- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.İNSAN DAYANAMIYOR ARTIK KARSISINDAKININ CANINI YAKMAK YADA VAROLDUGUNU GORMEK ICIN TEPKI ISTIYOR BUNUN ICIN YAPTIGIN BELLI BENCE KUFUR COK ABARTILMAMALI HAKETMIS ACSANA BELKI ONEMLI BISEY VAR KUFURU YAZINCA HEMEN ARIYO MASLLAH PEKI SONRA NE OLDU SIZE NE DEDI
Aynen canım duygularıma Tercüman olmuşsun sonra boşanmaya karar verdik ama boşanamadık sular duruldu ama içimdeki öfke kin nefret geçmediAynr
.
Kusura bakma ama bu durumda Gönül falan alamam hiçkimseden benim neler çektiğimi bir ben bi de Allah bilir1. sinirli bile olsaniz böyle birsey dememeniz lazim
2. belki oda sinirden bosanmak istedigini dile getirdi?
3. milletin ne dedigini degil, esinizin gönlünü alin
aldatma falan yok canım maddi Açıdan sıkıntıdayız o yüzden mesai yapıyor ama abartıyor içki içiyor arkadaşlarıyla çogu zaman işi bahane ediyorKüfür çirkin ama yaşadıklarınız Yüzünden artık sinirleriniz laçka olmuş.
Adam eve falan gelmiyor, sizi zerre umursamıyor, telefonlara bakmıyor. Ne yaptığı belli değil, evde 2 çocukla siz bir başınıza yaşıyorsunuz. Dile kolay...
Ben yerinizde olsam bu adamın ne halt çevirdiğimi ortaya çıkarır sonra boşanırım.
Kocaniz sinirlenmekte cok cok hakli.
O nasl sozdur oyle, helede bi kadina.
Kaynananiza gelince opunde basiniza koyun o kadini. Hic sesini cikarmamis.
Ama bosanma sebebimidir? Bence eger uslubunuz hep boyleyse evet!!! bu bosanma sebebidir.[/QUOTE
Ben böyle bir insan değildim kızlar eşim beni böyle yaptı inan ki böyle küfür eden biri değildim evet kaynanam hiç Birşey demedi çünkü oğlunun huyunu biliyor
Eşin sana karşı pek iyi duygular beslemiyo ailesinide dolduruyoki arkasında dursunlarSelam arkadaşlar kocamla bu aralar çok büyük Sıkıntılar yaşıyoruz akşamları eve gelmiyor gelse de çok geç geliyor sürekli ihmal ediyor beni ve çocuklarımı yine geçiktigi birgün Aradım açmadı cebini saatlerce aramama rağmen ...en sonunda patladım o... ç... dedim hemen bu sözüm üstüne ben boşanıyorum Demiş ailesine benim küfür ettigimi de söylemiş ailesi de boşanmamasını söylemiş kaynanam beni aradı ben size demedim anne asla Saygısızlık etmem demiştim kaynanam anlayışla karşıladı neyseki Birşey demedi ama Kocam beni rezil etti tabi olanlardan ailemin de haberi oldu biz bi de ailelerimizden uzakta yaşıyoruz neyseki ortalık sakinleşse de biz rezil olduk ona yanarım çok moralim bozuk kocama karşı aşırı sinir oldum napıcam böylee
Tamam canım başlığı nedir konununValla ben o kadar zor bi hayat gecirdimki öyle durumlara dustumki seninki yaninda devede kulak kalır.Keşke sadece eş olsa yine iyi kv gorumce kayın. Bu hafta bi konu açtım istersen onu bi oku orda hic küfür hakaret varmı bi bak istersen.Yeni evli de degilim 14 yıldır evliyim.
uslubunuz gerçekten ağır olmuş ''annesinin günahı ne '' kv ' YE ayrıca helal olsun konuyu hemen kapatmış kadın.siz haklıda olsanız bu konuşma tarzınız ile haksız duruma düşmüşsünüz.Umarım herşey düzelir hakkınızda hayırlısı olur.Eşininz baştan sona haksız olsada siz bu tavır ve konuşmaları nız ile bir okdar haksız durmdasınıZ.Kocanız rezil etmedi sizi doğruları söylemiş fakat neden söylme gereği duymuş enteresan annesinin bu konuştuğunuz kelime karşısında üzüleceğini hiçmi düşünmemiş veya siz açısından bakarsak bu kelimeyi siz sarfettikten sonra sizin onların karşısında mahçup olacağını.neyi kanıtlamış oldu yani eşiniz şimdi sizin geçimsiz olduğunuzu mu.Bir an evvel oturun konuşun güzelce bu konu veya başka bişey bile olsa sizi uyarabilirdi.annesine herşeyi anlatmasının ne mantığı var hayret gerçekten....aile olduğunu unutmuş sanırım karı-koca ve çocuk ....Allah yardımcınız olsun.....[/QUOTE
neler cektigini tabiki bilemem. Sirf sizin yazdiklariniza gore BENCE o söz icin kocaniza büyük bir Özür borclusunuz!Kusura bakma ama bu durumda Gönül falan alamam hiçkimseden benim neler çektiğimi bir ben bi de Allah bilir
Canım zaten sevgili koca bilmiyor aile nedir çoluk çocuk nasıl büyür bilmiyor aile kavramını bekar gibi yaşıyor küçük yaşta aileden uzak yaşamış çalışmak için annesi de biliyor oğlunu o yüzden Birşey demiyor bana hak veriyor biliyor ki sinirden söylediğimiuslubunuz gerçekten ağır olmuş ''annesinin günahı ne '' kv ' YE ayrıca helal olsun konuyu hemen kapatmış kadın.siz haklıda olsanız bu konuşma tarzınız ile haksız duruma düşmüşsünüz.Umarım herşey düzelir hakkınızda hayırlısı olur.Eşininz baştan sona haksız olsada siz bu tavır ve konuşmaları nız ile bir okdar haksız durmdasınıZ.Kocanız rezil etmedi sizi doğruları söylemiş fakat neden söylme gereği duymuş enteresan annesinin bu konuştuğunuz kelime karşısında üzüleceğini hiçmi düşünmemiş veya siz açısından bakarsak bu kelimeyi siz sarfettikten sonra sizin onların karşısında mahçup olacağını.neyi kanıtlamış oldu yani eşiniz şimdi sizin geçimsiz olduğunuzu mu.Bir an evvel oturun konuşun güzelce bu konu veya başka bişey bile olsa sizi uyarabilirdi.annesine herşeyi anlatmasının ne mantığı var hayret gerçekten....aile olduğunu unutmuş sanırım karı-koca ve çocuk ....Allah yardımcınız olsun.....
