- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 299
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Öncelikle herkese merhaba. Bu konuyu hiç açmak istemezdim ama elim kolum bağlı kendim üzülüyorum ve fikir danisacagim kimse yok kimseye anlatamıyorum catlicam. Nolur mazur görün. Eşim cinselliğe çok bağlı bir insan değil. Yaptığı zaman mecburiyetten yapıyor gibi. Duş almaktan nefret ediyor. Ve bu yüzden de yanaşmak istemiyor. Bu artık zoruma gidiyor aynı evde arkadaş gibiyiz sonuçta benim de bı sure sonra vücudum istiyor ama artık yediremiyorum kendme diyorum ki o erkek onun daha çok istemesi lazm böyle böyle aramızdaki cinsellik hayatının kopacagindan Korkuyorum. Hayır temizliğime kıyafetime çamaşırima da ozenirim. Hani temiz kokarm ama ne kadar ilgili davransam istediğimi belli de etsem boşuna sanki. Bişey yaşanmasın diye bı anda uyarıyor tehlikeli sularda yuzuyoz diye. Sanki sevgiliyiz. Gerçekten psikolojim bozuldu. Ya insan ne kadar yorgun olursa bile bı sure yapmazsa istemezmi. Valla çok mutsuzum kızlar ya ben abartiyorum ama benim arkadaşlarım hep anlattığı eşleri çok istiyormuş. Bende diyorum ki beni mi beğenmiyor benden mi zevk almıyor. Ama yapınca da baya zevk alıyor görüyorum bunu. Banyo yapmak istemiyorum diyor. Bu bahane olabilirmi ya.