagim kimse yok kimseye anlatamıyorum catlicam. Nolur mazur görün. Eşim cinselliğe çok bağlı bir insan değil. Yaptığı zaman mecburiyetten yapıyor gibi. Duş almaktan nefret ediyor. Ve bu yüzden de yanaşmak istemiyor. Bu artık zoruma gidiyor aynı evde arkadaş gibiyiz sonuçta benim de bı sure sonra vücudum istiyor ama artık yediremiyorum kendme diyorum ki o erkek onun daha çok istemesi lazm böyle böyle aramızdaki cinsellik hayatının kopacagindan Korkuyorum. Hayır temizliğime kıyafetime çamaşırima da ozenirim. Hani temiz kokarm ama ne kadar ilgili davransam istediğimi belli de etsem boşuna sanki. Bişey yaşanmasın diye bı anda uyarıyor tehlikeli sularda yuzuyoz diye. Sanki sevgiliyiz. Gerçekten psikolojim bozuldu. Ya insan ne kadar yorgun olursa bile bı sure yapmazsa istemezmi. Valla çok mutsuzum kızlar ya ben abartiyorum ama benim arkadaşlarım hep anlattığı eşleri çok istiyormuş. Bende diyorum ki beni mi beğenmiyor benden mi zevk almıyor. Ama yapınca da baya zevk alıyor görüyorum bunu. Banyo yapmak istemiyorum diyor. Bu bahane olabilirmi ya.

Kaç yıllık evlisiniz? Ten uyumu olmayabilir veya bazı erkeklerde biyolojik olarak sağlık sorunu oluyor, konuştuğunuz zaman bir doktora gitmeyi teklif ettiniz mi?

Ayy bu abdest olayı nedir ya sabah alır. Herkes bu yüzden sorun yaşıyor. Dini konuların mutsuzluk getirmesine neden izin veriyorsunuz? Sabah alır abdestini. Ben günler sonra alıyorum . Çokta istekliyim. Doğru olan bu. Madem böyle bu adam siz de hiç yanaşmayın . Mastürbasyon yapın. Bu şekilde giderse bitirin

Valla ten uyumu var diyorum ya yaşadıgmzda kendiside zevk alıyor ve rahatlıyor
Seks sonunda iyi veya kötü hepimiz rahatlıyoruz😂
Konu başında belirttiğiniz gibi mecburiyetten yapıyorsa ya sizi istemiyor ya da ten uyumu yok ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Bence eşiniz ile açık açık konuşun.
Öncelikle herkese merhaba. Bu konuyu hiç açmak istemezdim ama elim kolum bağlı kendim üzülüyorum ve fikir danisacagim kimse yok kimseye anlatamıyorum catlicam. Nolur mazur görün. Eşim cinselliğe çok bağlı bir insan değil. Yaptığı zaman mecburiyetten yapıyor gibi. Duş almaktan nefret ediyor. Ve bu yüzden de yanaşmak istemiyor. Bu artık zoruma gidiyor aynı evde arkadaş gibiyiz sonuçta benim de bı sure sonra vücudum istiyor ama artık yediremiyorum kendme diyorum ki o erkek onun daha çok istemesi lazm böyle böyle aramızdaki cinsellik hayatının kopacagindan Korkuyorum. Hayır temizliğime kıyafetime çamaşırima da ozenirim. Hani temiz kokarm ama ne kadar ilgili davransam istediğimi belli de etsem boşuna sanki. Bişey yaşanmasın diye bı anda uyarıyor tehlikeli sularda yuzuyoz diye. Sanki sevgiliyiz. Gerçekten psikolojim bozuldu. Ya insan ne kadar yorgun olursa bile bı sure yapmazsa istemezmi. Valla çok mutsuzum kızlar ya ben abartiyorum ama benim arkadaşlarım hep anlattığı eşleri çok istiyormuş. Bende diyorum ki beni mi beğenmiyor benden mi zevk almıyor. Ama yapınca da baya zevk alıyor görüyorum bunu. Banyo yapmak istemiyorum diyor. Bu bahane olabilirmi ya.

Ayy bu abdest olayı nedir ya sabah alır. Herkes bu yüzden sorun yaşıyor. Dini konuların mutsuzluk getirmesine neden izin veriyorsunuz? Sabah alır abdestini. Ben günler sonra alıyorum . Çokta istekliyim. Doğru olan bu. Madem böyle bu adam siz de hiç yanaşmayın . Mastürbasyon yapın. Bu şekilde giderse bitirin
Abdesti geciktirmek günahtır evin bereketini de kaçırır biz birlikte olduğumuz gibi hemen banyo yaparım esimde en geç sabah yapar en kısa sürede banyoya gitmek gerekir

Abdesti geciktirmek günahtır evin bereketini de kaçırır biz birlikte olduğumuz gibi hemen banyo yaparım esimde en geç sabah yapar en kısa sürede banyoya gitmek gerekir
Yoo benim evde baya bereket var. Maddi durumum gayet iyi. Mutlu bir ailem var. Allah Allah sorun ben de mi acaba😏 ilerde evlensem de almayacağım sanki kovalıyorlarmış gibi. Gayette mutlu olacağıma inanıyorum. Yok yani o yorgunlukla duş alınca ne geçiyor elinize .

