- 11 Şubat 2023
- 3
- -12
- 1
- 32
- Konu Sahibi sehrdenkoyegeldimnereye
-
Durumumuz kötü değil dedim farkindaysanız sadece sabit bir işi yok artk . VARLİKLI BIR AILENIN OĞLU ÇOK ÇALIŞKAN KENDISI SABIT IŞI YOK AMA ÇALISTIGI VE HIC DURMADIGI IŞI COK .. BU SEKILDE YAZDIGINIZ SEY NR KADAR DOGRU PEKI? INSAN ONCE BI SORU SORAR ANLAMAYA CALISIR FIKIR SUNAR SONRA ELESTIRISINI YAPACAKSA YAPARİşsiz adamla 2. Cocugu mu istiyorsunuz?
Siz gerçekten iyi bir anne olsaydınız işsizlik varken 2. Çocuğu istemezdiniz.
Çocukların geleceğini düşünmüyorsunuz bile.
Yazık.
Bu ülkeye bilinçli aileler lazım artık yeter bilinçsiz üremeler….
Acının ta içinden farkli sıkıntılarlada boguşabiliyoruz ....İnsanlar ne acılar yaşadı. Siz nasıl düşünebiliyorsunuz bunu merak ediyorum.
:)Acının ta içinden farkli sıkıntılarlada boguşabiliyoruz ....
E siz altı ay önce istemiyormuşsunuz eşiniz istiyormuş siz karar değiştirdiyseniz o da karar değiştirmiş olabilir?? Sizin kararlarınız değişirken sorun yok onun değişirken mi sorun var?Durumumuz kötü değil dedim farkindaysanız sadece sabit bir işi yok artk . VARLİKLI BIR AILENIN OĞLU ÇOK ÇALIŞKAN KENDISI SABIT IŞI YOK AMA ÇALISTIGI VE HIC DURMADIGI IŞI COK .. BU SEKILDE YAZDIGINIZ SEY NR KADAR DOGRU PEKI? INSAN ONCE BI SORU SORAR ANLAMAYA CALISIR FIKIR SUNAR SONRA ELESTIRISINI YAPACAKSA YAPAR
Durumumuz çok kötü değil yazmışsınız.Durumumuz kötü değil dedim farkindaysanız sadece sabit bir işi yok artk . VARLİKLI BIR AILENIN OĞLU ÇOK ÇALIŞKAN KENDISI SABIT IŞI YOK AMA ÇALISTIGI VE HIC DURMADIGI IŞI COK .. BU SEKILDE YAZDIGINIZ SEY NR KADAR DOGRU PEKI? INSAN ONCE BI SORU SORAR ANLAMAYA CALISIR FIKIR SUNAR SONRA ELESTIRISINI YAPACAKSA YAPAR
e benjmde artık evlendigim gunden buyana yasadiklarim sabrimi okadar zorlamiski tahammulsuzum cok cabuk tepki veriyor surekli bagiriyor surekli yaptigi seyler altinda brseyler arar buluyorum kendimi . ICIMI DOKMEK ISTEDIM NAPICAMI BILMIYORUM BENIDE SOGUTUYOR BU HAREKETLERI ARTIK ICIMDEN BIR SES COCUGUNUDA AL GIT ARTIK ÇEKME BUKADAR ŞEYI DIYOR
Seçeneklere bak biri Anya biri KonyaBütün bunlarla 2.çocuğun alakası nedir cidden anlayamadım?? Başlık boşanmalı mıyım olmalı, 2.çcouk ne alaka gerçektenEvliliğim berbat üremeli miyim diye başlık olabilir mi
Herkesin kişisel sıkıntıları var, şu dönemde büyük bir sağlık sorunun yoksa kişisel sıkıntılar ötelenmeli.Acının ta içinden farkli sıkıntılarlada boguşabiliyoruz ....
nasıl bakacaksınız 2 çocuğa?Bu arada 1 senedir işsiz. AMA DURUMUMUZ COK KOTU DEGİL..
Siz daha ne söylediğiniz, ne sorduğunuz ve ne istediğinizi bilmiyorsunuz ki. Herkes gayet iyi anladı konunuzu siz kendinizi anlamamışsınız önce. Allah aşkına çocuk falan yapmayın. Böylesine mutsuz bir evlilikte Çocuuuğğğkkkkk diye tutturulmasını bir türlü anlayamıyorum.Durumumuz kötü değil dedim farkindaysanız sadece sabit bir işi yok artk . VARLİKLI BIR AILENIN OĞLU ÇOK ÇALIŞKAN KENDISI SABIT IŞI YOK AMA ÇALISTIGI VE HIC DURMADIGI IŞI COK .. BU SEKILDE YAZDIGINIZ SEY NR KADAR DOGRU PEKI? INSAN ONCE BI SORU SORAR ANLAMAYA CALISIR FIKIR SUNAR SONRA ELESTIRISINI YAPACAKSA YAPAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?