Canım zaten sevgili koca bilmiyor aile nedir çoluk çocuk nasıl büyür bilmiyor aile kavramını bekar gibi yaşıyor küçük yaşta aileden uzak yaşamış çalışmak için annesi de biliyor oğlunu o yüzden Birşey demiyor bana hak veriyor biliyor ki sinirden söylediğimi
Teşekkürler canım farkındayım ettiğim küfürünü ne kadar çirkin ağır olduğunu sinirden çıktı o anda düşünemedim bu noktaya gelecegini ama boşanmak en son çare Olmalı ben de senin gibi düşündüm biraz zaman geçsin baktım olmayacak gibi o zaman Görüşücem mahkemede.Küfürün konusunda yeterince şey söylenmiş ben bu konuda sadece şunu söylemek istiyorum." kadınların birbirini bu denli eleştirdiği gibi, erkeklerde birbirlerini böyle eleştirip akıl verseydi, bugün kadına şiddet küfür diye bişey minumuma inerdi eminim..." olan olmuş üzme kendini. Neler unutuluyor sinirle çıkmış ağzından. Eşinle iletişimsizlik bu noktaya getirmiş seni. Biraz zaman geçsin al karşına konuş. Hem özür dilersin ettiğin sözden ötürü hemde ilişkinizi tekrar masaya yatırırsınız. Baktın düzelmiyor yol ver ki seninde yolun açılsın. Ömrünü harap ettirme..
senin nasil bunalimda oldugunu cok iyi anliyorum cunku ben de senin gibi ayni ulkede ailemde uzaklarda arkadassiz kimsesiz yasiyorum.benim kocam da gece gunduz calisiyor .1 cocugumla hep yalnizim.biz bu asamalara gelmedik sukur. ki gelsek eminim senin gecirdigin bu sinir harbinin fazlasini ben de yasarim hayatta kufur etmedim belki o dereceye de gelebilirim. yasayan bilir bunu canini sikma.kayinvaliden demek sinirden soyledigini ona karsi olmadigini anlamis ne guzel olgun insanmis.uzme kendini 1 aya kalmaz hersey unutulur.siz onunuze bakin evliliginizi nasil kurtarirsiniz ya da bosanacaksaniz turkiyede ki hayatina tekrar nasil adapte olursun bunlari arastir...Yalnız yeterince sinirlerim harap oldu belli oluyordur yazılarımla da düzelirse düzelecek tek başıma yaşamak için mi evlendim bi de ailemden herkesten uzakta yaşıyorum bunun etkisi de var bilemiyorum iş boşanmaya mı varır Hiç bilemiyorum bu şekilde de yaşamak istemiyorum kocam hep arkamda olsun sevgi saygı göstersin ama yok ilgi yok Allah hayırlara çıkarsın bilemiyorum ne olur böylee
Teşekkür ederim Allah Razı olsun inşallahgenede siz haklıda olsanız sinirinizi daha farklı şeyler kullanarak dile getirin ...Bu süreçte kolaylıklar dilerim umarım hersey düzelir ve gönlünüzce olur :)
Ben çok küfürbazımdır ama eşime assslaaaaa! Ama bir bu laf için de boşanılmaz yani. Kusura bakmasın, eşiniz küfrü hak etmiş. Ben de küfür ederdim bunlarla karşılaşsam belki ama bunu demezdim herhalde. Amaaan onu dediniz diye anası öyle mi oldu şimdi? Bu adam resmen aldatıyor sizi. O küfür de bahanesi olmuş. Allahından bulsun. Boşan bu adamdan. Seni aldatıyor. Yoksa ne diye geç gelecek, aradığında açmayacak?Selam arkadaşlar kocamla bu aralar çok büyük Sıkıntılar yaşıyoruz akşamları eve gelmiyor gelse de çok geç geliyor sürekli ihmal ediyor beni ve çocuklarımı yine geçiktigi birgün Aradım açmadı cebini saatlerce aramama rağmen ...en sonunda patladım o... ç... dedim hemen bu sözüm üstüne ben boşanıyorum Demiş ailesine benim küfür ettigimi de söylemiş ailesi de boşanmamasını söylemiş kaynanam beni aradı ben size demedim anne asla Saygısızlık etmem demiştim kaynanam anlayışla karşıladı neyseki Birşey demedi ama Kocam beni rezil etti tabi olanlardan ailemin de haberi oldu biz bi de ailelerimizden uzakta yaşıyoruz neyseki ortalık sakinleşse de biz rezil olduk ona yanarım çok moralim bozuk kocama karşı aşırı sinir oldum napıcam böylee