Yoo benim evde baya bereket var. Maddi durumum gayet iyi. Mutlu bir ailem var. Allah Allah sorun ben de mi acaba😏 ilerde evlensem de almayacağım sanki kovalıyorlarmış gibi. Gayette mutlu olacağıma inanıyorum. Yok yani o yorgunlukla duş alınca ne geçiyor elinize .
Ya bereketi falan geçtim. Keyfi bir mesele değil bu biz müslümanız elhamdülillah. Zaten gusulsuz gezemeyiz içimizde rahat etmez. Maneviyat meselesi. Dinimiz emrediyorsa uyarız tabii ki. Ve namaz kılıyoruz, o şekilde namaz olmaz. Mesele gusül değil ki eşim takıntılı. Dinimiz en güzelini emrediyor. Şahsen ben hiç zorlanmıyorum 5 dk mi alıyor. Sorun İslami emirler değil sorun biziz...

Yoo benim evde baya bereket var. Maddi durumum gayet iyi. Mutlu bir ailem var. Allah Allah sorun ben de mi acaba😏 ilerde evlensem de almayacağım sanki kovalıyorlarmış gibi. Gayette mutlu olacağıma inanıyorum. Yok yani o yorgunlukla duş alınca ne geçiyor elinize
Ahiretimizi düşünüyoruz cünup namaz kılınmaz kuran okunmaz

Ya bereketi falan geçtim. Keyfi bir mesele değil bu biz müslümanız elhamdülillah. Zaten gusulsuz gezemeyiz içimizde rahat etmez. Maneviyat meselesi. Dinimiz emrediyorsa uyarız tabii ki. Ve namaz kılıyoruz, o şekilde namaz olmaz. Mesele gusül değil ki eşim takıntılı. Dinimiz en güzelini emrediyor. Şahsen ben hiç zorlanmıyorum 5 dk mi alıyor. Sorun İslami emirler değil sorun biziz...
Namaz kılıyorsanız lafımız yok. O zaman eşinize laf etmeyin demek ki İslami emirler daha önemli. Yapacak bir şey yok

Ben zaten dediklerinizi yapmıyorum 🤣 sorun değil. Bu arada yüzük ile ilgili bir konunuz var. “Yüzüyümü” diye yazmışsınız , bilginiz olsun Türkçe de “ğ” harfi diye bir harf var. “Yüzüğümü” diye yazılacaktı. Biraz da bunlara çalışın. Sürekli cinsel yorumlarımın altına geleceğinize :) nedense bu evli ve annelerin biz bekar ve bakire olmayanlara bi takıntısı var

Ya aslında onu yanlış söyledim hergun duş alır ama kendisi takıntılı abdest konusunda
Tamam, banyodan önce sevişin siz de.
Akşam işten gelince yikaniyorsa işten gelince cilve yapın yatağa çekin.
Ya da o dustayken ona eşlik edin (banyoda kaygan zeminde olmaz dersen çamaşır makinası varsa o işi görebilirsiniz fazla akrobasiye kaymadan😅)
Sabah işe gitmeden yikaniyorsa alarmı kırk dakka erkene kurup adamı oral bir alarmla uyandirin. Sabah güne enerjik başlamaya sebebi olur.
Ne yani bu seks illa akşam tvyi kapattiktan sonra ,yatakta olacak bir şey mi?
Biliyorsun adamın bahanesini, bunu kullanmayacağı alternatifler bul madem.

Konu cinsellik, dini eğitim yeri değil.
Kocam beni istemiyor uzak napayım diyor?
Dini açıdan karı koca arasındaki özeli burada paylaşmak, arkadaşların yatak odası ile ilgili bilgi vermek doğru mu?

Namaz kılıyorsanız lafımız yok. O zaman eşinize laf etmeyin demek ki İslami emirler daha önemli. Yapacak bir şey yok
Tabii ki İslami emirler daha önemli. Ama İslam ilişki yaşamayın demiyor zaten farkındaysanız sadece eşimizle yaşamanıza izin veriyor. Zaten olması gereken de budur. İslam dini kolaylıktır zorlaştıran biz insanlarız. Namaz vakti dışında istediğin zaman eşinle istediğin zaman ilişki yaşama özgürlüğün var. Eşime laf etmemde ki tek neden abdest değil ki siz sadece oraya takılmışsınız. İslamiyet üzerinden yürüyorsunuz. Zaten cinselliğe karşı pek bı isteği yok dedim yazımda. Olsa abdesti mi sorun eder sizce ? O hissiyat geldi mi hangi erkek eşi yanındayken durdurabilirki kolay kolay kendini!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X