Kocam kaynanama kötüledi benii

Selam arkadaşlar kocamla bu aralar çok büyük Sıkıntılar yaşıyoruz akşamları eve gelmiyor gelse de çok geç geliyor sürekli ihmal ediyor beni ve çocuklarımı yine geçiktigi birgün Aradım açmadı cebini saatlerce aramama rağmen ...en sonunda patladım o... ç... dedim hemen bu sözüm üstüne ben boşanıyorum Demiş ailesine benim küfür ettigimi de söylemiş ailesi de boşanmamasını söylemiş kaynanam beni aradı ben size demedim anne asla Saygısızlık etmem demiştim kaynanam anlayışla karşıladı neyseki Birşey demedi ama Kocam beni rezil etti tabi olanlardan ailemin de haberi oldu biz bi de ailelerimizden uzakta yaşıyoruz neyseki ortalık sakinleşse de biz rezil olduk ona yanarım çok moralim bozuk kocama karşı aşırı sinir oldum napıcam böylee
bence bu kocan boşanmak için mazeretler yaratıyor seni kışkırtarak..zaten evinden eşinden soğumuş bir erkek asla çocukları gözü görmez..ama kadın çocukları için her türlü şiddete mutsuzluğa katlanıyor..

Annelere laf olur mu lutfen boyle demeyin. Ben de Allah kismet ederse oglan anasi olacagim gelinim boyle bir sey dese ve haberim olsa o kadar cok uzulurdum ki... bazi laflar vardir affedilemez bu da onlardan biri. Nasil duzeltirsiniz inanin fikrim yok Allah insani sasirtmasin tovbe, Allah yardimciniZ olsun.

Kızlar bana bi akıl verin ne olacak böyle çok içim acıyor olanlardan dolayı çok canım sıkılıyor ...Rezil olduk resmennn unutulur mu dersiniz çok iğrenç bi durum moralim alt üst
Şimdi millete rezil olmaktan ziyade,evliliğinde büyük bir problem var.Saygıyı yitirmişsiniz birbirinize karşı.Sorumlulukları bilmeyen bir eş veya evden bir şekilde kaçıyor.
Gelmiyorsa,geç geliyorsa sürekli aramak çözüm veya tavır mı sence.Her aradığında açmadıkça veya gelmedikçe seni daha çok sinir etmekten başka ne işe yarar.Tavrın bu olmamalı.Oturup karşılıklı konuşmalısınız.Olmuyorsa bu şekilde devam etmenin anlamı yok.Boşanmamana iki çocuk bahane olamaz.İnsan kaç çocuğuyla dul da kalıyor .Söylediğin küfürün yenilir yutulur tarafı yok.Küfür etmek zaten başlı başına berbat bir durum.İlişkiniz dejenere olmuş.

Canım zaten sevgili koca bilmiyor aile nedir çoluk çocuk nasıl büyür bilmiyor aile kavramını bekar gibi yaşıyor küçük yaşta aileden uzak yaşamış çalışmak için annesi de biliyor oğlunu o yüzden Birşey demiyor bana hak veriyor biliyor ki sinirden söylediğimi
Canını Sıkma sız ıyı olunca kımse bısey dıyemez unutulur ama sız nasıl ıyı olacaksınız sorun bu bosanmaktan hep o mu vazgecıyo aldattığını dusunuyomusun var mı supelerın su an boşanalım desen hemen kabul eder mı çocuklarına bağımlılığı var mı

Ben çok küfürbazımdır ama eşime assslaaaaa! Ama bir bu laf için de boşanılmaz yani. Kusura bakmasın, eşiniz küfrü hak etmiş. Ben de küfür ederdim bunlarla karşılaşsam belki ama bunu demezdim herhalde. Amaaan onu dediniz diye anası öyle mi oldu şimdi? Bu adam resmen aldatıyor sizi. O küfür de bahanesi olmuş. Allahından bulsun. Boşan bu adamdan. Seni aldatıyor. Yoksa ne diye geç gelecek, aradığında açmayacak?
Yok aldatmıyor eminim aldatsa da şüphelenirdim hissederdim herhalde

bence bu kocan boşanmak için mazeretler yaratıyor seni kışkırtarak..zaten evinden eşinden soğumuş bir erkek asla çocukları gözü görmez..ama kadın çocukları için her türlü şiddete mutsuzluğa katlanıyor..
Aynen zaten biz kadınlar degilmiyiz bütün Çileyi çeken sabreden

Canını Sıkma sız ıyı olunca kımse bısey dıyemez unutulur ama sız nasıl ıyı olacaksınız sorun bu bosanmaktan hep o mu vazgecıyo aldattığını dusunuyomusun var mı supelerın su an boşanalım desen hemen kabul eder mı çocuklarına bağımlılığı var mı
Yok canım aldatmıyor aldatsa iş başka boyutta olurdu hissederdim sanırım öyle cinselliğe düşkün biri de degil aldatmıyor sanmam

