Kocam kaynanama kötüledi benii

Neyse bazen konularin üzerine gitnrmek en ixidi zamsnla hersey gecer

Yok aldatmıyor eminim aldatsa da şüphelenirdim hissederdim herhalde
Eve durmadan geç geliyormuş, arayınca açmıyormuş, küfür ettiniz diye de boşanmak istiyormuş. Şüphelenmek için fazlasıyla geçerli sebepler bence bunlar...

Hmmm peki o sana oyle bi kufur etseydi ne olurdu acaba burdan esine yagdirirdik bi ton lafi asla affetme bosan vs... Kocan bosasin bence seni

Hadi sinirden eşine O.Ç dersin anlarım da
Eşin annesine gidip bunu niye söyler onu anlamam.

Anneeeğğ karım sana o.. dedi bana da çocuğu

Neyse sen de ağzına ayar ver kardeş

Kufur Sorun degil burda bayanin.anlatmak istedigi bzim ozelimizi.ailesine anlatmasi zaten adamin yaptiklarindan snra bayan bi zahmet kufur etsin yuklenmeyin kadina.. kardesim adam aldatiyo olablir bnce telefonlarini falan uyudugunda kontrol et bsey buldugun andada bosanma davani ac tazminatini al yuru git bnde bosanmis bi ailenij cocuguym eger ebeveynler ayriyken daha mutlysa bu cocuk icin daha iyi eskilerde kaldi o 'cocuk var bosanamam'kafasi
Baba egerki babaligini yapmiyorsa erkekligini yapmiyorsa sanada cocugunada zarardan baska bsi vermez. o cocuk demiyo mu saat kac oldu babam nerde ? Bunumu yasatcaksin .yazik etme kendine

Kocan boşanmak için bahane arıyor. .
eve neden gelmez bi erkek yoksa ..
boşuna kendinizi üzmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…