• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam neden 2.cocuk istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sehrdenkoyegeldimnereye

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
3
-12
1
32
Kızlar .6yıllık evliyim severek evlendik. FAKAT TABI EVLENMEK GORUSMEK ESIMI VE AILESINI TANIMAMA YETMEDI..Birsuru sıkıntı yaşadım ailesiyle ve bundan mütevvellit tabiki eşimle. Bu süreçde bir evladım oldu tabi toparlanmayı bekledim 2bucuk sene sonra düşündum 3 yaşlarında oğlum var . Esimde cocukdan sonra anormak derecede degismeler oldu iste soguk davranmalar vs dengesiz hareketler bi cok seviyor bi sevmiyor gbi. Bundan 6 ay öncesine kadar çocuk istoyordu ben istemiyordum oğlum kucuk diye simdi ben istiyorum o istemiyor. Bu arada 1 senedir işsiz. AMA DURUMUMUZ COK KOTU DEGİL.. Oğlum zor bir çocukdu kolikdi çok agliyordu bizi çok yordu şimdide aşırı zeki falan bir okadar hiperaktif dedgim dedik bi cocuk.. Zaten boyle olmasi ikinci cocuk iicin ikimmizide korkutuyordu . EŞIMINbu ruhsal degisimini cozemedm .Ve benjmde artık evlendigim gunden buyana yasadiklarim sabrimi okadar zorlamiski tahammulsuzum cok cabuk tepki veriyor surekli bagiriyor surekli yaptigi seyler altinda brseyler arar buluyorum kendimi . ICIMI DOKMEK ISTEDIM NAPICAMI BILMIYORUM BENIDE SOGUTUYOR BU HAREKETLERI ARTIK ICIMDEN BIR SES COCUGUNUDA AL GIT ARTIK ÇEKME BUKADAR ŞEYI DIYOR

İşsiz adamla 2. Cocugu mu istiyorsunuz?
Siz gerçekten iyi bir anne olsaydınız işsizlik varken 2. Çocuğu istemezdiniz.
Çocukların geleceğini düşünmüyorsunuz bile.
Yazık.
Bu ülkeye bilinçli aileler lazım artık yeter bilinçsiz üremeler….

İşsiz adamla 2. Cocugu mu istiyorsunuz?
Siz gerçekten iyi bir anne olsaydınız işsizlik varken 2. Çocuğu istemezdiniz.
Çocukların geleceğini düşünmüyorsunuz bile.
Yazık.
Bu ülkeye bilinçli aileler lazım artık yeter bilinçsiz üremeler….
Durumumuz kötü değil dedim farkindaysanız sadece sabit bir işi yok artk . VARLİKLI BIR AILENIN OĞLU ÇOK ÇALIŞKAN KENDISI SABIT IŞI YOK AMA ÇALISTIGI VE HIC DURMADIGI IŞI COK .. BU SEKILDE YAZDIGINIZ SEY NR KADAR DOGRU PEKI? INSAN ONCE BI SORU SORAR ANLAMAYA CALISIR FIKIR SUNAR SONRA ELESTIRISINI YAPACAKSA YAPAR

Durumumuz kötü değil dedim farkindaysanız sadece sabit bir işi yok artk . VARLİKLI BIR AILENIN OĞLU ÇOK ÇALIŞKAN KENDISI SABIT IŞI YOK AMA ÇALISTIGI VE HIC DURMADIGI IŞI COK .. BU SEKILDE YAZDIGINIZ SEY NR KADAR DOGRU PEKI? INSAN ONCE BI SORU SORAR ANLAMAYA CALISIR FIKIR SUNAR SONRA ELESTIRISINI YAPACAKSA YAPAR
E siz altı ay önce istemiyormuşsunuz eşiniz istiyormuş siz karar değiştirdiyseniz o da karar değiştirmiş olabilir?? Sizin kararlarınız değişirken sorun yok onun değişirken mi sorun var?

Durumumuz çok kötü değil yazmışsınız.
Kötü ama “çok” kötü değil’e gelir bu.
İyi işsiz güçsüz adamdan yapın çocuk hoş istemiyor vardır bir hikmeti.
Yorum beğenmiyorsanız gidin 3-5 tane yapın o zaman taktik mi verelim yani çocuk istemesi için

e benjmde artık evlendigim gunden buyana yasadiklarim sabrimi okadar zorlamiski tahammulsuzum cok cabuk tepki veriyor surekli bagiriyor surekli yaptigi seyler altinda brseyler arar buluyorum kendimi . ICIMI DOKMEK ISTEDIM NAPICAMI BILMIYORUM BENIDE SOGUTUYOR BU HAREKETLERI ARTIK ICIMDEN BIR SES COCUGUNUDA AL GIT ARTIK ÇEKME BUKADAR ŞEYI DIYOR

Bütün bunlarla 2.çocuğun alakası nedir cidden anlayamadım?? Başlık boşanmalı mıyım olmalı, 2.çocuk ne alaka... Evliliğim berbat üremeli miyim diye bir başlık olabilir mi:KK51:

Bütün bunlarla 2.çocuğun alakası nedir cidden anlayamadım?? Başlık boşanmalı mıyım olmalı, 2.çcouk ne alaka gerçekten :KK51: Evliliğim berbat üremeli miyim diye başlık olabilir mi:KK51:
Seçeneklere bak biri Anya biri Konya
Çocuk mu yapsam boşansam mı? :işsiz:

Acının ta içinden farkli sıkıntılarlada boguşabiliyoruz ....
Herkesin kişisel sıkıntıları var, şu dönemde büyük bir sağlık sorunun yoksa kişisel sıkıntılar ötelenmeli.

Ayrıca açıkca yazacağım.
Kocanız çocuk istese ne yapacaksınız? Gidip ilişkiye mi gireceksiniz şuan?
6 yıllık evlilikte tam da şimdi sıkıntı ettiğinize göre ağız tadıyla yapacak mısınız?
Valla meraktan soruyorum.
Yeter ama yaaa, hani olur da bu kadar mı olur bee.
Offff offf

Bu arada 1 senedir işsiz. AMA DURUMUMUZ COK KOTU DEGİL..
nasıl bakacaksınız 2 çocuğa?

Mesela mama vermeniz gerekse, ucuz bezler pişik yaptığı için pahalı bez kullanmanız gerekse ne yapacaksınız? Mesela kızıma en pahalı şampuanı kullanıyorum çünkü diğer hepsi alerji yapıyor böyle bir durumla karşılaşsanız ne yapacaksınız? Nasıl yeteceksiniz?

Balından pekmezine; düzenli kırmızı et,balık yemelerine, pamuklu kıyafetten ortopedik ayakkabıya; vitamininden kremlerine ve hatta ileri gideyim eğitimlerine nasıl yeteceksiniz?

Hayır, eşimin ortalama bir maaşı ve hatrı sayılır malımızın olmasına rağmen 2 bebeğin masrafından dolayı birçok ihtiyacımı ertelemek zorunda kalıyorum da ben, merak ettim sizin düşüncenizi…

Siz daha ne söylediğiniz, ne sorduğunuz ve ne istediğinizi bilmiyorsunuz ki. Herkes gayet iyi anladı konunuzu siz kendinizi anlamamışsınız önce. Allah aşkına çocuk falan yapmayın. Böylesine mutsuz bir evlilikte Çocuuuğğğkkkkk diye tutturulmasını bir türlü anlayamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back