A
Şimdi millete rezil olmaktan ziyade,evliliğinde büyük bir problem var.Saygıyı yitirmişsiniz birbirinize karşı.Sorumlulukları bilmeyen bir eş veya evden bir şekilde kaçıyor.
Gelmiyorsa,geç geliyorsa sürekli aramak çözüm veya tavır mı sence.Her aradığında açmadıkça veya gelmedikçe seni daha çok sinir etmekten başka ne işe yarar.Tavrın bu olmamalı.Oturup karşılıklı konuşmalısınız.Olmuyorsa bu şekilde devam etmenin anlamı yok.Boşanmamana iki çocuk bahane olamaz.İnsan kaç çocuğuyla dul da kalıyor .Söylediğin küfürün yenilir yutulur tarafı yok.Küfür etmek zaten başlı başına berbat bir durum.İlişkiniz dejenere olmuş.
aynen aramızda sevgi saygı kalmadı artık bu saatten sonra düzeleceğini sanmıyorum bilemiyorum

Annelere laf olur mu lutfen boyle demeyin. Ben de Allah kismet ederse oglan anasi olacagim gelinim boyle bir sey dese ve haberim olsa o kadar cok uzulurdum ki... bazi laflar vardir affedilemez bu da onlardan biri. Nasil duzeltirsiniz inanin fikrim yok Allah insani sasirtmasin tovbe, Allah yardimciniZ olsun.
Inan bu boyuta gelecegini düşünemedim zaten de soğukluk girdi mi giriyor düzelir mi Meçhul ben de erkek annesiyim gelinime karşı çok sogurdum bilemiyorum iş raydan çıktı sanırım :KK43:

Kızlar bana bi akıl verin ne olacak böyle çok içim acıyor olanlardan dolayı çok canım sıkılıyor ...Rezil olduk resmennn unutulur mu dersiniz çok iğrenç bi durum moralim alt üst
Unutulur canım unutulur neler unutulmuyorki bu hayatta isteyerek söylemediğinide belirtmişsin zaten ama kocan çocuk gibi hemen herşey anneye duyrulurmu insanlık hali yarın birgün ağzından bişey çıksa kocan yinemi böyle annesine söyleyecek hep bir korku içinde yaşayacaksın,Allah kolayl8k versin canım işin zor

haklıyken haksız durumuna düşmüşsün.eşinde maşallah 7 ceddine yaymaya dünden hazırmış.daha sakin davranmaya çalış eşinin eline fırsat verme bence.

haklıyken haksız durumuna düşmüşsün.eşinde maşallah 7 ceddine yaymaya dünden hazırmış.daha sakin davranmaya çalış eşinin eline fırsat verme bence.
Aynen bilmiyorum çoğunun Kocası mı böyle yoksa bir tane vardı o da bana mı düştü işim zor aramızda gizli Saklı Birşey konuşamıcaz ANLAŞILAN

Aynen bilmiyorum çoğunun Kocası mı böyle yoksa bir tane vardı o da bana mı düştü işim zor aramızda gizli Saklı Birşey konuşamıcaz ANLAŞILAN
var böyle eşler herşeyi sülalesine yetiştiren cnm.tek sende olur mu.bencede cinsellik nasıl saklanıp özelse iki kişi arasında edilen kavgalarda özeldir tmm siz doğru bişey söylememişsiniz ama sinirle insanın ağzından kaçıveriyor.bundan sonra dikkatli olun yeterli bana göre.

var böyle eşler herşeyi sülalesine yetiştiren cnm.tek sende olur mu.bencede cinsellik nasıl saklanıp özelse iki kişi arasında edilen kavgalarda özeldir tmm siz doğru bişey söylememişsiniz ama sinirle insanın ağzından kaçıveriyor.bundan sonra dikkatli olun yeterli bana göre.
Aynen canım çok dogru söyledin ailelerimize bi anlatmadığı yatak kalmıştı onu da anlatıyormudur diye düşünmekteyim Arkadaşlarına falan.. artık hiçbir paylaşımım olamıcak sanırım of çok zor işimm

Çok kötü bir cümle çıkmış. Olmasaymış iyiymiş.. Olan olmuş. Eşinizde o kötü sözün üstene öfkeyle aramıştır. Aramasaymış iyiymiş. Aileleri karıştırmak hiç doğru değil. Çocukça.
Ortalığın sakinleşmesi sevindirici. Sizde kapatın konuyu bence artık.

Sanki annesini göz önünde bulundurarak küfür ettin. Kocan da bi tipmiş..

A
Çok kötü bir cümle çıkmış. Olmasaymış iyiymiş.. Olan olmuş. Eşinizde o kötü sözün üstene öfkeyle aramıştır. Aramasaymış iyiymiş. Aileleri karıştırmak hiç doğru değil. Çocukça.
Ortalığın sakinleşmesi sevindirici. Sizde kapatın konuyu bence artık.
aynen canım kapatıcam konuyu herşeyi zamana bırakıyorum Rabbim büyüktür Hakkımda hayırlısı neyse o olsun

X